Jump to content
Shipfriends

Προσωρινές Αντικαταστάσεις (Ακινησίες, Ναυλώσεις κλπ)


Recommended Posts

Προφανώς, για τις χειμερινές ακινησίες των Ν.ΧΙΟΣ, Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ, Ν.ΡΟΔΟΣ και ΕΞ.ΣΚΙΑΘΟΣ η εταιρία προορίζει το Σαντορινάκι,

Δεν νομίζω ότι το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ μπορεί ή θα καλύψει τις ακινησίες των Ν. ΧΙΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΡΟΔΟΣ. Του ΕΞ. ΣΚΙΑΘΟΣ εντάξει, το έχουμε δει και άλλες φορές.

Προσωπικά πιστεύω ότι τα ΧΙΟΣ και ΜΥΚΟΝΟΣ θα "αλληλοκαλυφθούν" κατά κάποιο τρόπο, όσο για το ΡΟΔΟΣ μην ξεχνάμε και την μεγάλη κυρία που επιστρέφει οσονούπω από την Αλγερία και που τα τελευταία χρόνια το μόνο που κάνει στην χώρα μας, είναι να καλύπτει ακινησίες άλλων (ομόσταυλων) πλοίων :angry: .

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Σωστά σκέπτεσαι ΣΕΙΡΙΕ. Καταρχήν το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ενώ έκανε την επισκευή του Οκτώβρη τώρα θα πάρει παράταση για τον Φλεβάρη. Το ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΚΙ δεν θα μπορέσει να καλύψει μόνο του το εργο της γραμμής,(λιγότερα δρομολόγια,πολύ μικρότερη χωρητικότητα σε γκαράζ) συν ότι αν υπάρχει ακόμη η άγονη των Φούρνων θα γίνει κι ένα μπάχαλο με τα ωράρια.

Το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ θα έρθει λογικά όπως πέρυσι, απλά στην θέση του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ δεν νομίζω να πάει κανένα.

Στην θέση του ΡΟΔΟΣ το ΑΡΙΑΔΝΗ ακούγεται πολύ λογικό όπως και για την θέση του ΛΙΣΣΟΣ, και το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ όπως πέρυσι θα κάνει λογικά κάποιες από τις ακινησίες ή όλες τις ακινησίες των ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ ,ΠΡΕΒΕΛΗΣ, βΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ να θυμήσουμε ότι πλέον δεν έχει κρεβάτια οπότε σε νυχτερινούς πλόες το ξεχνάμε να το δούμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικά μήπως το πλοίο (ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) δεν θα έρθει μόλις τελειώσουν τα δρομολόγια του, αλλά θα ξεχειμωνιάσει στα ξένα παρέα με το WIND?

Και τις ακινησίες ποιός θα τις κάνει μπρε ??? Με το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ στα ξένα και τον ΠΗΓΑΣΟ στην ΣΟΥΔΑ και χωρίς κρεβάτια για νυχτερινά, όσο να 'ναι κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει.

και το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ όπως πέρυσι θα κάνει λογικά κάποιες από τις ακινησίες ή όλες τις ακινησίες των ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ ,ΠΡΕΒΕΛΗΣ, βΙΝΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ να θυμήσουμε ότι πλέον δεν έχει κρεβάτια οπότε σε νυχτερινούς πλόες το ξεχνάμε να το δούμε.

Link to comment
Share on other sites

Το ερχόμενο Σ/Κ το ΙΘΑΚΗ θα ξαναπάει Ραφήνα για να κάνει τα δρομολόγια του Superferry II. Από Πειραιά Σάββατο πρωί θα πάει το BLUE STAR 1 (αναχώριση 08.00) και την Κυριακή το αδερφό του, την ίδια ώρα.

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζει κανείς πότε ξεκινούν οι ετήσιες ακινησίες των πλοίων της ΑΤΤΙΚΑ και πώς θα γίνουν οι αντικαταστάσεις? Αναφέρομαι στα 5 κόκκινα, στον ΟΡΙΖΟΝΤΑ και τα μεγάλα μπλε των Δωδεκανήσων. Για τα υπόλοιπα γνωρίζουμε. Πέρσυ υπήρχε ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ να καλύπτει τα κενά. Φέτος όμως?

Link to comment
Share on other sites

Φετος εχω την αισθηση πως το 12 θα ξαναπαει Πατρα προσωρινα για τις ετησιες των κοκκινων της Ανκονα και το Horizon για τις ετησιες των 2 του Μπαρι. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή θα σηκωθούν και θα φύγουν για κανα δίμηνο από την Κρήτη τη στιγμή που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να σταθούν στον ανταγωνισμό?

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Μόνο που πέρυσι υπήρχε το Blue Horizon που κάλυπτε το κενό των μεγάλων Blue Star. Φέτος θα πρέπει να αφήσουν κάποια γραμμή το χειμώνα στο Αιγαίο ή να μειώσουν δραστικά τα δρομολόγια προς τα Δωδεκάνησα, για να καλύψει τις ακινησίες των πλοίων της Κρήτης αλλά και της Αδριατικής (εάν δεν ελαττώσουν τα δρομολόγια εκεί).

Link to comment
Share on other sites

μια λυση θα ειναι (αυτο που συζηταμε σε αλλο ποστ) αν παρει η αττικα τα παλατια το σουπερφαστ μπορει να κανει δρομολογιο ειτε για χανια ειτε για 12νησα κω-ροδο-σαντορινη

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ψαχνοντας λιγο το online booking της ΑΝΕΚ,φαινεται η ΑΡΙΑΔΝΗ να μην κανει φετος τις ακινησιες των δυο fossen της Ancona.Για την ακριβεια μεχρι τις 9/1/11(μετα δεν εχουν μπει δρομολογια) υπαρχουν μονο 3 δρομολογια της(22/12-31/12-5/1)ενω τα υπολοιπα θα τα κανει το ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ -->απο τις 24/12 αφου 19/12 φαινεται το CHAMPION να εχει το τελευταιο δρομολογιο για πανω.

Link to comment
Share on other sites

Όπως κάθε χρόνο το χορό των ακινησιών των Μινωικών Γραμμών τον ανοίγει το Κνωσός Παλλάς. Φέτος λιγάκι αργότερα από ότι τις άλλες χρονιές λόγων των δημοτικών εκλογών το Νοέμβριο. Έτσι το πλοίο θα δέσει για 2 εβδομάδες από τις 11 Νοέμβριου έως 25 Νοέμβριου και θα το αντικαταστήσει το Ολυμπία Παλλάς

Κρίμα να μην αντικαταστήσουν ποτέ τα παλάτια με κανένα cruise, να τα δουμε και εδω κάτω.... :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από σήμερα Σάββατο το ΑΛΚΥΟΝΗ στη θέση του ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ για Ψαρά Μεστά.

Η λαοθάλασσα που περίμενε να ταξιδέψει χθες μετακινήθηκε τελικά σήμερα και η αντικατάσταση ισχύει μέχρι 18/01.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ

...ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1.Εγκρίνουμε την ακινησία του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ» σημαίας Μάλτας

και αντικατάσταση του από το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΑΛΚΥΟΝΗ» Ν.Π.12000, με το ίδιο μίσθωμα, για

το χρονικό διάστημα από 19-11-2010 έως και 18-01-2011. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα

αναφερόμενα στην (β) σχετική σύμβαση.

2.Το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ» της Παρασκευής 19-11-

2010, θα εκτελεστεί από το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΑΛΚΥΟΝΗ» Ν.Π.12000 το Σάββατο 20-11-2010

από ΛΑΥΡΙΟ την 17:00 ώρα για ΨΑΡΑ (22:00-22:15) – ΜΕΣΤΑ ΧΙΟΥ (23:30). Κατά τα λοιπά,

δρομολόγια εκτελεστούν σύμφωνα με (ε) σχετικό.

Υπογράφει η Ελπίδα.

Link to comment
Share on other sites

Tελευταιο δρομολογιο του CRUISE EUROPA απο Ancona για Πατρα την 1/12,στην θεση του το ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ.Φανταζομαι ξεκιναει η ετησια του σε Ιταλια μερια.

Εγω παντως οταν ειχα ψαξει τα δρομολογια,ισχυαν αλλα,κατι αλλαξε προφανως την τελευταια στιγμη και στελνουν το CRUISE OLYMPIA πρωτο(που ειναι δρομολογημενο μονο 6 μηνες ενω το αδερφο 1χρονο+ :huh: )

Link to comment
Share on other sites

Οπότε από την ερχόμενη εβδομάδα, που δένει ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ, μέχρι τον Απρίλη, η ΑΤΤΙΚΑ θα έχει 2 αντί για 3 πλοία στα Δωδεκάνησα αφού συνεχώς κάποιο θα λείπει, είτε για ετήσια δική του είτε για ετήσια κάποιου κόκκινου. Θυμίζω:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεμένος 30/11 μέχρι 19/12

BLUE STAR 2 δένει 21/12 μέχρι 10/1

ακολουθει BLUE STAR 1 και μετά ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και κόκκινα.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

BLUE STAR 2

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, η περίοδος της ετήσιας ακινησίας του BLUE HORIZON θα είναι από 11-3-11 έως 20-04-11, και αναμένεται να αντικατασταθεί στα Χανιά από το BLUE STAR 2. Πρόκειται για αρκετά καλή κίνηση της BLUE STAR FERRIES, Η οποία για το διάστημα αυτό ανεβάζει τον πήχη των υπηρεσιών και της χωρητικότητας.

NEWER: Το δρομολόγιο θα διαρκεί 6 ώρες και 10 λεπτά με αναχώρηση από τον Πειραιά στις 16:00 με άφιξη στα Χανιά στις 22:10 και αναχώρηση από Χανιά στις 23:00 με άφιξη στον Πειραιά στις 5:10.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...