Nikos_Chania Posted Wednesday at 11:28 AM Posted Wednesday at 11:28 AM On 6/5/2025 at 4:31 PM, Agaios said: Πρώτο δρομολόγιο στις 14 Ιουνίου. On 6/5/2025 at 4:51 PM, Nikos_Chania said: Στις 18 έχει πρώτο δρομολόγιο στο σύστημα. Για 19/6 έχει μετατεθεί πλέον το ντεμπούτο του πλοίου.
ss chania Posted Thursday at 07:24 PM Posted Thursday at 07:24 PM Συμφωνα με το συστημα κρστησεων το παρθενικο ταξιδι μετατεθηκε για 28/06
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted Friday at 05:00 AM Posted Friday at 05:00 AM Κρατησεις ουδεν? Μηχανολογικα? Θα δειξει...
HSC CAT I Posted Friday at 05:05 AM Posted Friday at 05:05 AM 9 hours ago, ss chania said: Συμφωνα με το συστημα κρστησεων το παρθενικο ταξιδι μετατεθηκε για 28/06 Όλο και προς τον Ιούλιο πηγαίνει η έναρξη των δρομολογίων...
nomikos Posted Friday at 07:55 AM Posted Friday at 07:55 AM Εμένα η όλη ιστορία με το συγκεκριμένο μου θυμίζει τη δρομολόγηση του Aqua Blue στο Ηράκλειο Θεσσαλονίκη το 2018. Περιμένουμε να αυξηθεί η κίνηση μέχρι να μπούμε και αποχωρούμε ακριβώς όταν πέσει και δε βγαίνουμε.. Μακάρι να διαψευστώ.
Agaios Posted Friday at 10:06 AM Posted Friday at 10:06 AM Εγώ νομίζω πάντως ότι το πλοίο δεν είναι έτοιμο ακόμα.
ss chania Posted Friday at 11:54 AM Posted Friday at 11:54 AM 6 hours ago, HSC CAT I said: Όλο και προς τον Ιούλιο πηγαίνει η έναρξη των δρομολογίων... Πηγε γνωστος μου σε πρακτορειο της εταιριας και 2 υπαλληλοι του ειπαν το ιδιο πραγμα. 28/06 το παρθενικο ταξιδι
Panagia Ekatontapiliani Posted Friday at 11:56 AM Posted Friday at 11:56 AM Οι υπάλληλοι του πρακτορείου θα πουν αυτό που βλέπουν στο σύστημα!!
HSC CAT I Posted Friday at 12:05 PM Posted Friday at 12:05 PM (edited) Αυτή τη στιγμή στο σύστημα το παρθενικό ταξίδι είναι 26/6... Να δούμε πόσες φορές ακόμη θα αλλάξει αυτή η έναρξη των δρομολογίων... Edited Friday at 01:25 PM by polmyt quote
Annivas Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Η παράδοση συνεχίζεται με τα πλοία του Μαριου στο να διακοσμούνται οι εσωτερικοί τους χώροι με αυτοκίνητα . Ετσι λοιπόν ένα από τα σαλόνια του πλοίου κοσμεί μια Alfa Romeo Junior Veloce από αυτές που είχαν αφήσει εποχή την δεκαετία του 70 κι όχι μόνο . Edited 19 hours ago by Annivas
gpap2006 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ψιλοκιτς αισθητικά το θεαμα ανάμεσα σε τραπεζάκια και καθίσματα.
Shippihs Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Εμένα προσωπικά δε με χαλασε καθόλου! Αλλά γούστα είναι αυτά!
ΘΗΣΕΑΣ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 hours ago, gpap2006 said: Ψιλοκιτς αισθητικά το θεαμα ανάμεσα σε τραπεζάκια και καθίσματα. Έχεις απόλυτο δίκιο!
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Με το δρομο που εχει αλλου ειδους αυτοκινητα επρεπε να βαλουν μεσα....
basilis89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Μάλλον θέλει να κάνει κάποιο ξεκαθάρισμα στο γκαράζ του και για αυτό βάζει τα αυτοκίνητα στα σαλονια των πλοίων ..
Annivas Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Shippihs said: Εμένα προσωπικά δε με χαλασε καθόλου! Αλλά γούστα είναι αυτά! Ούτε εμένα δεν με χαλάει , ειδικά όταν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που άφησε εποχή .
olympia palace Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Κραχτης για να προσελκύσει κόσμο για να ταξιδέψει μαζί του. Συμφωνώ ότι είναι κιτς το θέαμα( σαν αυτοκίνητο είναι πανέμορφο)
parian scientist Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Θεϊκό το VELOCE-JUNIOR Ωραίος ο ιταλός έδωσε ρέστα ο θείος Μάριος και ωραία δουλειά για την Alfa μιλάω….Επιστροφή στην ποιότητα τίποτε άλλο
parian scientist Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Το μυαλό σου βλέπω στα διθέσια κάμπριολε @Petros P Το βέλο Τσε πάντως είναι το καλύτερο για να πηγαίνει με τις πόρτες κοινώς Σβουριδια Λάστιχα να έχεις να καις Επίσης υπάρχει και το αμερικάνα 2600cc και πολλά κομμάτια από αλουμίνιο φτερά πόρτες καπό απίστευτο εργαλείο…..Βέβαιο θείος Μάριος θα ήταν καλά να βάλει τους προφυλακτήρες για να μη χτυπήσει κάνεις κατά τ’άλλα μπράβο
Recommended Posts