Earl Granville Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 (edited) Πουλήθηκε και το ΕΞΠΡΕΣ ΑΔΩΝΙΣ.Αλλά η πλάκα είναι ότι δεν πουλήθηκε για σκράπ αλλά σε κάποια άλλη εταιρία που δεν μπόρεσα να μάθω. Edited February 13, 2018 by Nick the Greek tag
ΝΗΡΕΑΣ Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 (edited) Τα καλά βαπόρια δεν πάνε για καρφίτσες. Edited July 4, 2013 by proud_ionian
Earl Granville Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Τα βασσιλοβάπορα θες να πεις. Πάντως και στην Ελλάδα να πουλήθηκε παραπάνω από εναμιση χρόνο δεν θα δουλέψει μιας και σιγά σιγά θα το πιάσει η 35ετία.
polmyt Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Αν το παρει ο Μανουσης θα το εβαζε για αντικατασταση του ΑΡΣΙΝΟΗ ή του ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ.Πλακα πλακα δεν μου φαινεται περιεργο να μπει στη θεση του ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ με τοσες βλαβες που εχει τελευταια.Αλλα ας δουμε που θα παει πρωτα και μετα βλεπουμε.
Neptune Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Παντως ειναι κριμα να κυκλοφορει αυτο το σουργελο και να φευγουν αλλα βαπορακια που εχουν ψωμια ακομα και θα εβγαζαν μεροκαματο. Οποιος το πηρε εκανε την τυχη του.. Καλο μηχανικα και καποτε υπηρξε και γρηγορο αλλα το ξενοδοχειακο του ειναι παρατημενο εδω και χρονια και βρωμαει οποτε δεν μαζευετε πια
Panagia Ekatontapiliani Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Δεν κατάφερα να μάθω σήμερα ποιος είναι ο τυχερός που το αγόρασε!!! Δε πρόλαβα να ρωτήσω το ρουφιάνο μου!! Θα το ξανά πετύχω, και θα μάθω!!
George Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ποιος ξέρει με ποιο σκεπτικό το αγόρασαν. Για Ελλάδα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να πουλήθηκε. Του χρόνου αποσύρεται μαζί με το ΜΑΡΙΝΑ. Επίσης αν το πούλησαν σε Ελληνική εταιρία γιατί δεν πούλαγαν και το ΟΛΥΜΠΙΑ και τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ που παρουσιάστηκαν ενδιαφερόμενοι; Εκτός αν είναι εταιρία Ελληνικών συμφερόντων η οποία θα το δρομολογήσει με άλλη σημαία σε τίποτα Ιταλία - Αλβανία. Αλλιώς για τίποτα Τούρκους ή mao mao το βλέπω και σύντομα για Aliaga.
Neptune Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ρε παιδια ποιος το πηρε τελικα αυτο το εργαλειο??? Μαθαμε τιποτα?
Panagia Ekatontapiliani Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Χθες που ρώτησα το ρουφιάνο μου καν δεν ήξερε ότι πουλήθηκε!! Και με ρώτησε που το άκουσα?? Και του είπα από τη πιάτσα, και μου λέει αφού το λένε μπορεί!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!
Neptune Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Και γω πιστευω οτι κατι θα χε μαθευει τοσο καιρο. Κανενας ομως δεν ξερει τιποτα και παραξενευομαι.
Earl Granville Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Σήμερα που ρώτησα κι άλλες πηγές έχουν μάθει κι αυτοί ότι πουλήθηκε αλλά δεν έχουν μάθει το που.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Γυρω απο το EXP.ADONIS πουληθηκε-πουλιετε-ποιος-κα. , εχουν να κρυψουν κατι και δε το λενε αν το πηρε καποιος
Stratos Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Θα μπορούσε να χτύπαγε και καμιά άγονη τώρα που κληρώνει..!
Neptune Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Ο καιρος περναει το καλοκαιρι εφτασε και μια ψυχη ειναι μοναχη στου πρασινου την ακρη... Καμια κινηση στον πουλημενο Αδωνη εδω και πολλες μερες. Και αν καποιος το πηρε δεν επρεπε να χει αρχισει ετοιμασιες. Αρχιζει να μυριζει μουφα πωληση
enas chiotis Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Κοιτάζοντας τα κιτάπια μου παρατήρησα τα μπαλκόνια του πλοίου στην πλώρη. Πότε μπήκαν και ΚΥΡΙΩΣ πότε και γιατί τα ξουρίσανε? Εγώ που ήμουν και δεν πήρα χαμπάρι?
Nick the Greek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Τα μπαλκονια μπηκαν οταν αγοραστηκε απο τον Αγαπητο και μετονομαστηκε απο Δημητρα σε Ναιας Εξπρες. Δεν ξερω τι ηθελαν να πετυχουν με αυτα αλλα ηταν παταγωδης η αποτυχια τους μια και ενω πριν προστεθουν και αναλογικα με το μεγεθος του ηταν αρκετα στιβαρο πλοιο(απο προσωπικες εμπειριες), επηρρεασαν πολυ αρνητικα με συνεπεια το πλοιο να μεταβληθει σε κατ' εξοχην "μποτζαρικο". Δεν ειμαι σιγουρος για το ποτε ακριβως αφαιρεθηκαν τα μπαλκονια αλλα φανταζομαι οταν αγοραστηκε απο την HFD. Το λυπαμαι που το βλεπω παρατημενο και σκοτεινο καθε μερα. Μακαρι να γινει κατι γι αυτο, ας παει και για σκραπ, αρκει να μην το βλεπω ετσι παρηκμασμενο.
George Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Αυτά αφαιρέθηκαν όταν σταμάτησε για ακινησία και μετονομάστηκε από ΝΑΪΑΣ ΕΞΠΡΕΣ σε ΕΞΠΡΕΣ ΑΔΩΝΙΣ.
Earl Granville Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Αυτά τα μπαλκόνια φώλιαζαν τον αέρα και για αυτό του τα ξηλώσανε ενώ του έκοψαν και κάποια βάρη από τα καταστρώματα. Ενας άλλος λόγος που μποτζάριζε αρκετά ήταν ότι μόνιμα ήταν ξεσαβούρωτο ελέω ανταγωνισμού για να βγάζει την ταχύτητα που ήθελαν. Εμένα σαν ΔΗΜΗΤΡΑ μου άρεσε πάρα πολύ με την παλιά την πλώρη και με τους περιποιημένους χώρους που είχε τότε. Μετά το παρατήσανε το βαπόρι έκανε κι ο Αγαπητός τις ταρζανιές και ρίμαξε το βαπόρι.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Όλοι έχουν ένα άσχημο λόγο να πούνε για τον Άδωνη!! Γιατί άραγε???
Nick the Greek Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Οχι κι ολοι! Εμενα μου αρεσει και μου αρεσε ειδικα σαν Δημητρα το οποιο οταν δρομολογηθηκε ηταν πολυ μεγαλη αναβαθμιση στη γραμμη Συρου, Τηνου, Μυκονου και Φωκλαντς/Ικαροσαμια που πηγαινε εναλλακτικα. Εχω κανει παρα πολλα ταξιδια μαζι του και σαν Δημητρα και σαν Ναιας Εξπρες αλλα ειδικα σαν Δημητρα μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις με τα δεδομενα της εποχης.
Recommended Posts