d1969 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Καλά η ΝΕΛ μας δουλεύει ! Για κυκλάδες σταμάτησε στα μέσα του μήνα Σεπτεμβρη από τις 5 και μετά είχε μειωμένα δρομολόγια. Που είναι η δεκάμηνη απασχόληση? Τουλάχιστον η hsw ξεκινά Μάρτη και τελειώνει τέλος Νοέμβρη.
georgios express Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Καλά η ΝΕΛ μας δουλεύει ! ... Που είναι η δεκάμηνη απασχόληση? Αθώε μου d1969, η ΝΕΛ πρώτη φορά το ξανακάνει .
coyote Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Μάλλον αύριο είναι το τελευταίο δρομολόγιο του για Ρέθυμνο, γιατί από ότι άκουσα μάλλον δένει τη Κυριακή 30-09-07. http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=3539 και επισημα πλεον σταματαει το πλοιο
NHSOS XIOS Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Με συνχωρειτε αλλα,η εγω δεν εχω καταλαβει καλα το λογο για τον οποιο σταματαει ο ΑΙΟΛΟΣ η προκειται για την πιο αισχρη-αστεια δικαιολογια απο πλευρας της εταιριας...Εκτος αν καταλαβα λαθος κ με το που διορθωθει αυτη η βλαβη το πλοιο θα ξαναξεκινησει αμεσως τα δρομολογια....
George Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Όχι φίλε μου NHSOS XIOS μια χαρά κατάλαβες! Είναι μια απλούστατη βλάβη η οποία θα διαρκέσει το απόλυτα λογικό διάστημα των 9 μηνών για να φτιαχτεί. Που είναι το περίεργο;
ΝΗΡΕΑΣ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ιδού και η Ρεθεμιώτικη άποψη για το φλέγον ζήτημα.
ΝΗΡΕΑΣ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ιδού και η Ρεθεμιώτικη άποψη για το φλέγον ζήτημα.
d1969 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Δυστυχώς εμεις φταίμε που ταξιδεύουμε με την ΝΕΛ μια εταιρεία που σταματάει τα δρομολόγια της από τις αρχές του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ σε όλες τις γραμμές! Χαρακτηριστικά αναφέρω οτι ενώ είχα εισιτήριο πριν δύο χρόνια από Πάρο για Λαύριο με Παναγία Πάρου η (ΝΕΛ 31/08/2005) το δρομολόγιο ακυρώθηκε λόγω μικρής πληρότητας και ο κεντρικός πράκτορας τησ Πάρου όταν τον ρώτησα γιατί δεν ενημερώθηκα και τώρα πως θα φύγω μου είπε " Πάρε τα χρήματα σου πίσω και βρες τρόπο να φύγεις. "!!!! ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΕΛ
d1969 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Δυστυχώς εμεις φταίμε που ταξιδεύουμε με την ΝΕΛ μια εταιρεία που σταματάει τα δρομολόγια της από τις αρχές του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ σε όλες τις γραμμές! Χαρακτηριστικά αναφέρω οτι ενώ είχα εισιτήριο πριν δύο χρόνια από Πάρο για Λαύριο με Παναγία Πάρου η (ΝΕΛ 31/08/2005) το δρομολόγιο ακυρώθηκε λόγω μικρής πληρότητας και ο κεντρικός πράκτορας τησ Πάρου όταν τον ρώτησα γιατί δεν ενημερώθηκα και τώρα πως θα φύγω μου είπε " Πάρε τα χρήματα σου πίσω και βρες τρόπο να φύγεις. "!!!! ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΕΛ
Leo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Από σήμερα ο Αιολος Κεντέρης 1 μετακόμισε κοντά στον Ηλεκτρικό γιατί η βλάβη είναι ανίατη: Με συνχωρειτε αλλα,η εγω δεν εχω καταλαβει καλα το λογο για τον οποιο σταματαει ο ΑΙΟΛΟΣ η προκειται για την πιο αισχρη-αστεια δικαιολογια απο πλευρας της εταιριας...Εκτος αν καταλαβα λαθος κ με το που διορθωθει αυτη η βλαβη το πλοιο θα ξαναξεκινησει αμεσως τα δρομολογια.... Υπενθυμίζεται: http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=3539 Παρόλα αυτά οι καταπέλτες κατα την μεθόρμιση ήταν κλειστοί.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Γίνεσαι κακός. Τον αριστερό καταπέλτη σίγουρα τον έφτιαξαν για να είναι κλειστός τώρα γιατί ήταν πριν ανοικτός. Ο δεξιός που είναι ανοικτός και τώρα, όποτε μπορεί να μην το έχουν φτιάξει και να μεθόρμισαν με ανοικτό το καταπέλτη(??).
Panagia Ekatontapiliani Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Απο οτι μαθαινω μαλλον το πλοιο δε προκειται να δρομολογηθει του χρονου στη γραμμη Πειραια-Ρεθυμνο, που ηταν φετος, αλλα το πιθανοτερο στη γραμμη Πειραια Χιο Μυτιληνη. Οποτε τσαμπα οι μεγαλειωδης υποδοχη του πλοιο περυσι την ανοιξη.
George Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Το Ρέθυμνο θες να πεις! Γιατί Ηράκλειο και Χανιά (αυτή τη στιγμή) έχουν συμβατικά που πάνε γρηγορότερα
JASON1234 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ε καλά ξέρεις τι ενοούσα. Το κνωσσος δεν το λες ταχύπλοο 200 μέτρα γομάρι Τύπου high speed aiolos k.a
margaritis24 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 το καλυτερο δρομολογιο οπως ελεγε κ ο συχωρεμενος ο καπτα Ν.Κουρουσης ειναι γι αυτο το πλοιο το ΜΥΚΟΝΟ ΠΑΡΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ αλλα κανεις δεν τον ακουσε ποτε
Earl Granville Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Πάντως το βαπόρι όπως και το μικρό αδελφό του αν δεν μπούν σε γραμμή στην οποία θα μονιμοποιηθούν και θα κάτσουν παραπάνω από ένα χρόνο με σταθερά δρομολόγια δεν πρόκειται ποτέ να πιάσουν και να καθιερωθούν. Όσο είναι περιπλανόμενα θα αποτελέσουν συμπληρώματα για τα άλλα βαπόρια(οπότε σε περιόδους πέραν της υψηλής σεζόν θα πηγαινοέρχονται άδεια). Πρέπει η εταιρία να βρεί τις γραμμές που μπορούν να δουλέψουν και να τα στηρίξει μπας και μπορέσουν και καθιερωθούν. Αλλιώς καλύτερα να κοιτάξει να τα σπρώξει μπας και μπει λίγο χρήμα στο ταμείο και δοθούν σε άλλους σκοπούς. Ειδικά ο ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι έχει περάσει από 3-4 γραμμές μέσα σε 7 χρόνια στην Ελλάδα κι αν βάλουμε ότι ένα καλοκαίρι έμεινε δεμένος αντιλαμβάνεται κανείς τι γίνεται.
d1969 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Αποκλείεται να δρομολογηθούν πάνω από 3,5 μήνες το χρόνο γιατί την ίδια πολιτική ακουλουθεί η ΝΕΛ από την κατασκεύη τους.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Με εξαίρεση τα πρώτα χρόνια μέχρι την ακινητοποίηση των πλοίων από τη «νέα» ΝΕΛ. Θυμάμαι τον Αίολος Κεντερης Ι αλλά και τον Αίολος Κεντερης ΙΙ, που έκαναν δρομολόγια Ικαρία Σάμο και Σύρο Τήνο Μύκονο αντίστοιχα.
cpt_Hiotis Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Τελικά, υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με το που προβλέπεται να δρομολογηθεί φέτος ο Αίολος Κεντέρης Ι;
mytilene Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Τελικά, υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με το που προβλέπεται να δρομολογηθεί φέτος ο Αίολος Κεντέρης Ι; Φίλε χιώτη για Σύρο-Τήνο-Μύκονο λένε αλλά καλά θα ήταν να κάνει Χίο-Μυτιλήνη,συμφωνείς?
NONTAS Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Έχω την εντύπωση ότι Σύρο- Τήνο - Μύκονο θα κάνει το Αίολος Κεντέρης ΙΙ ενώ το Αίολος Κεντέρης Ι προγραμματίζεται για Πάρο -Νάξο. Τουλάχιστον αυτή η γραμμή έχει ζητηθεί και από την εταιρεία.
Artevelde Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Στο Openseas ψαχνοντας για το Πασχα ειδα οτι δρομολογια προς Παρο θα κανει το Αιολος Ι. Εχει οριστικοποιηθει αυτο ή το βαλανε για να υπαρχει?
Neptune Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Εχει ανοιξει πλανα και θα ξεκινησει Μεγαλη Τεταρτη. Και μενα με παραξενεψε αλλα μακαρι να ξεκινησει τελικα. Καλο θα κανει. Ξεμουδιασμα τελος λοιπον
Artevelde Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Εμενα βέβαια η απορία μου είναι άλλη. Αν τελικά κάνει ο Αίολος (Κεντέρη δεν μου βγαίνει να το πω... ) την Παροναξία, η Θαλασσινή τι θα απογίνει; Μήπως τελικά παραμείνει Λαύριο; Λεω βέβαια ΑΝ...
Recommended Posts