Jump to content
Shipfriends

Nissos Mykonos

eMembers
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

About Nissos Mykonos

 • Birthday 10/11/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Νέα Φιλαδέλφεια/ Μυτιλήνη

Uncategorized

 • Location
  Νεα Φιλαδελφεια/Χωρα Σαμου
 • Interests
  Πλοία,Ταξίδια,Φωτογραφίες
 • Occupation
  Μαθητης

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σε πρόσφατη αγορά εισιτηρίου που πραγματοποίησα, για τρίτο πρόσωπο, συνέβη το εξής: Το δρομολόγιο ήταν Πάρος - Πειραιά με διαθεσιμότητα σε σχεδόν όλες τις κατηγορίες θέσεων, μία εβδομάδα πριν που έγινε η κράτηση. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία του επιβάτη και της κάρτας ώστε να γίνει η κράτηση-αγορά εισιτηρίου, έρχονται στο email τα στοιχεία της κράτησης, με κωδικό συναλλαγής κ.τ.λ. Την ημέρα της αναχώρησης αφού προσπαθούσα να κάνω, δίχως επιτυχία, το web check in που παρέχει πλέον η εταιρεία, επικοινωνώ τηλεφωνικά με την Blue Star και με ενημερώνουν πως η κράτηση ακυρώθηκε 20 λεπτά μετά την αγορά της (χωρίς να έχει γίνει κάποια κίνηση από εμένα ή το άτομο που ταξίδευε). Το παράδοξο της όλης υπόθεσης ήταν πως τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί από το λογαριασμό για μία άκυρη κράτηση! Σε συνεννόηση με το λογιστήριο της εταιρείας ο εξυπηρετικός υπάλληλος με ενημέρωσε πως η επιστροφή χρημάτων θα γίνει σε 2-3 εργάσιμες, κάτι το οποίο όντως έγινε. Απορίας άξιο πάντως πως συνέβη καθώς δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο! Υ.Γ. Μία διόρθωση @ΝΟΜΙΚΟΣ. Η εξαργύρωση πόντων για 1 εισιτήριο με συμβατικό πλοίο για τις Κυκλάδες σε οικονομική θέση αντιστοιχεί σε 350 πόντους, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι αμελητέο το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί ώστε να μαζέψεις τους συγκεκριμένους πόντους.
 2. Το σκηνικό που περιγράφεις polmyt έγινε και πριν από λίγες μέρες, συγκεκριμένα την Τετάρτη το απόγευμα, με τα ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ και ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ να δένουν κοιτάζοντας προς την πόλη. Εκείνη τη μέρα τα πλοία από το Αϊβαλί, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχαν φτάσει στη Μυτιλήνη λίγη ώρα πριν την άφιξη του ΔΙΑΓΟΡΑΣ και του ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ. Δεν γνωρίζω βέβαια αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.
 3. At Lavrio 01/07/2019.

  © Giannis Soultanis

 4. Μιας και ταξιδεύω το Σάββατο με ημερήσιο από τη Μυτιλήνη, με ενημέρωσαν ότι το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί από το ΔΙΑΓΟΡΑΣ και πως οι ώρες αναχώρησης μένουν ίδιες. Θεωρούν ότι το ΔΙΑΓΟΡΑΣ με μικρότερη ταχύτητα από το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ μπορεί να αντεπεξέλθει στα ημερήσια δρομολόγια τα οποία είναι υπολογισμένα σκάρτες 11 ώρες;
 5. Έτσι ήταν περασμένο στο σύστημα κρατήσεων, την προηγούμενη εβδομάδα. Ξεκινάει στις 13 του μήνα, σύμφωνα πάντα με το σύστημα κρατήσεων.
 6. Το ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ είναι εν πλω για την Μάλτα ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος scrubbers.
 7. Το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ είναι το μόνο πλοίο που δεν εχει αναχωρήσει μετά την άρση του απαγορευτικού. Όπως ανακοινώθηκε στους επιβάτες (οι οποίοι ήταν ενοχλημένοι με την πολύωρη καθυστέρηση), το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη, γι αυτό και ακόμα δεν έχει αναχωρήσει από τον Πειραιά.
 8. Nissos Mykonos

  ZAKYNTHOS I

  At Kanellos shipyards.

  © Giannis Soultanis

 9. Αυτή την ώρα το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΛΑΣ εκτελεί δοκιμαστικό στον Σαρωνικό.
 10. Nissos Mykonos

  DIAGORAS

  Mytilene, 29/03/2019.

  © Giannis Soultanis

 11. Nissos Mykonos

  DIAGORAS

  Mytilene, 29/03/2019.

  © Giannis Soultanis

 12. Κατά την πρώτη προσέγγιση του στην Μυτιλήνη όπως αναφέραμε και εδώ, το πλοίο δεν συνέχισε την είσοδο του στο λιμάνι και παρέμεινε στα ανοιχτά. Το ΔΙΑΓΟΡΑΣ προσέγγισε για δεύτερη φορά το λιμάνι, αφού πρώτα το ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ βγήκε έξω από το λιμάνι, και με την βοήθεια του ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. άρχισε την μανούβρα του για το νέο "Γ" του λιμανιού. Τελικά, λόγω των καιρικών συνθηκών το πλοίο έδωσε κάβους στο παλιό "Γ" όπου και έδεσε με ασφάλεια μετά από λίγη ώρα.
 13. Στη Μυτιλήνη το ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν δοκίμασε καν να μπει μέσα στο λιμάνι, παρ’ όλο που το ρυμουλκό ΙΩΑΝΝΗΣ Σ. ήταν stand by. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ανατολικά του λιμανιού φαντάζομαι μέχρι να κοπάσει ο αέρας.
 14. Το πλοίο σήμερα το πρωί προσέγγισε την Πάτρα, λόγω της συνεργασίας της EKOL με τη DFDS. Εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η πρώτη του παρουσία στο λιμάνι της Πάτρας.
 15. Εν αναμονή των εξελίξεων, ας δούμε το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ σε μια άφιξη του στο Αργοστόλι, τον Δεκέμβριο του 2013.
×
×
 • Create New...