Global_Creta Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Εγω λεω να το βγαλουν τελειως να ειναι η τσιμινιερα σαν του Χιος και του Μυκονος. Δύσκολο.... Θυμίζει πιο πολύ τσιμινιέρα μέσα σε άλλο περίβλημα, κάτι σαν Έλυρος. Θα θέλει "φασαρία" για να φύγει ολόκληρο για να γίνει σαν τα ελληνικά. Πάντως συμφωνώ ότι θα πρεπε να ναι μαύρη (ούτε καν μπλε) μια και επηρεάζεται τόσο από την κάπνα όσο και από τη θερμότητα όπως φαίνεται από την πρώτη φωτό του Χιώτη και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει "εμπριμέ" αν δεν καεί τελείως το χρώμα. Υπάρχει πλάνο καταστρωμάτων; κατά προτίμηση για τις καμπίνες Έχει στη gallery, στα Deck plans.
Xios Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Δεν φαίνεται να το χαιρόμαστε πολύ ακόμα το πλοίο καθώς σύμφωνα με το ellinikiaktoploia το πλοίο μαζί με το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ στις αρχές του 2014 να μας χαιρετούν για Ιταλία, επιβεβαιώνοντας και συζητήσεις στο forum για το συγκεκριμένο θέμα.
Orestis Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Δεν νομίζω πως επιβεβαιώνουν τίποτα, απλά ανακυκλώνουν τις ίδιες πληροφορίες.
Cruise Europa Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Συμφωνώ κι εγώ με τον Ορέστη. Μια ανακύκλωση πληροφοριών γίνεται και τίποτα άλλο!
HIGHSPEED 4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Το καπελο οπως το βλεπω απο το γραφειο μου και παλι μπλε!!!
enas chiotis Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Δικαιωθήκαμε δηλαδή; ... θα επαναλάβω ότι μου άρεσε καλύτερα το καπέλο της τσιμινιέρας να είναι μπλε, αντί για κόκκινο.
enas chiotis Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 24.9 knots έπιασε χθες στο δρομολόγιο προς Πειραιά, στο Βενέτικο.
mytilene Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Με δεξιά στροφή το βαποράκι σήμερα στη Χίο....
Panagia Ekatontapiliani Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Η δεξιά στροφή ενδεικνυόταν με το χθεσινό καιρό στη Χίο
Captain_Nionios Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Την Τριτη 3/12 το πρωι με περισσοτερο αερα απο το χθεσινο, 45+ κομβους, εκανε παλι δεξια. Ξεκινησε για αριστερη αλλα στα μεσα της μανουβρας την αλλαξε σε δεξια...
Xios Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 (edited) Εντυπωσιακός ο '' αποχαιρετισμός'' στην Χίο. Με τον cpt Διαμαντή να ζωγραφίζει μέσα στο λιμάνι. Με πλήρη αναστροφή μέσα στο λιμάνι και με 5 μακρόσυρτα σφυρίγματα αποχαιρέτησε μαζί με το πλήρωμα του το νησί μας. Καλή ξεκούραση και ελπίζουμε τον Απρίλιο cpt Διαμαντή παρέα με το πλήρωμα σου να μας χαιρετίσεις...!!!! Edited January 9, 2014 by proud_ionian
mitilinios Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 (edited) Μια από τα ίδια και εδώ στη Μυτιλήνη. Η ΑΡΙΑΔΝΗ δεν ήθελε φαίνεται να αποχαιρετήσει τα φιλόξενα νερά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και για αυτό χρειάστηκαν πάνω από 20 λεπτά για να "πάρει" την άγκυρα, έφτασε από το νέο γάμα του λιμανιού σχεδόν μέχρι τον εμπορικό λιμένα αλλά μετά μας αποζημίωσε και με το παραπάνω με τα σφυρίγματα αποχαιρετισμού. Ελπίζω να μην ήταν η τελευταία φορά στα μέρη μας και να την ξαναταξιδέψω σύντομα, αν και με άφησε αμανάτι μία μέρα στην Αθήνα λόγω ακύρωσης δρομολογίου. Καλή ξεκούραση κούκλα!!! Edited January 9, 2014 by proud_ionian quote
Petros P Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ξέρει κανείς τι ώρα θα πάει πρός Πέραμα μεριά γιατι θέλω να το φωτογραφίσω αναχωρώντας... υ.γ. δεν ξέρει κανείς ίσως είναι και απο τις τελευταίες φορές
Panagia Ekatontapiliani Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Θα αργησει να παει γιατι σημερα θα γινει η κοπη της πιτας το μεσημερι (15:00) οποτε λογικα θα εχει σουρουπωσει οταν θα αναγκαστει να αλλαξει θεση προσδεσης
Panagia Ekatontapiliani Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Το απόγευμα το Αριάδνη μεθορμισε δίπλα από τις δεξαμενές Βασιλειάδη
margaritis24 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 κοσμει το περαμα απο το σαββατο δεξια απο το ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ
Panagia Ekatontapiliani Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Μετά από αυτά τα νέα για το Νήσος Χίος, βλέπω το Αριάδνη να γίνεται μόνιμο στη γραμμή της Χίου Μυτιλήνης
Cruise Europa Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ήδη απο βδομάδα, θα μπεί κόσμος για επισκευή στο πλοίο, καθώς καλείται να αναλάβει τη γραμμή ως αντικαταστάτης του Νήσος Χίος.
Petros P Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Επιτέλους μπας και μου δωθεί άπλετος χρόνος και το ταξιδέψω....γιατι δε χρειάστηκε να κάνω προς τα ανατολικά ενα ταξίδι...Ειδικά το καλοκαίρι να υποθέσω πως θα έχει και περισσότερο πλήρωμα απο οτι θα ειχε το Χιος ε?
mytilene Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Μακάρι,θα είναι -κατα τη γνώμη μου- αναβάθμιση για τη γραμμή το καλοκαίρι,θεωρώ οτι το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ δεν εξυπηρετούσε μοναχοβάπορο τη γραμμή το καλοκαίρι.
Molmed Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) ...Κατά τα άλλα μας είχαν βάλει να προβλημαιζόμαστε (με βάση το αίτημα προς το ΣΑΣ) αν θα χώραγε να μπει και να μανουβράρει το ΑΡΙΑΔΝΗ στο λιμάνι του Ρεθύμνου από αυτό το καλοκαρι... Edited February 21, 2014 by proud_ionian
Panagia Ekatontapiliani Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Και με αλλα λόγια δε θα παει το Αριάδνη προς τη Δύτ.Μεσογειο το καλοκαίρι να υποθεσω . Δε θελω να σκέφτομαι το σκηνικό να φεύγει καλοκαιριάτικα Ακομα δεν ειχε γινει κρουση απο την Algerie Ferries για να ναυλωναν το Αριαδνη φετος. Αλλα με το γεγονος οτι περυσι ναυλωθηκε μονο για 2 μηνες το πλοιο και με μειωμενο ναυλο σιγουρα δεν θα ηταν κατι που θα το ηθελαν στην εταιρεια γιατι ουτε τα εξοδα του βαποριου για το παροπλισμο 10 μηνων δεν θα εβγαζε!!
Panagia Ekatontapiliani Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Φαινεται οτι φετος θα δεξαμενιστει το πλοιο μετα απο ποσο καιρο δεν θυμαμαι!! Πηγαινε για την τριτη χρονια που δεν θα ειχε δεξαμενιστει
Recommended Posts