Nick the Greek Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 On 9/26/2017 at 11:10 PM, Nick the Greek said: Τελείωσαν τα δρομολόγια του Finneagle στη Μεσόγειο και το πλοίο από χτές είναι στη Gdynia της Πολωνίας όπου και θα πραγματοποιήσει -υποθέτω- προσθήκη scrubbers για να συμμορφωθεί με τις επερχόμενες αλλαγές. Πάντως τελικά για να μη μπεί η Grimaldi στο έξοδο των scrubbers, κι επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πως θα καίει MGO όταν γίνει η αλλαγή των κανονισμών, μάλλον είναι στα προτεινόμενα πρός αποχώρηση όταν τα καινούρια roro του Grimaldi αρχίσουν να έρχονται στην Ευρώπη.
ΜΠΙΝΤΕΡΜΑΝ Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Πάντως το συγκεκριμένο ειναι μεγαλο για το λιμανι του Brindisi
ΜΠΙΝΤΕΡΜΑΝ Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Nαι δεν ειναι ευκολη η μανουβρα στο συγκεκριμενο λιμανι
proud_ionian Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 καλα δεν δενει και στο μεσα λιμανι στο εξω πεφτει. εδω εδεναν για χρονια, στο εξω, ερωτοκριτος, ionian sky και νησος σαμος (ως ionian queen), πλοια αρκετα πιο δυσκολα στη μανουβρα (ειδικα τα δυο πρωτα που δεν ειχαν pitch) και ιδιων διαστασεων (sky & queen)
rapeza Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Κατά πάσα πιθανότητα το Corfù βρίσκεται εκτός δρομολογίων, δεμένο στο Brindisi. Οι επιβάτες ειδοποιούνται με sms και email για την αλλαγή και προωθούνται με το Egnazia.
Nick the Greek Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Το πλοίο θα έπρεπε να έχει αποπλεύσει από τις 1400 ώρα Ελλάδος και μάλιστα βλέπω πως δεν είναι καν δεμένο σε θέση φόρτωσης. Βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της carbonera, δίπλα στα πετρέλαια. Ώρα αναχώρησης του Euroferry Egnazia δεν υπάρχει στο σύστημα.
rapeza Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 (edited) Το πρωί υπήρχε το Egnazia στο σύστημα. Πέντε ώρες πριν την αναχώρηση το βγάζουν. Φαίνεται να ξεκινάει αυτή την στιγμή. Όντως περίεργη η θέση του Corfù. Ίσως τους έστειλαν διακοπές! Edited January 4, 2018 by rapeza
Nick the Greek Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Σοβαρά μιλάς, πρίν λίγο που κοίταξα εγώ ήταν το Corfu και το Egnazia ξεκίναγε από το Σάββατο. Και τελικά φεύγει το Egnazia. Εντάξει, χωρίς σχόλιο.
rapeza Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Έχω φρικάρει, ταξιδεύω απόψε και κάνουν αυτήν την αλλαγή 10 ώρες απο την ώρα αναχώρησης! Επιεικώς απαράδεκτοι!
Nikos_Chania Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 To CORFU φαίνεται να επανέρχεται αύριο στη 13:00
Ariadne Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Δηλαδή οι σημερινοί επιβάτες θα ταξιδέψουν αύριο;
Nick the Greek Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Όχι, οι σημερινοί από Brindisi μπήκαν στο Euroferry Egnazia, όπως και οι αυριανοί από Ηγουμενίτσα.
rapeza Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Έδιναν τρεις επιλογές από Ηγουμενίτσα. Η πρώτη μετάβαση με το egnazia, η δεύτερη μετάβαση με το Corfù την Παρασκευή και η τρίτη επιστροφή χρημάτων.
rapeza Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ύστερα απο μερικές μέρες ακινησίας απ’οτι φαίνεται ξεκινάει πάλι τα δρομολόγια!
Nick the Greek Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 (edited) Κοιτώντας μια τυχαία εβδομάδα του Ιουλίου, το Euroferry Corfu σε καθημερινές αναχωρήσεις στις 2200 από Brindisi με άφιξη Ηγουμενίτσα στις 0730 της επομένης. Αναχώρηση από Ηγουμενίτσα στις 1200 με άφιξη 2030 στο Brindisi. Με λίγα λόγια η παραμονή το βράδυ στο Brindisi μέχρι την επόμενη αναχώρηση θα είναι 90 λεπτά μόνο. Να σημειώσουμε πως το Euroferry Corfu και μόνο(δηλαδή όχι το Euroferry Egnazia) θα πιάνει και Κέρκυρα, και στις 2 κατευθύνσεις. Edited January 27, 2018 by Nick the Greek
.voyager Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Να δούμε το θηριάκι δεμένο στην Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα και σε αναχώρησή του την ίδια ημέρα.
Agrino Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Πάντως και δω τσαπατσουλιά, η γραμματοσειρά στα σινιάλα διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα της εταιρείας, και εντελώς έκκεντρα με την ρίγα. Κάποιος να μας λυπηθεί και μας με τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές (OCD στα ελληνικά)
nikosa Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Βέβαια υπάρχουν και τα παράπονα για τους γνωστούς λόγους (καθαριότητα τιμές κλπ) https://www.trustpilot.com/reviews/5a62231b6116dd0c6487e232
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now