Jump to content
Shipfriends

Morocco Express 1 (IMO 9216171)


Recommended Posts

  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Γενικοτερα εμενα ολες αυτες οι επιθυμιες να για να ταξιδεψουν τα επαναπατρισμενα πλοια ξανα στην Ελλαδα μετα απο τοσα χρονια μου θυμιζουν τις επιθυμιες των οπαδων για  επιστροφες ποδοσφαιριστων που κανανε καλο ονομα εδω ,φυγανε εξω,γυριζουν στα γεραματα και ολοι περιμενουν να παιξουν τοσο καλα οσο στο πρωτο τους περασμα .9 στις 10 φορες ειναι τρομερα χειροτεροι και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους

Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το συγκεκριμενο αλλα μιλαμε για ενα ταχυπλοο που εφυγε γιατι δεν εκανε και εχει να ταξιδεψει μια πενταετια.Σιγουρα δεν ειναι απο τα πιο παλια μιας και ο Ηλιοπουλος φερνει πιο μεγαλα σε ηλικια πλοια ,αλλα πραγματικα δεν βρισκω στο μυαλο μου καποιο λογο για να θελω να το ξαναδω στα νερα μας

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, polmyt said:

 

Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το συγκεκριμενο αλλα μιλαμε για ενα ταχυπλοο που εφυγε γιατι δεν εκανε και εχει να ταξιδεψει μια πενταετια.

Εδω δε ξεραμε εαν θα φτασει οταν εφυγε😂 παρακαλαγαν στο γραφειο να μην κανει black out μεχρι να το παραδωσουν🤫

Link to comment
Share on other sites

Έφυγε όχι γιατί δεν έκανε,αλλά γιατί ήρθε η κρίση το 2010.

Μετά το 2010 και για 7 χρόνια η ανταγωνίστρια εταιρεία Sea Jets έφερνε συνεχώς και δρομολογούσε σε πολύ εμπορικές γραμμές κατώτερα του.Andros Jet,Master Jet,Cosmos Jet,Naxos Jet.

Με ταχύπλοα έχω ταξιδέψει με πάρα πολλά και αυτό που έχω να πω είναι πως τα Highspeed 2 και 3 ήταν η μέρα με τη νύχτα με αυτά που προανέφερα.Κυρίως εσωτερικά αλλά και σαν γενική εντύπωση στον επιβάτη.

Σίγουρα στο καιρό υπέφεραν έχω τύχει και εγώ σε δυσκολο καιρο με το Highspeed 3,ναι σε αυτό συμφωνώ.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο που αυτά τα ταχύπλοα που ανέφερες δεν θα είναι ο εν Ελλάδι ανταγωνισμός του. Ανταγωνιστές του θα είναι το Worldchampion Jet, το Santorini Palace, το Thunder, το Superexpress, το νέο των Στεφάνου και λοιποί συγγενείς. Με ποιό από αυτά να συγκριθεί?

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Ελληνική σημαία υψώθηκε από πλήρωμα μετά την άφιξη του πλοίου στο Κερατσίνι, οπότε θεωρώ ότι νηολογηθηκε σε Ελληνικό νηολόγιο.

Έχουμε και αλλαγή στο όνομα του! Ξανά πήρε το παλιό του όνομα δηλαδή Highspeed 3

Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Highspeed 3 (IMO 9216171)
1 hour ago, HSC Aries said:

Ευχάριστη είδηση!

 

Για τους Μαροκινούς της διασποράς, ναί. Δε θα είναι καθόλου δύσκολο να βρούν καλύτερο από αυτό για τη γραμμή του Μαρόκου.

Link to comment
Share on other sites

Από το μηχανολογικό κομμάτι πως είμαστε; Πάντα είχε τα θεματάκια του, φαντάζομαι και με τοσα χρόνια παρόπλισμου θα θέλει αρκετή δουλίτσα. Πιστεύω οτι  στόχος θα είναι να μπορεί να πιανει 26-27μιλάκια χωρις να πολυπιέζεται, δε νομιζω οτι θελει παραπάνω η γραμμή για την οποία προορίζεται. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...