Panagia Ekatontapiliani Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Το Απόλλων Ελλάς πήγε χθες στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ για να τον δεξαμενισμό του.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 Το Απόλλων Ελλάς ολοκλήρωσε το δεξαμενισμό του την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και τη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου επέστρεψε στα δρομολόγια του.
proud_ionian Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 5 χρόνια Γεώργιος, 4 Sun Beach στη Νότια Κορέα και 24 Απόλλων Ελλάς, για 5 συνολικά πλοιοκτήτες και άπειρα σινιάλα. Η ανθεκτική κατσαρίδα του Σαρωνικού, ενώ αναπαύεται στο κεφάλι της Ηετιώνειας Ακτής.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Το Απόλλων Ελλάς σταμάτησε τα δρομολόγια του στις 12 Νοεμβρίου και πήγε στο μωλο της ΔΕΗ και τη Παρασκευή επέστρεψε στη γωνία της προβλήτας του Σαρωνικού. Αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στις 28 Νοεμβρίου
hayabusagr Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Μερικά στιγμιότυπα από τη σημερινή πρωινή αναχώρηση του πλοίου κόντρα στο δυνατό νοτιά που μας έδωσε μερικές εντυπωσιακότατες βουτιές !
Ferry Himuka Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Ζοριστικε να δέσει πολύ το βαπορι στον Πειραιά κατά τις 14:00... μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες για να δέσει στην Ε8 έδεσε με την 3η στην Ε9, στην θέση του Σολωμού
Petros P Posted January 18, 2024 Posted January 18, 2024 (edited) 4 hours ago, Ferry Himuka said: Το αναποδο😁 Ακόμα και στο φόρουμ περισσότερες σελίδες στις βλάβες έχει ο Απόλλωνας παρά ο Φοίβος Παντως οταν φυγει ο Απολλωνας,θα λείψει απο τον Σαρωνικο ο θορυβος της μηχανης του 😛 Αυτο και το Λυμπουσάκης Λέων (και ακολουθουν τα 2 Τσ.Τζετ) Edited January 18, 2024 by proud_ionian quote/μεταφορά
Annivas Posted January 18, 2024 Posted January 18, 2024 20 minutes ago, Petros P said: Παντως οταν φυγει ο Απολλωνας,θα λείψει απο τον Σαρωνικο ο θορυβος της μηχανης του 😛 Και τα απόνερά του!!!
SEA man Posted January 18, 2024 Posted January 18, 2024 Κυρίως θα λείψει το ντουμάνι από την τσιμινιέρα του.
sv1kyk Posted January 18, 2024 Posted January 18, 2024 Πως ειστε τοσο σιγουροι οτι θα φυγει ο Απολλωνας;
Nick the Greek Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 On 1/18/2024 at 9:59 AM, Petros P said: Παντως οταν φυγει ο Απολλωνας, θα λείψει απο τον Σαρωνικο ο θορυβος της μηχανης του Παραμονή Χριστουγέννων και την κάνουμε μπούκα στο Απόλλων Ελλάς για την Αίγινα με την αναχώρηση των 0800. Μετά από το πρώτο ημίωρο στο κατάστρωμα, άρχισα να νοιώθω το Απόλλων Ελλάς effect. Οι δονήσεις και ο βόμβος της τσιμινιέρας μαζί με τη μυρωδιά του καυσαερίου με έστειλαν πραγματικά αδιάβαστο. Ναυτία με τάσεις για εμετό με μπουνάτσα, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Πραγματικά ήταν ίσως η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπήκα σε πλοίο και παρακαλούσα να τελειώσει το μαρτύριο. Αισθάνεσαι πως έχεις δίπλα σου κρουστικό που προσπαθεί να σπάσει βράχια. Βγήκα τρεκλίζοντας πραγματικά. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ, 2 ώρες μου πήρε να συνέλθω. Το χειρότερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ, μου είναι αδιανόητο πως επιζεί το πλήρωμά του υπό αυτές τις συνθήκες.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 Το Απόλλων Ελλάς αναμένεται να δεξαμενιστει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ από τις 19/03/24 έως τις 21/03/24.
Metal maniac Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Να δούμε το πλοίο σε μανούβρες στο λιμάνι του Πειραιά
piraeus ships spotting Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Ταξίδεψα πριν 2 μέρες με το Απόλλων από Αίγινα για Πειραιά. Γενικά καλές εντυπώσεις. Είχα ξεχάσει πόσο όμορφα έχουν γίνει τα σαλόνια του (ένα πάνω και ένα κάτω) μιλάμε για φοβερό design και αισθητική, το κάτω σαλόνι επεκτείνεται μέχρι την πλώρη και βλέπεις τα πάντα! Πολύ βολικά τα καθίσματα και οι καναπέδες, χτισμένοι σε στυλ ημικύκλια, ιδανικό για παρέες και οικογένειες και με πρίζες παντού. Αν θυμάμαι καλά η ανακαίνιση είχε γίνει το 2020 αλλά διατηρείται πολύ καλά. Το βουητό βέβαια δεν θα φύγει ποτέ από το πλοίο μιας και αποτελεί βασικό γνώρισμα του πλοίου. Σε ταχύτητα έφτασε οριακά το Άγιος Νεκτάριος καθώς μας πήρε 1 ώρα και 24 λεπτά να φτάσουμε (καταπέλτης με καταπέλτη).
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 5 hours ago, piraeus ships spotting said: Σε ταχύτητα έφτασε οριακά το Άγιος Νεκτάριος καθώς μας πήρε 1 ώρα και 24 λεπτά να φτάσουμε (καταπέλτης με καταπέλτη). Είναι ο Άγιος Νεκτάριος στη γραμμή;
polmyt Posted April 12, 2024 Author Posted April 12, 2024 (edited) Τρομερη και σπανια φωτο απο τον @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ με το πλοιο δεμενο στον Πειραια σαν ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ολολευκο χωρις σινιαλα, ισως ειναι και η πρωτη φωτο του πλοιου ,λιγο πριν ή λιγο μετα το ξεκινημα του.Παρατηρουμε οτι ειναι σημαιοστολισμενο απο πλωρη μεχρι πρυμη Edited April 12, 2024 by polmyt
Ferry Himuka Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Παρά πολύ όμορφο στην συγκεκριμένη φωτογραφία!
Petros P Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Και οτι τα πλοία του Αργοσαρωνικού έδεναν μπροστα απο τον Άγιο Σπυρίδωνα
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 12 hours ago, polmyt said: Τρομερη και σπανια φωτο απο τον @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ με το πλοιο δεμενο στον Πειραια σαν ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ολολευκο χωρις σινιαλα, ισως ειναι και η πρωτη φωτο του πλοιου ,λιγο πριν ή λιγο μετα το ξεκινημα του.Παρατηρουμε οτι ειναι σημαιοστολισμενο απο πλωρη μεχρι πρυμη Μπορεί κ στα εγκαίνια. 11 hours ago, Petros P said: Και οτι τα πλοία του Αργοσαρωνικού έδεναν μπροστα απο τον Άγιο Σπυρίδωνα Όχι δεν έδεναν σε αυτό το σημείο Το οποίο ήταν γιά μικρά πλοία πριν ή μετά την ακινησία
Panagia Ekatontapiliani Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 Το Απόλλων Ελλάς πήγε σήμερα στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου για τον δεξαμενισμο του. Είναι η πρώτη φορά που πάει στο Σπανοπουλο για δεξαμενισμο.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 Το Απόλλων Ελλάς ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες του δεξαμενισμού στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου και επέστρεψε στο ναυπηγείο του Τσαγγαρινου. Το πλοίο πιθανότατα να επιστρέψει νωρίτερα στα δρομολόγια για να καλύψει το κενό του Ποσειδών Ελλάς.
hayabusagr Posted April 26, 2024 Posted April 26, 2024 σήμερα το απόγευμα ήρθε στο κεντρικό λιμάνι και έδεσε στην προβλήτα του Σαρωνικου. Από αύριο επανέρχεται στα δρομολόγια
Panagia Ekatontapiliani Posted May 27, 2024 Posted May 27, 2024 Το Απόλλων Ελλάς σταμάτησε τα δρομολόγια του στις 23 Μαΐου και το Σάββατο μεθόρμισε στο ναυπηγείο του Τσαγγαρινου για το δεύτερο τμήμα της ακινησίας του μέχρι τις 20 Ιουνίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 14, 2024 Posted June 14, 2024 Το Απόλλων Ελλας ολοκλήρωσε σήμερα την ακινησία και ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά έτσι ώστε να επιστρέψει σήμερα στα δρομολόγια του.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now