Jump to content
Shipfriends

Nereus

eMembers
 • Content Count

  781
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2,335 profile views
 1. Είχαν και στο χωριό τους Ριβιέρα όλοι οι ουρανοκατεβατοι
 2. Φίλε Κωστή δεν φταει ότι το ΠΝ δεν δίνει σταθερά παραγγελίεςοπως το USN.. Φταίει η νοοτροπία των εργαζομένων κυρίως, οι παράλογες απαιτήσεις τους που στηριζόταν και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης,η νοοτροπία του όλοι θα έπρεπε να μας φιλανε τα χέρια που δεν το κλείνουμε με απεργίες για κάνα χρόνο, η ανοχή του κράτους (με ψηφοθηρικες βλέψεις) και γενικότερα οι απόψεις του Ελληνικού λαού περί επιχειρηματικότητας (ότι πρέπει το κράτος να είναι ο προστάτης, ο πελάτης, και ο μπαμπάκας γενικότερα). Στην Ελλάδα δυστυχώς όχι δεν έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πολεμι
 3. Τα αρματαγωγα είναι απλά πλοία (ενισχυμένες παντόφλες θα έλεγα.. 😂) και δεν μπορούμε καν να τα συγκρίνουμε. Θεωρείς πως τα 4 χρόνια για κάθε φρεγάτα ειναι επιτυχία? Να υπενθυμίσω ότι υπογράψαμε το 1988.. Οι Γερμανοί έκαναν περίπου ένα χρόνο να παραδώσουν την Ύδρα..τέλη Ιουνίου 1991 ξεκίνησε η κατασκευή και παραδωθηκε στο ΠΝ Τέλη Οκτωβρίου 1992.. Και εμείς τις άλλες τρεις 4+ χρονια τη κάθε μια.. Ας φέρουν κανένα πολύπλοκο σχέδιο και μας βλέπω με νέες φρεγάτες το 2040..
 4. Όταν οι Ολλανδοι σου παραδίδουν τρεις κορβετοφρεγατες σε 30 μήνες και εσύ θες 10 χρόνια για ΤΠΚ.. Κάτι λέει.. Η πλάκα είναι ότι όταν βάλαμε παραγγελία οι Super Vita ήταν state of the art.. Σήμερα 17 χρόνια μετά ούτε έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και οι Super Vita έγιναν χθεσινά νέα.. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν τελικά τα πλοία που παραδωθηκαν ήταν μέσα στα specs η απλά το ΠΝ τα τροποποίησε για να κάνει την παραλαβη και να μην χαλάσουν καρδιές.
 5. Υπάρχει και το δρομολόγιο της Καβάλας οπότε δεν μένει χωρίς σύνδεση η Βόρεια Ελλάδα με ΒΑ Αιγαίο
 6. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια.. Εκ το αποτελέσματος είδες ότι ο ΕΜΑ την έβγαλε λάδι (ως όφειλε φυσικά μιας και δεν υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα) Η ΕΕ (Γερμανία κυρίως) κοιτάζει να πουσαρει τις πωλήσεις από τη δικιά της εταιρεία.. (το εμβόλιο της Pfizer δεν είναι της Pfizer.. Αλλά της Biotech όπου είναι Γερμανική εταιρεία) ο 2ος στόχος είναι να πιέσει την Astra που κάνει κολπάκια με τις παραδώσεις.. Money makes the world go round..
 7. Μηχανικός δεν είσαι μηχανικό σε έκαναν 😂 Μη ξεχνάμε και το vibration που καταπονει βάσεις και γενικά αρκετά συστήματα.. Τώρα οσο αναφορά τη φθορά από τις επιπλέον ώρες λειτουργίας αν το βαπόρι έχει καλά και σωστά αφεντικά η μηχανή παντα θα είναι "καινούργια"
 8. Το φορτίο κατασχέθηκε.. Το ιραν σκούζει για πειρατεία.. αλλά φωνή βοώντος.. Η Capital δεν θα έχει κυρώσεις γαρ του μεγάλου αφεντικού..(δεν εννοώ τον προεδρα) Πάμε για άλλα..
 9. Σε άτομα θετικά στον ιό μιας ηλικίας και κάτω γίνονται ακόμα και αν είχαν γνωστά υποκείμενα νοσήματα. Βέβαια το χαρτί γράφει Sars Cov2 μιας και αυτό είναι που "πυροδοτεί" τον πρόωρο θάνατο.
 10. Το πλοίο μπορεί να αναστηθεί αρκεί να υπάρχει η τεχνική κατάρτιση στην εταιρεία και το ρευστό.. Το θέμα είναι αν μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά πίσω η απλά να είχαμε να λέγαμε.
 11. Γνωρίζω τον νόμο περί υπερακτιων σε μέλη της κυβέρνησης.. Δεν ήταν το νόημα μου αυτό.. Το νόημα μου ήταν ότι ένας σχετικός και γνωστής πήγε να μπει και αυτός φαγώθηκε..
 12. Σε υπουργεία όπως το Ναυτιλίας, Τουρισμού, Αγροτικής ανάπτυξης βάζεις ανθρώπους που έχουν επαφή και γνώση, δεν βγάζεις υποχρεώσεις.. Αν ήθελαν να βγάλουν κάποια υποχρέωση ας του έδιναν μια θέση που δεν έχει εθνικη/οικονομική σημασία. Οταν είχαν βάλει το Βερνίκο που είχε όντως ιδέα και άποψη έπεσαν από τα σύννεφα που είχε παναμαδεζικες και Μάρσαλ εταιρείες λόγω επαγγελματος.. Με αποτέλεσμα να παραιτηθεί άρον άρον.. Δεν λέω υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά οσο βάζουμε τον κάθε τυχαιο καλά να παθουμε
 13. 1)ΑΝΕΚ 2009 2)Fred Olsen 2004 3)Golden Star 2014 4)Χριστουγενιατικο site Santa (Stena) Line
×
×
 • Create New...