Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ίσως θα μπορούσε να με διαφωτισει κάποιος ειδικός superastολογος...

Έχω την αίσθηση ότι το σήμα της superfast στην δεξιά πλευρά της τσιμινιέρα είναι λανθασμένο...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Εγώ σωστό το βλέπω. Τα μη συμμετρικά σήματα έχουν διαφορετική κατεύθυνση στην δεξιά απ ότι στην αριστερά πλευρά τις τσιμινιέρας (όπως πχ στα παλάτια)

Posted

Superfastολογος δεν είμαι αλλά όντως έτσι ειναι. Ο κόκκινος κύκλος που ειναι πίσω από το S που γίνεται F στο σινιάλο όλων των superfast στην δεξιά πλευρά του πλοίου ΔΕΝ ειναι κύκλος...... Έχει "ξεμακρύνει" λίγο και έγινε αβγό που λέγαμε μικροί. Μάλλον στην αλλαγή χρωμάτων δεν πρόσεξε ο υπεύθυνος αυτή την λεπτομέρεια.

Posted

Το λάθος είναι στην αριστερή τσιμινιέρα που θα έπρεπε να εχουν ενώσει τις δύο εσωτερικές μπλε γραμμές. 

Posted

Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό Romeo... σωστό... 

άρα και οι δύο πλευρές είναι λάθος για δύο διαφορετικούς λόγους...

Πως το κατάφεραν αυτό... μάλλον προσπάθησαν πολύ.

Posted

Κατά την γνώμη μου ήταν λανθασμένη η απόφαση να του δώσουν σινιάλα super fast. Η superfast είναι γνωστή για τα δρομολόγια Ελλάδα-Ιταλία και δεν έχει καμία σχέση με την Κρήτη. Αντίθετα το Hellenic Seaways είναι πιο γνωστό brand για δρομολόγια εσωτερικού 

Posted (edited)

Δεν υπάρχουν καν το Ηράκλειο και ο Πειραιάς στους προορισμούς της superfast στο σάιτ 

Edited by Top1
  • 3 weeks later...
Posted
On 9/4/2024 at 9:19 AM, ss chania said:

Αντικαθιστάται απο το Αστεριων 2,αλλα δεν φαίνεται μετα στο συστημα σε καμια γραμμη

10 hours ago, olympic champion anek said:

Ίσως μπει για λίγο Χανιά για να αλλάξει σινιάλα το Έλυρος και μετά Ανκόνα για να σουλουπωθεί το Σπίριτ

Από 16 φαίνεται στην γραμμή Μπάρι - Ηγουμενίτσα - Πάτρα, αντί SF2

Posted (edited)

Τελευταίο ταξιδι απο μπαρι για πατρα δειχνει να πραγματοποιει στις 20 Οκτωβρίου και μετα Βενετία,οπου αντικαθιστά το Af Claudia απο 24 Οκτωβρίου 

Edited by ss chania
Posted

Τι να καταλάβεις βρε αδερφέ, ο τυπικός μπούρδας Ελληνας που κάνει σκηνή για κάτι άνευ σημασίας. Είναι παντού γύρω μας καθημερινά και εκνευριστικός.

Posted (edited)

Μόνο από τη συμπεριφορά του στον αξιωματικό μπορούμε να συμπεράνουμε πολλά πράγματα.

Edited by proud_ionian
  • 1 month later...
Posted
Just now, proud_ionian said:

Επέστρεψε. Στη δεύτερη θέση του νέου λιμανιού, έτοιμο να ξεκινήσει το απόγευμα.

Διανυκτέρευση απόψε στην Πάτρα κι αύριο μπαίνει στη θέση του Superfast I.

• 1 month later...
Posted (edited)

Μετά την επιστροφή του Superfast I, η Αριάδνη έχει πάει στη γραμμή της Ancona.

2 δρομολόγια από Ηγουμενίτσα (Κυριακή & Τρίτη), ένα από Πάτρα, χωρίς Ηγουμενίτσα (τις Παρασκευές) και διανυκτέρευση Ancona της Τετάρτες.

20241122_190122.thumb.jpg.8ed3e9f9e2b28de5bde4e40cba51ac9f.jpg

Στην παραπάνω φωτό (σχωράτε την... πχιότητα), το βλέπουμε κατά την αποψινή του αναχώρηση, να μας θυμίζει τον Ερωτόκριτο.

Sustainability, Fit for Fifty και τα μυαλά στα κάγκελα.

Edited by proud_ionian
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Αριαδνάρα στη πρώτη άφιξη στη Μυτιλήνη (Φυσική της γραμμή ως το 2017) το 2022 έπειτα τη ναύλωση της Tirrenia και έπειτα από περιπλάνηση σε ΚυκλαδοΔωδεκανησα και Αδριατική να αντικαταστήσει το Νήσος Σάμος για κάνα εικοσαημερο

Edited by pkos
  • 2 weeks later...
Posted
23 minutes ago, proud_ionian said:

φεύγει το Αριάδνη (με βάση τα δρομολόγια, φαίνεται να φευγεί από Ancona κατ ευθείαν για επισκευή).

Είμαι περίεργος αν θα επιστρέψει στην Αδριατική μετά την επισκευή του ή θα μείνει σερί πάνω για τη σαιζόν