Jump to content
Shipfriends

NONTAS

eMembers
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NONTAS

  1. Νέα παραλαβή για την POLEMBROS του ΠΟΛΕΜΗ. Μέχρι τέλος του μήνα ένα ακόμη PANAMAX με πλοίαρχο στην παραλαβή τον Cpt. Γιάννη Σκλαβούνο.
  2. Και γιατί τόση πολυκοσμία; Ο Κύρου πέρσυ δεν ήταν στο ΙΙ φέτος τί άλλαξε; Παίζει τελικά ενδεχόμενη πώληση;
  3. Κανένα νέο τελευταίο για το siren έχουμε; Και αν έφτασε, που έφτασε; Τί προβλέπεται από δω και πέρα; Το ελληνικό πλήρωμα θα παραμείνει; Πολλά μαζί έ; Και το πιο σημαντικό: Θα υπάρξει αντικατάστασή του από πλευρά εταιρείας;
  4. Μα φίλε μου αφού έβαλε ελληνική σημαία και άλλαξε και όνομα. Γύρισε στο παλιό του γνώριμο σε όλους μας. ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ.
  5. Ανηφορίζει το RED SEA II. Αυτή τη στιγμή είναι ανάμεσα Κάρπαθο και Κρήτη. Λογικά αύριο μέχρι της 12 στο λιμάνι του Πειραιά ή στο Πέραμα.
  6. Ξεκινάει απόψει από το λιμάνι της safaga το RED SEA II (κοινώς Παναγία Πάρου) για τον επαναπατρισμό του. Και σε λίγες μέρες θα ακολουΘήσει και ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ.
  7. Τα πρώτα ασφαλιστικά εκδικάστηκαν τη Δευτέρα όπου και κερδίθηκαν φυσικά. Το βαπόρι παραμένει δεσμευμένο στην Αλεξανδρούπολη και την Παρασκευή έπονται και τα επόμενα. Αλλά το αποτέλεσμα πιστεύω το ίδιο θα είναι. Όσο για το πλήρωμα που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη απλήρωτο περιμένουν μπας και δουν άσπρη μέρα που δεν έρχεται και δεν θα έρθει.
  8. Συγνώμη ο Κασσός δεν ήταν στον SEA RUNNER;
  9. Να σκεφτούμε όμως ότι και τα πληρώματα έχουν φτάσει πλέον σε απόγνωση. Ζητάνε τα δεδουλευμένα μηνών χωρίς ανταπόκριση. Και δεν ξέρω αν στο vera είναι τόσα πολλά όμως στο CORSICA ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Το ένα ασφαλιστικό μετά το άλλο καταθέτουν μπας και δουν άσπρη μέρα.
  10. Κάτι ακούγεται και για δραστηριοποίηση της εταιρείας και σε άλλες θάλασσες. Ίδωμεν. Σύντομα θα ξέρουμε
  11. Φίλε Earl ξέρω ότι στην Εταιρεία χθες έτρεχαν πανικόβλητοι να βρουν χρήμα μέχρι και επιταγές να δώσουν για να φύγει το βαπόρι. Φαίνεται δεν τα κατάφεραν.
  12. Μήπως επειδή το πλήρωμα ας πούμε είναι ακόμη απλήρωτο και φτάσανε όλοι στα όρια τους;
  13. Και ακόμη ετοιμάζεται ενώ τα ρυμουλκά είναι σε αναμονή. Γιατί όμως ρυμουλκά και για που το έβαλε πρωί-πρωί;
  14. Έχω την εντύπωση ότι τελικά έχουν σκοπό να το δέσουν για την ετήσια στις 12/1/2009. Αν και δύσκολο το κόβω από αύριο ο κόσμος του να το αφήσει να κουνήσει. Κάτι μου μυρίζει για επίσχεση και στο VERA και στο CORSIKA το οποίο δεν ξέρω τί γίνεται. Ξεχασμένο στην Αλεξανδρούπολη είναι ή υπάρχει λόγος που είναι τόσο καιρό εκεί;
  15. Αυτό που λέω είναι εξακριβωμένο και επιβεβαιωμένο. Το πλήρωμα έχει να πληρωθεί από το Σεπτέμβριο. Δεν έχει καταβάλει η εταιρεία ούτε επίδομα Χριστουγέννων. Ενας από τους λόγους που παραμένει ακόμη στην Αλεξανδρούπολη είναι πως το πλήρωμα δεν το αφήνει να κατέβει προς τα κάτω αν δεν καταβληθεί τουλάχιστον μέρος των δεδουλευμένων.
  16. Κάποιες μικροεπισκευές κάνει το βαπόρι στην Αλεξανδρούπολη, βάζει την άγκυρά του και ετοιμάζεται να κατέβει Ραφήνα. Το θέμα είναι αν το πλήρωμα θα το αφήσει να κατέβει γιατί έχουν να πληρωθούν κοντά 3 μήνες. Χριστούγεννα έρχονται, έλεος. Για τη ΣΑΟΣ λέγαμε χειρότερη μου φαίνεται η κατάσταση εδώ.
  17. Καλά τόσους Πλοιάρχους έχει η ΝΕΛ και δεν τους εκμεταλλεύεται και θα προσθέσει κι άλλον στο δυναμικό της;
  18. Ο Νίκος ο Σαμιώτης όντως έχει φύγει από την AEGEAN SPEED LINES όμως στο Αίολος Κεντέρης ΙΙ δεν είναι διότι το βαπόρι χθες έδεσε οριστικά και άγνωστο για πόσο και απολύθηκε όλο το πλήρωμα. Πλοίαρχος λοιπόν σε αυτό ήταν ο καπτά Χάρης ο Τσουκαλάς.
  19. Ήταν στραβό το κλίμα με τα οικονομικά της εταιρείας το έφαγε και ο γαίδαρος τώρα. Πάντως εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι και απορώ γιατί κατέβασε τα ταχύπλοα Αίγυπτο αφού από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να τα δουλέψει ούτε και εκεί σωστά. Ο Αίολος Κεντέρης (RED SEA I) έδεσε και αυτή την εβδομάδα θα δέσει και ο Αίολος Κεντέρης ΙΙ. Το μόνο που θα μείνει θα είναι το RED SEA II και αυτό σε γραμμή επιδοτούμενη από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Όσο για τα πληρώματα απόλυση και επιστροφή στα πάτρια εδάφη.
  20. Και πλοίαρχοι στο Αριάδνη και στο Έλυρος ποιοί είναι μπορείτε να μου πείτε;
  21. Η αλλαγή έγινε στο Αίολος Κεντέρης ΙΙ. Για το RED SEA II ξεκίνησε αλλά στο Αίολος βρέθηκε λόγω ασθένειας του ξαδέρφου του. Και ενημερωτικά πρώτος μέσα είναι ο Άγγελος ο Κούτσης.
  22. Κάτι ας πούμε σαν τη Β΄Διαχειριστική πέρσυ που διαχειριζόταν μόνο τα πλοία της ΝΕΛ και μέχρι εκεί. Το θέμα όμως είναι φέτος τί γίνεται γιατί κανείς δεν ξέρει ποιός είναι το αφεντικό και ποιός ο διαχειριστής στην Αίγυπτο.
  23. Ξέρουμε τίποτα για πλοίαρχο, ύπαρχο, πρώτο μηχανικό; Μπορεί να τα έχουμε ξαναπεί αλλά δεν θυμάμαι κάτι.
  24. Τί έγινε τώρα βγάζει στη δράση ο Μανούσης τα ανώτερα στελέχη του; Λόγω μη δυνατότητας αντικατάστασής του Α΄φαίνεται. Δυσκολεύει η κατάσταση στη SAOS φαίνεται.
×
×
  • Create New...