Jump to content
Shipfriends

Colossus (IMO 8613073)


Recommended Posts

Οντως Καρβουνοσκαλα πηγε;)

Μολις τωρα ξεκιναει για το πρωτο δρομολογιο.

Καλα ταξιδια να εχει και μακαρι να πετυχει στη γραμμη

Link to comment
Share on other sites

Φανταζομαι δεν θα ειχε να κατεβασει και τιποτα Κω γιαυτο συνεχισε προς τα κατω.Παντως αμα πηγαινει με 19-20μιλια:eek:,βλεπω η ΝΕΛ να ξοδευει τα λεφτα που θα βγαζει,σε πετρελαια...

Link to comment
Share on other sites

Κατα την γνωμη μου,ειναι το καλυτερο βαπορι που ''εχει'' στον στολο της η ΝΕΛ και με διαφορα απο τα υπολοιπα.Γνωριζουμε μηπως καταναλωση?

Edited by Neptune
quote
Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο δεν έπιασε στο πρώτο δρομολόγιο στη Κω γιατί ήταν ναυλωμένο από μια μεγάλη μεταφορική εταιρεία της Δωδεκανήσου. Από κίνηση στο πρώτο δρομολόγιο θα περίμενα ότι θα ήταν πολύ μικρή, αλλά εάν αληθεύει ότι πήρε 40 φορτηγά στο πρώτο ταξίδι, θα έλεγα ότι είναι αρκετά ικανοποιητικός αριθμός!!

Link to comment
Share on other sites

Μα υπάρχει τόσο μεγάλη μεταφορική στα Δωδεκάνησα που μπορεί να βάλει μόνη της 40 φορτηγά σε ένα ταξίδι και μάλιστα μόνο για Ρόδο? Αυτή λογικά θα πρέπει να διαθέτει πάνω από 100 φορτηγά. Υπάρχει τέτοια μεταφορική?

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω υπάρχει μιά τέτοια μεταφορική,πρέπει να έχη μάλιστα τό..."αμαξοστάσιό" της κοντά στόν Ασπρόπυργο,γιατί κάθε πρωί που περνάω από εκεί με τον προαστιακό βλέπω καμμιά 50 φορτηγά (νταλίκες μάλιστα) ομοιόμορφα βαμμένα να είναι παρκαρισμένα εκεί.Αλλά πάντως να βάλη 40 τέτοια σ'ένα βαπόρι μόνο γιά ένα νησί....ούτε ο Rod Stewart δέν είχε τόσα να τού κουβαλάνε τά μηχανήματα γιά τίς συναυλίες του....

Πάντως ένα τέτοιο νέο είναι ικανοποιητικό και πιστεύω άν συνεχίση έτσι,η κίνηση να έρθη αυτό το πλοίο στην ΝΕΛ θά αποδειχτή κερδοφόρα.Αλλά ΑΝ συνεχιστή,διότι οι καιροί είναι σφιχτοί και δύσκολοι,δυστυχώς...

Link to comment
Share on other sites

Δε πρόλαβε να πάει δεξαμενή το πλοίο?? Όλο το χειμώνα άλλαζαν ημερομηνίες οι υπεύθυνοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας μέχρι να ακυρώσουν το δεξαμενισμό του??

Αλλά και η ΝΕΛ δεν πάει πίσω!!! Έβγαλε το πλοίο να κάνει ένα δρομολόγιο τη Παρασκευή και τη Δευτέρα που γύρισε θυμήθηκε ότι πρέπει να ανέβει στη δεξαμενή το Colossus??

Ας δούμε το πλοίο χθες δεμένο ξανά στην ιδία θέση στο Πέραμα, που ήταν πριν κάνει το μοναδικό δρομολόγιο μέχρι στιγμής για Ρόδο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τι εγινε με αυτο τελικα?Εκανε δυο δρομολογια και τερμα?

Οχι τιποτα αλλο αλλα τα εξοδα της ναυλωσης τρεχουν και αν ειναι να περιμενει η ΝΕΛ ποτε θα ξεκαθαρισει το θεμα με τον ΟΛΠ για τις θεσεις προσδεσης ωστε να δρομολογησει το πλοιο,χαιρετισματα στην εξουσια

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ο ιπποτης εδεσε για να ξεκουραστει, μετα απο μια κοπιαστικη σαιζον :D .

Μια απο τα ιδια κ εδω η μαλλον χειροτερα :blink: Εγω νομιζα οτι τοσο καιρο ταξιδευει :P κ το εψαξα στο AIS τωρα και δινει τελευταιο στιγμα 9 Ιουλιου :o Μηπως αλλαξε ονομα και κανω λαθος...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Προτείνω να κάνουμε ένα topic "Δελτίο Ναυλώσεων ΝΕΛ" γιατί έχουμε χάσει την μπάλα με αυτήν την εταιρεία :D

Πολύ καλή ιδέα, και σίγουρα την έχουμε χάσει την μπάλα, και όχι μόνο για τα πλοία υπό ναύλωση αλλά και για το που δραστηριοποιούνται τα ήδη ναυλωμένα :rolleyes: .

Ενώ το πλοίο όπως παραπάνω ειπώθηκε πλέει προς το Port Said, μπαίνοντας σήμερα στο Openseas (για να εξυπηρετήσω έναν φίλο που ήθελε να μάθει τα δρομολόγια για Νάξο) είδα το COLOCCUS να αναφέρεται με αναχώρηση σημερινή από Πειραιά για Νάξο στις 20.30.

Μου έκανε μάλιστα εντύπωση γιατί από ότι ξέρω, για τα Φ/Γ-Ο/Γ δεν δίνονται δρομολόγια από το γνωστό site.

Link to comment
Share on other sites

Έχουν βάλει COLOSSUS αντί ΜΥΚΟΝΟΣ. Τα δρομολόγια είναι του γνωστού μας Ro/Ro.

Τώρα γιατί εμφανίζονται στο openseas πρέπει να μας διαφωτίσει κάποιος άλλος.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...