Panagia Ekatontapiliani Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ανεκετελεστο το σημερινο δρομολογιο (7/7/14) του Βιτσεντζος Κορναρος λογω βλαβης οπως ανακοινωσε η εταιρεια του
enas chiotis Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Στις δυο από τις τρεις μηχανές ήταν η βλάβη. Μήπως τρέχει τίποτα άλλο με χρωστούμενα; Ανεκτέλεστο δρομολόγιο Ε/Γ-Ο/Γ ''Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ'' στον Πειραιά. Ανεκτέλεστο παρέμεινε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ ''Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ'' Ν. Αγίου Νικολάου 05, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει σήμερα την 17.00 από το λιμάνι του Πειραιά για Κύθηρα – Κίσσαμο, λόγω μηχανικής βλάβης. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του ανωτέρω πλοίου για τη διαπίστωση μηχανικής βλάβης στην αριστερή και τη μεσαία μηχανή. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. hcg.gr
Panagia Ekatontapiliani Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ενημέρωση επιβατών ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ Η LANE SEA LINES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προκειμένου να εκτελεσθεί δοκιμαστικός πλους και όλοι οι έλεγχοι του παρακολουθούντος το Ε/Γ-Ο/Γ «ΒΙΤΖΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» νηογνώμονα στον λιμένα ΠΕΙΡΑΙΑ, το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου ΤΕΤΑΡΤΗ 09/07/2014 από ΚΙΣΣΑΜΟ προς ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ - ΚΥΘΗΡΑ – ΓΥΘΕΙΟ και επιστροφή καθώς και το δρομολόγιο της ΠΕΜΠΤΗΣ 10/07/2014 από ΚΙΣΣΑΜΟ προς ΚΥΘΗΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ παραμένουν ανεκτέλεστα. Το πλοίο αναμένεται να επανακινήσει την εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων του από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/07/2014. Πηγη: ΑΝΕΚ
MILTIADIS Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Λογω βλαβης στον καταπελτη ειχε καθυστερησει προχθες να φυγει απο το Ηρακλειο Eνημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για στρέβλωση νυχιού καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν.Α.Ν. 05, με τον κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα. Σύμφωνα με διενεργηθείσα επιθεώρηση του ανωτέρω πλοίου από τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης πλοίων και με υποβληθείσες υπεύθυνες δηλώσεις Πλοιάρχου και Α” Μηχανικού του πλοίου, δεν προέκυψε πρόβλημα στην λειτουργία και τη στεγανότητα του καταπέλτη. Κατόπιν των ανωτέρω, το πλοίο συνέχισε κανονικά το προγραμματισμένο του δρομολόγιο με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών και πενήντα πέντε λεπτών, με 52 επιβάτες, 17 Φ/Γ, 9 ΙΧ, και 2 Δ/Κ για λιμένες Σητείας–Κάσσου-Κάρπαθου-Χάλκης-Ρόδου–Χάλκης-Διαφάνι- Καρπάθου- Κάσου- Σητείας- Ηρακλείου- Ανάφης -Θήρας Μήλου – Πειραιά, ενώ η διαπιστωθείσα στρέβλωση θα αποκατασταθεί με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά hcg.gr
Panagia Ekatontapiliani Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Μαλλον οχι ακριβως βλαβης αλλα ζημιας στο πεδιλο του καταπελτη!!
nomikos Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Βλαβη στη κυρια μηχανη του Βιτσεντζου πριν λιγο μου ειπε επιβατης του.Γυριζει Πειραια.
gpap2006 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ανεκτέλεστο τελικά?Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά πάντως.
Captain_Nionios Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Θα φυγει σημερα στις 15:00. Οντως ξεκινησε ασχημα, κριμα για ολους...
Panagia Ekatontapiliani Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Η βλαβη ηταν στη μεσαια κυρια μηχανη του πλοιου συμφωνα με το ΥΕΝ Μηχανική βλάβη παρουσίασε το Ε/Γ-Ο/Γ «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» Ν. Αγίου Νικολάου 05, βραδινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή νότια του λιμένα Πειραιά. Ειδικότερα, ανωτέρω πλοίο κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από τον Πειραιά για Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη - Ρόδο με 127 επιβάτες, 17 Ι.Χ. & 36 Φ/Γ και ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 3,5 ν.μ. νότια του κεντρικού επιβατηγού λιμένα Πειραιά, παρουσίασε βλάβη στη μεσαία κύρια μηχανή. Το πλοίο επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι του Πειραιά και από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
AQUA JEWEL Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Επίσης, το προγραμματισμένο δρομολόγιο της ερχόμενης Παρασκευής από Πειραιά μεταφέρεται απ' τις 18:00 στις 21:00.
gpap2006 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Της Παρασκευής βλέπω να βγαίνει ανεκτέλεστο λόγω καιρού έτσι κι αλλιώς.
MILTIADIS Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Το σημερινό δρομολόγιο του Κορνάρος δεν θα γίνει λόγω βλάβης. Η ΛΑΝΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προκειμένου να αποκατασταθεί βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ «ΒΙΤΖΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» , το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου ΔΕΥΤΕΡΑ 16-3-2015 από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ - ΚΙΣΣΑΜΟ και επιστροφή παραμένει ανεκτέλεστο. http://web.anek.gr/anek_prod/pdf/publish/news/2015/20150316el.pdf
gpap2006 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Μετά τη Γραμβούσα πρέπει να έβγαλε βλάβη και γυρίζει προς Πειραιά τώρα.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Συμφωνα με την ανακοινωση του ΥΕΝ υπεστει βλαβη σε δυο απο τρεις μηχανες του Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Κέντρο Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ'' Ν. Αγίου Νικολάου 05, για περιστατικό μηχανικής βλάβης στη δεξιά και μεσαία κύρια μηχανή του. Ανωτέρω πλοίο είχε αποπλεύσει την 13:30 της 02/05/15 προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Κίσσαμο για Αντικύθηρα – Κύθηρα – Γύθειο, ενώ παρέκκλινε του δρομολογίου του και συνέχισε, με μία (01) μηχανή, προς το λιμένα του Πειραιά προς αποκατάσταση της βλάβης. Στο πλοίο επέβαιναν δεκαέξι (16) επιβάτες, πέντε (05) Ι.Χ.Ε. και πενήντα δύο (52) μέλη πληρώματος, ενώ κατέπλευσε στο λιμένα Πειραιά πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ'' μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
proud_ionian Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 τι ζημια εχει ακριβως; για την ωρα ειναι εξω απο το κτιριο του ΥΕΝ
Captain_Nionios Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 τι ζημια εχει ακριβως; για την ωρα ειναι εξω απο το κτιριο του ΥΕΝ Δεν ειναι στο ΥΕΝ ειναι ακομα πλωρη με πλωρη με το εκαστοτε Παλατι. Οσον αφορα τη ζημια δεν ειναι γνωστο τιποτα περισσοτερο εκτος απο φημες που λενε οτι ισως παρει αρκετες μερες.
Petros P Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Αυτές τις αρκετές ημέρες θα τις επωμιστεί σίγουρα στη 1 γραμμή το Πρεβελης και τα Κυθηρα κανεις;
Captain_Nionios Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Μαλλον θα αντικατασταθει απο το Πρεβελης και στις δυο γραμμες (οχι μονο στην Κασοκαρπαθια) μεχρι να επισκευαστει η βλαβη.Υπαρχουν ερωτηματικα για τα βαθη στα Αντικυθηρα ισως και αλλου, οποτε αν τελικα παει η Γιαπωνεζα ισως να εχει καπως διαφορετικα δρομολογια.
enas chiotis Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Για καποιο λόγο το πλοίο μετά την αναχώρησή του από τη Ρόδο τα ξημερώματα, επέστρεψε πίσω στο λιμάνι μετά από ένα μισάωρο, όπου και παραμένει.
polmyt Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) To protothema μιλαει για βλαβη Quote Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πότε και με ποιο τρόπο θα προωθηθούν στον προορισμό τους οι 83 επιβάτες Νέα ταλαιπωρία για επιβάτες πλοίου της ακτοπλοΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω μηχανικής βλάβης παρέμενε ανεκτέλεστο δρομολόγιο του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος» που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 05:30 το πρωί της Δευτέρας από τη Ρόδο με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πότε και με ποιο τρόπο θα προωθηθούν στον προορισμό τους οι 83 επιβάτες. Edited January 2, 2017 by polmyt
Panagia Ekatontapiliani Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Βιτσέντζος Κορνάρος στη Ρόδο Quote Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ'' Ν. Αγ. Νικολάου 05, ότι κατά τον απόπλου του και ενώ έπλεε έξωθεν του λιμένα Ρόδου, διαπιστώθηκε αύξηση της θερμοκρασίας στην κεντρική κύρια μηχανή. Το ''ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ'', το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Χάλκη – Διαφάνι Καρπάθου – Κάρπαθο – Κάσο – Σητεία – Ηράκλειο – Ανάφη – Σαντορίνη – Μήλο – Πειραιά, με ογδόντα τρεις (83) επιβάτες, επέστρεψε αυτοδυνάμως και με ασφάλεια στο λιμένα Ρόδου και αποβίβασε τους ανωτέρω επιβάτες. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοίας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now