Jump to content
Shipfriends

olympia palace

eMembers
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

About olympia palace

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλά κανένα πιο προτότυπο όνομα δεν βρήκανε να του δώσουνε??Τρομερή έλλειψη φαντασίας αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό ή παραπάνω απο την seajets.
  2. Το οποίο βρίσκεται πλεόν παροπλισμένο στην ντάνα της Ελευσίνας δίπλα από το MAJESTY OF THE OCEANS.
  3. Και σαν σουλούπι είναι πολύ αδιάφορο σε σύγκριση με τα προηγούμενα ΑΛΚΥΩΝ που είναι πανέμορφα.Όπως και να έχει καλοτάξιδο να είναι.
  4. Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία γιατί έχει καταντήσει κουραστικό.Το ΑΡΙΑΔΝΗ ούτε κατά διάνοια δεν είναι και ούτε θα είναι ανώτερο από τα BLUE STAR,SUPERFAST,όλα τα PALACE κ.α.Φυσικα και είναι μια αξιόλογη μονάδα στην ακτοπλοϊα αλλά μέχρι εκεί.Ουτε κάτι το ιδιαίτερο είναι εμφανισιακά(εχει απλά μια μεγάλη πλώρη),αλλά και ούτε κάτι το ιδιαίτερο είναι εσωτερικά.Οποτε σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται όλος αυτός ο φανατισμός και η ισοπέδωση όλων των υπολοίπων πλοίων.
  5. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την μανία ορισμένων κατά καιρούς όπως και στα social media να θεωρούν και να επιβάλλουν ότι το ΑΡΙΑΔΝΗ είναι καλύτερο από πλοία όπως:BLUE STAR 1,2,SUPERFAST,OLYMPIC CHAMPION/SPIRIT,FESTOS/KNOSSOS/KYDON PALACE.Δηλαδή πρέπει να μπει ένα μέτρο σ αυτόν τον παροξυσμό και φανατισμό με το συγκεκριμένο πλοίο.Δεν μπορεί να συγκριθεί με τα προαναφερόμενα τα οποία είναι σκάλες ανώτερα απ αυτό.
  6. Θα συμφωνήσω απόλυτα στα λεγόμενά σου proud.Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει καθόλου και θεωρώ τεράστιες υπερβολές σ αυτά που γράφονται και λέγονται στις ομάδες στο fb για το πλοίο.Κατά την γνώμη μου δεν έχει κάτι το ωραίο πάνω του αλλά τονίζω αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Όπως και να έχει καλοτάξιδο να είναι,και είναι πάρα πολύ θετικό που θα δουλέψει αρκετός κόσμος για το πλοίο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
  7. Εύχομαι ολόψυχα για τον βάπορα και το πλήρωμά του καλή επιτυχία στην αποστολή του....Και από μένα ένα μεγάλο μπράβο για την κίνηση αυτή!!
  8. Θεωρώ ότι αυτή αλλαγή με την αλλαγή πλοίων και ονομάτων ότι είναι πισογύρισμα....Και τι εννοώ μ αυτό..Διώχνει 2 πλοία από το Ηράκλειο τα οποία είναι από τα πιο αξιόπιστα στην ελληνική ακτοπλοϊα και φέρνει τα πρώην ΕΥΡΩΠΗ/ΟΛΥΜΠΙΑ τα οποία θεωρώ ότι και τα 2 πλοία υστερούν σε κοινόχρηστους χώρους συγκριτικά με τα ΚΝΩΣΣΟΣ/ΦΑΙΣΤΟΣ για την γραμμή του Ηρακλείου ,και επίσης έχουν υποστεί καταπονήσεις και φθορές από τις ναυλώσεις στην Ιταλία...Επίσης δεν μπορούν (ειδικά το ΜΥΚΟΝΟΣ) να αναπτύξουν την ταχύτητα που είχαν παλαιότερα που σημαίνει ότι ειδικά στα ημερήσια και με την Μήλο μέσα θα έχουμε αύξηση της διάρκειας του ταξιδιού.Και δυστυχώς θα έχουμε αποχώρηση του ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ για τα ξένα(αλλαγή χρωμάτων,σημαίας,ονόματος)που με θλίβει και δείχνει τελικά ότι τον Grimaldi δεν τον ενδιαφέρει ή δεν θέλει τις Μινωϊκές να είναι μια εταιρία με μεγάλη παρουσία σε πολλές γραμμές παρά την θέλει περιορισμένη στις απολύτως βασικές..Θα μπορούσε πιστεύω εφόσον θέλει ντε και καλά να αυξήσει τα γκαράζ στο Ηράκλειο ,να έβαζε το ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ σε άλλη γραμμή στην ακτοπλοϊα μας έτσι ώστε να υπήρχε και λίγο υγιής ανταγωνισμός.
  9. Αυτό το ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ ποτέ δεν μου έκατσε καλά σαν όνομα..Κατά την γνώμη μου είναι από τα πιο άσχημα ονόματα σε πλοίο...Βέβαια τώρα θα ξαναλλάξει όνομα..Και αναρωτιέμαι.....Τόσο πολύ δεν τους άρεσε το ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΑΣ που είχε πρώτα και σαν όνομα ήταν ωραίο και έτοιμα τα ανάγλυφα είχε...........
  10. Μακάρι να βάψουν με μαύρη λωρίδα τα τζάμια της γέφυρας..Πιστεύω θα του πήγαινε πάρα πολύ..
  11. Διαφωνώ και εγώ με το περί σκυλοπνιχτών και θεωρώ ότι έχουν ρίξει και συνεχίζουν να ρίχνουν πολλά χρήματα στα πλοία τους και γενικά τα έχουν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.Τώρα επικοινωνιακά όπως έχω πει το χάνουν πολύ.
×
×
  • Create New...