Jump to content
Shipfriends

Bλάβες Παναγία Θαλασσινή


Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι η αγκυρα ειναι σε δυσκολο σημειο και μονο απο τη δεξια μερια οποτε αναλογα με τον καιρο βοηθαει η δυσκολευει τη μανουβρα.

Επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι το T-Foil ειναι ακριβως κατω απο την αγκυρα οποτε καθολου απιθανο. Αλλα ενταξει δεν ειναι και βλαβη αυτο. Μαλλον ατυχια θα το ελεγα.

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο αυτό ταξίδευε ΄στην Γαλλία με μία άγκυρα διότι δεν την χρησιμοποιούσε ποτέ αφού ήταν για καθαρά emergency καταστάσεις.

Εδώ που είναι απαραίτητη έπρεπε οπωσδήποτε να είχε μπει και δεύτερη αλλα η εταιρία κάνει οικονομία.'Οταν όμως καμια φορά στο βίρα ξηλώσει το T-FOIL και πάθει 2εκ Ευρώ ζημιά τότε να δω που θα τα βρουν.

Είναι σαν να έχεις φθαρμένα ελαστικά στο αμάξι να μην τα αλλάζεις για να γλυτώσεις 250 ευρώ και στο τέλος με μια βροχούλα τρακάρεις και πληρώνεις 3000 ευρώ.

Έτσι και με την άγκυρα όταν ο αέρας είναι από την αντίθετη μεριά της άγκυρας ξεχνάς το φουντάρισμα.Αν πάλι είναι από την ίδια τρέμεις να φουντάρεις μην τυχόν ο αέρας κάνει κανα στρίμα(συχνότατο φαινόμενο στα λιμάνια μας)και γυρίσει το βαπόρι πάνω στην άγκυρα και μπλέξει με το T-FOIL.

Link to comment
Share on other sites

Έχει μάθει κάποιος για χτύπημα του ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ στη Σύρο τη στιγμή που γύρναγε για τον ντόκο?

Αληθεύει ότι στο τσακ γλίτωσε τις KaMeWa του?

Πόσοι καπεταναίοι χρειάζονται για να το πάνε αυτό το βαποράκι...γιατί οι τρεις που είναι στη γέφυρα αυτές τις μέρες δεν πρέπει να αρκούν...

Link to comment
Share on other sites

με το θαλασσινη και τη συρο πρεπει να εχεις ερωτα παντως:confused:. δεν ξερω ποσους αξιωματικους εχει ενα ταχυπλοο στη γεφυρα του, παντως ειναι λιγο φαουλ να καταλογιζουμε ευθυνες για πραγματα που δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η NEL Lines με σεβασμό αλλά και ευχαριστίες προς το επιβατικό της κοινό ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Στις 04/09/2006 διαπιστώθηκε βλάβη σε κύρια μηχανή του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ όπου και ζητήθηκε το πλοίο να παραμείνει ανεκτέλεστο ώστε να επιδιορθωθεί η βλάβη που είχε προκληθεί. Ήδη από σήμερα το πρωί 05/09/2006 η εταιρεία μας έχει αναλάβει την ενημέρωση του επιβατικού κοινού και την εξυπηρέτηση του στις μεταβιβάσεις του στους λιμένες προσέγγισης Σύρου – Τήνου – Μυκόνου με πλοία άλλων εταιρειών. Για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε επιπλέον το επιβατικό κοινό ζητήσαμε τροποποίηση δρομολογίου του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ για τις ημέρες Τετάρτη 06/09/2006 και Κυριακή 10/09/2006 (ημέρες ιδιαίτερης κίνησης) ώστε να προσεγγίσει το πλοίο μετά τον απόπλου του από τους λιμένες Πάρου και Νάξου τους λιμένες Τήνου και Σύρου κατά την επιστροφή του προς Λαύριο

Link to comment
Share on other sites

Ο συγγραφέας της ανακοινώσεως τα Ελληνικά που τα έμαθε; Ειδοποιείστε τον ότι τον ζητούν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο γιατί έχουν έλλειψη σε συγγραφείς νέου βιβλίου για το Συντακτικό της Νέας Ελληνικής. Πάντως, το πλοίο τη γλύτωσε, παραμένει .... ανεκτέλεστο.

Link to comment
Share on other sites

Έχω 2 (δύο) :P ερωτησοαπορίες (πως το σπικάρω έτσι το ελληνικό)...

1) Πόσες ώρες θα κάνουν αυτοί οι κακόμοιροι από Νάξο και Πάρο μέσω Σύρου και Τήνου προς Λαύριο;

2) Είναι σίγουρο ότι όταν, τελος πάντων, επιδιορθωθεί αυτή η βλάβη θα ξαναξεκινήσει το πλοίο;

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Το Θαλασσινή σταμάτησε πέρσυ τα δρομολόγια του με βλάβη στη μηχανή αν αναλογιστούμε ότι όλο το χειμώνα δεν υπήρχε κάποια σοβαρή κινητικότητα στο πλοίο δεν είναι απίθανο

Πάντως σήμερα γύρω στις 15.00 μπήκαν μπροστά οι μηχανές μετά απο αρκετό καιρό δεν ξέρω αν έφυγε για δοκιμαστικό γιατί δεν πήγα προς τα κάτω.

Link to comment
Share on other sites

To ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ απο τοτε που εδεσε μεχρι και πριν μια εβδομαδα ελυσε με τη σειρα και τις 4 κυριες μηχανες του και εκανε σενιαρισμα πληρες.Οι μηχανικοι του δουλευαν ολο το χειμωνα καθως και συνεργεια. Εχθες εκανε το πρωτο του δοκιμαστικο με τις 3 χωρις να τις ζορισει. Γυρισε και εδεσε κατα τις 7 παρα δεκα το απογευμα

Link to comment
Share on other sites

Εχθες εκανε το πρωτο του δοκιμαστικο με τις 3 χωρις να τις ζορισει.

Καλα ολα αυτα αλλα αφου εκανε σενιαρισμα σε ολες γιατι εκανε δοκιμαστικο με τις 3 B)

Η τεταρτη δεν ειναι ετοιμη ακομα η αντιμετωπισε τιποτα προβληματακια;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...