Jump to content
Shipfriends

Δελτίο απαγορευτικού απόπλου


Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στις 30/11/06

Σήμερα δεν έκαναν δρομολόγιο προς Σποράδες τα δελφίνια. Μόνο το ΣΚΙΑΘΟΣ το πρωί από Βόλο.

Στις 22/12/06

Επιβεβαίωση του EARL για τις Σποράδες, αφού βγήκε απαγορευτικό για τα δελφίνια.

Για 23 μερες ταξιδευαν κανονικα :P , η δεν ενημερωνες ???? Γιατι αλλιως μας εχεις μαθει μεχρι τωρα , καθε μερα και απαγορευτικο :D

Link to comment
Share on other sites

Να και το τελευταιο δελτιο καιρου. Δεν ξερω αν οφειλεται σε απαγορευτικο η μη αναχωρηση του Θεοφιλου, αλλα απ' οτι φαινεται απο το δελτιο μαλλον εκει οφειλεται η μη αναχωρηση του Μυρτιδιωτισσα στις 1600. Γυρω στις 1930 ηταν φορτωμενο και ανεμενε στη θεση του στον Αγιο Διονυση.

Link to comment
Share on other sites

Μίλησα μόλις τώρα με Σάμο και έβγαλε απαγορευτικό.Το ΣΑΝΤΟΡΙΝάκι που έφευγε στις 5 το απόγευμα παραμένει Βαθύ μέχρι νεωτέρας.

Στην Βόρεια Ικαρία ο καιρός είναι γραίγος 8αρι γεμάτο οπότε πίσω στο Ικάριο θα είναι παραπάνω.

EDIT:Και το ΡΟΔΑΝΘΗ και το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ δεν έφυγαν για δωδεκάνησα

Link to comment
Share on other sites

Εφυγε το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ το πρωί 6:20 αλλά πήγε από Άγιο Κύρηκο διότι ο Εύδηλος ανήκει στο βορειοανατολικό το οποίο είχε ακόμα απαγορευτικό ενώ στο νοτιοανατολικό το είχε σπάσει.

Link to comment
Share on other sites

Epeigon!!!Deite katastasi...:stis 31 ta ksimeromata pernaei to ploio MARINA apo ta dwdekanisa me katefthinsi peiraia...Sta dwdekanisa pneoun anemoi metrioi ews 5 mpofor nomizw.Omws stis kuklades exei 7 mpofor mporei kai 8...to ploio omws perna apo kei....Kai exw tin eksis erwtisi....:YPARXEI PERIPTWSI TO PLOIO NA MI FYGEI KATHOLOU APO DWDEKANISA(PATMOS O TELEUTAIOS PROORISMOS DWDEKANISWN) GIA PEIRAIA?

AN MPOREI KAPOIOS AS APANTISEI OSO PIO GRIGORA MPOREI.....

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην φύγει το βαπόρι ή να δέσει πουθενά με απαγορευτικό.Στην περίπτωση που μία στο εκατομύριο(κι αν) βγάλει κανα απαγορευτικό κυκλάδες θα πάει από ζώνη εκτός απαγορευτικού.

ΥΓ:Αν μπορείς γράφε με ελληνική γραφή.

Link to comment
Share on other sites

Στην περιοχη των δωδεκανησων δεν θα εχει παραπανω απο 5-6 μποφορ συμφωνα με το www.meteo.gr απο οτι ειδα!Αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι το Μαρινα ειναι παλιο πλοιο και αντικατεστησε το Ροδανθη που παει για επισκευη.Ετσι λοιπον την Κυριακη ξημερωματα ναι μεν μπορει να φυγει απο Πατμο αλλα στην πορεια για πειραια δεν ξερω τι θα συναντησει.Φοβαμαι οτι ακομα και με 7 μποφορ το Μαρινα ολο και καπου θα δεσει και δεν θα μαι Πειραια εγκαιρως....

Link to comment
Share on other sites

...Αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι το Μαρινα ειναι παλιο πλοιο και αντικατεστησε το Ροδανθη που παει για επισκευη...Φοβαμαι οτι ακομα και με 7 μποφορ το Μαρινα ολο και καπου θα δεσει και δεν θα μαι Πειραια εγκαιρως....

Welcome to our obsessions.

"Παλιό καράβι=ανασφαλές και επικίνδυνο, κοινώς σαπιοκάραβο" είναι το στερότυπο των (καλοκαιρινών) ειδήσεων των 20.00 με Ν. Ευαγγελάτο, Ν. Χατζηνικολάου και λοιπό θίασο. Να το θέσω και αλλιώς?

"Τα καράβια είναι για να ταξιδεύουν. Αλλιώς θα ήταν δέντρα και θα είχαν ριζώσει στη γή"

(Ρητόν του παππού μου, με πτυχίο πλοιάρχου Γ' τάξεως εν έτει 1919-βάλτε με το νου σας πόσο ετών θα ήταν αν ζούσε)

Link to comment
Share on other sites

Για σημερα Τριτη υπαρχει πιθανοτητα μερικου απαγορευτικου το απογευμα.Στο www.meteo.gr δινει 7-8 στο Βορειοανατολικο κ Κεντρικο Αιγαιο για το βραδυ της ΤΡιτης και τα ξημερωματα της Τεταρτης αλλα στο δελτιο του ΜΕΓΚΑ ειπανε για κανονικο 9άρι!!Δεν ξερω τι ισχυει τελικα.:(

Link to comment
Share on other sites

Απαγορευτικό στο Β.Α. με Θεόφιλος και Ν. Μύκονος να παραμένουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Επίσης το Πηνελόπη (σκέτο) στο λιμάνι της Χίου και έχει ως προορισμό βόρεια (Μυτιλήνη).

Στη Μυτιλήνη το απογορευτικό ισχύει προς το παρών μέχρι τις 6 το πρωί και στη Χίο μέχρι τις 3.

Link to comment
Share on other sites

Κρητικα και ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ δεν εφυγαν αποψε.Δεν ξερω τι εγινε με ΔΙΑΓΟΡΑΣ και ΑΝΘΗ. Δεν προλαβαινα να παω Βασιλειαδη.Δεν ξερω τι θα γινει αργοτερα αποψε.Το 9αρι θα σπασει νομιζω..

Link to comment
Share on other sites

Ουτε ο Διαγορας αλλα ουτε και το Ανθη Μαρινα απεπλευσαν απο το ντοκ 3 και αναμενουν με τα γκαραζ τους ουτε καν μισογεματα απο κινηση. Πολυ καλυτερα τα πραγματα για τον Ταξιαρχη οπου φαινεται καλη κινηση στο γκαραζ. Ο καιρος ακομα και μεσα στο λιμανι του Πειραια εχει αγριεψει πολυ και υπαρχει αισθητοτατος αερας που εχει βγαλει και κυματακι ακομα και εντος της μπουκας. Πλοηγησεις δεν γινονται με επιβιβαση πλοηγου απο την κιτρινη τσαμαδουρα οπως προβλεπεται, αντιθετα πλοηγος ανεβαινει(οταν ανεβαινει) απο την υπηνεμη πλευρα του στενου Ψυτταλειας-Αταλαντης, απ' οπου και εισηλθε στα φαναρια του Ικονιου το ρο-ρο St Barbara που λεγαμε και στο δελτιο του Κερατσινιου.

Link to comment
Share on other sites

Στις 08:00 το πρωί άρχισαν να φεύγουν τα πλοία. Μετά το Φοίβος (για την Αίγινα είχε απαγορευτικό για τον Αίας και δελφίνια) ξεκίνησε το σεργιάνι!! Πρώτο το Φαιστός Παλλάς, μετά Superferry II, Blue Star Ithaki. Ύστερα θα είχαν σειρά το Λατώ, Ελ. Βενιζέλος, Διαγόρας και Ταξιάρχης.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι μονο το Αιγαιο που υποφερει αλλα και το Ιονιο.

Το καμαρι του Ιονιου ( οχι ο Proud Ionian φυσικα αλλα το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:confused: )

ειναι δεμενο με απαγορευτικο στη Πατρα. Ε ρε τι σου ειναι η τεχνολογια:confused:

Link to comment
Share on other sites

απεπλευσε αποψε κανονικα για το δρομολογιο του. ο καιρος τελικα δεν ηταν τοοοσο κακος, αλλα αν υπαρχει απαγορευτικο... εδω δεν εχουμε και εναλλακτικες πορειες που προβλεπει το νεο ΠΔ

Link to comment
Share on other sites

Τα κεφάλια μέσα. Να 'μαστε πάλι εδώ μετά την δεκατετραήμερον απουσιά στη νήσο Σκιάθο και ας κάνουμε μια επισκόπηση στα απαγορευτικά.

Στις 26-12 μόνο το ΕΞ. ΣΚΙΑΘΟΣ προσέγγισε τις Σποράδες. Δελφίνια γιόκ.

Στις 03-01 πάλι μόνο το ΣΚΙΑΘΟΣ και το ΣΟΥΜΕΛΑ.Δελφίνια όχι.

Στις 04-01 το πρωινό δελφίνι από Βόλο και από Άγιο ανεκτέλεστα. Τα υπόλοιπα κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Για εμας που ειμαστε μακρυα απο τον Πειραια, παρακαλω ενημερωστε μας αν ισχυει απαγορευτικο και για ποιες γραμμες. Π.χ. ΠΗΓΑΣΟΣ και ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ εφυγαν σημερα το πρωι απο Σαμο, Μυτιληνη αντιστοιχα ή οχι?Οι πρωινες αναχωρισεις απο Πειραια?Δυστηχως το site του ΥΕΝ ειναι στον εβδομο υπνο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...