Kaptennemo Posted May 11 Posted May 11 On 5/9/2025 at 4:44 PM, Mike18 said: Για να δούμε μήπως έχουμε εκπλήξεις στη γραμμή Μινωϊκές;
Mike18 Posted May 11 Posted May 11 (edited) Έτσι άκουσα απλά είμαι επιφυλακτικός Edited May 11 by Nick the Greek Quote
georgios express Posted May 11 Posted May 11 3 hours ago, Kaptennemo said: Μινωϊκές; Με όλο μου τον σεβασμό στον E. Grimaldi και στο group (το εννοώ, δεν είναι σχήμα λόγου), να εκκινήσει εκ νέου αυτό το γαϊτανάκι, δεν τιμά κανέναν.
pilot Posted May 11 Posted May 11 Το ενδιαφέρον σε αυτή τη γραμμή είναι το να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπενυ φέτος το καλοκαίρι
olympic champion anek Posted May 13 Posted May 13 Αντικαταστάτης του Βενιζέλου θα είναι το Blue Star 1.
aggelos_lask Posted May 13 Posted May 13 (edited) Δεν θα μου έκανε εντύπωση,γιατί έχει ξανά μπει στα Χανιά για λίγες ημέρες τον Ιούνιο του 2023, αλλά είναι σίγουρο και έγκυρη πληροφορία ; Edited May 14 by polmyt quote
olympic champion anek Posted May 13 Posted May 13 (edited) Μηχανικός από το Βενιζέλος μου το είπε. Edited May 14 by polmyt quote
aggelos_lask Posted May 14 Posted May 14 (edited) Πολύ ενδιαφέρον τώρα αρχίζει να είναι το πράγμα για να δούμε Edited May 14 by polmyt quote
pilot Posted May 14 Posted May 14 Ανεξαρτήτως πλοίου, εγώ να ρωτήσω το εξής: Ημερήσια δρομολόγια από/προς Χανιά πότε αναμένεται να ανακοινώσει η εταιρεία? Ή δεν...φέτος? Αντίστοιχα ούτε και στη γραμμή του Ηρακλείου βλέπω κάτι
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted May 14 Posted May 14 Τι να ανακοινώσουν αφού δεν ξέρουν πλοία πάνε που; Από προγραμματισμό ειδικά φέτος σκίζουν 😋
iord Posted May 14 Posted May 14 19 minutes ago, pilot said: Ανεξαρτήτως πλοίου, εγώ να ρωτήσω το εξής: Ημερήσια δρομολόγια από/προς Χανιά πότε αναμένεται να ανακοινώσει η εταιρεία? Ή δεν...φέτος? Αντίστοιχα ούτε και στη γραμμή του Ηρακλείου βλέπω κάτι Ηράκλειο έχουν βγάλει κανονικά τουλαχιστον στο ferry hopper μπορείς να κλείσεις.
pilot Posted May 14 Posted May 14 (edited) Έχεις απόλυτο δίκιο για το Ηράκλειο. Έχουν όντως βγει αρχής γενομένης από 5 Ιουλίου. Αραιά είναι σχετικά (όπως και της Minoan), και βέβαια έχει πολύ γέλιο ότι ειδικά στο 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου "παίζουν μπάλα" στα δρομολόγια και το Κίσσαμος, και το Νήσος Ρόδος και το Αστεριων 2 😁 Στα Χανιά πάντως δεν είδα κάτι προς το παρόν Edit: Βγήκαν και για Χανιά. Το πρώτο εμφανίζεται στις 5 Ιουλίου από Χανιά με τον Έλυρο Edited May 14 by polmyt quote
Nikos_Chania Posted May 31 Posted May 31 Λιγότερα από κάθε χρονιά τα ημερήσια που έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής από την Attica για τα Χανιά, ενώ από 22 Ιουνίου η ώρα αναχώρησης των βραδινών δρομολογίων μετατίθεται κλασσικά για τις 22:00 με άφιξη 6:30 της επομένης.
Recommended Posts