Jump to content
Shipfriends

toulouzakos

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About toulouzakos

  • Birthday 08/17/1986

Uncategorized

  • Interests
    Ταξίδια ..
  • Occupation
    Φοιτητής Φαρμακευτικής

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Γνωρίζουμε γιατί ενώ το πλοίο ξεκινάει από Λαύριο φαίνεται για καμμιά ώρα στο syrosobserver και μετά χάνεται;;
  2. ΑΠΟΡΙΑ!! Θέλει να μου στείλει ένας φίλος από Ηράκλειο Κρήτης μια ρεζέρβα. Πως την στέλνει; Πάει σε κάποιο πρακτορείο και πληρώνει; Το ζυγίζουν;; Γνωρίζει κανείς;; Και μετά εγώ όταν φτάσει το καράβι .. πως παραλαμβάνω;
  3. Αυτό ακριβώς ήθελα να πώ αλλά με πρόλαβες. Με όλα αυτά που συμβαίνουν λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει. (δεν μιλάμε για 15αύγουστο )
  4. Συμφωνώ , απλά από τη στιγμή που ήταν σχεδόν άδειο το σαλόνι .. το βρίσκω χαζό να τον βγάλει έξω.
  5. Κατά τύχη, βρήκα αυτό: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 Καταγγελία για Hellenic Seaways "Την Παρασκευή 11 του μηνός μαζί με κάτι φίλους κάναμε την διαδρομή Πειραιάς - Σύρος με το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ της HELLENIC SEAWAYS. To εισιτήριο που έιχαμε εκδόση ήταν οικονομικής θέσεως και καθίσαμε σε κάποιες (μή αριθμημένες) καρέκλες σε ένα μικρό σαλόνι του πλοίου που ήταν ένα μπάρ. Το πλοίο δεν είχε κόσμο αφού και το παραπλευρο σαλόνι που... είχε αεροπορικά αριθμημένα καθίσματα ήταν σχεδόν άδειο. Ενώ λοιπόν είχαμε φύγει από τον Πειραιά και μετά περίπου από ένα δίορο ένας αξιωματικός ? του πλοίου έκανε έλεγχο εισιτηρίων και αφού είδε τα εισιτηριά μας, μας είπε ότι επρεπε να φύγουμε από αυτήν την περιοχή και αυτές τις καρέκλες και να βγούμε έξω από τους κλιματιζόμενους χώρους του πλοίου καθώσον εκεί ήταν η θέση μας. Σημειώνω ότι το σαλόνι που βρισκόμαστε ήταν οικονομικής θέσεως και τα καθίσματα που καθόμαστε δεν ήταν καν αριθμημένα . Σε ερώτηση μου γιατί αυτό ; Η απαντησή του ήταν ότι αυτή είναι η πολιτική του πλοίου και αυτός ακολουθεί αυτήν την πολιτική. ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΣΤΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , εδώ θα πρέπει να συμπληρώσω ότι και εγώ Κυκλαδίτης είμαι και πρώτη φορά είχα αυτήν την αντιμετώπιση. Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία" troktiko.blogspot.com
  6. Τελικά το έχω αγαπήσει αυτό το καράβι! Στην ώρα του , με καλή ταχύτητα κτλπ! Ολοκάθαρο. Μόνο οι τουαλέτες θέλουν λίγο προσοχή.
  7. και ενώ είχαν πει στο κόσμο να φύγει γιατί το καράβι θα έφευγε μετά τις 12,00. Ελλαδάρα..
  8. Το ΠΗΝΕΛΟΠΗ για Άνδρο έχει απαγορευτικό μέχρι τις 12.00 και χθες δεν έκανε το απογευματινό δρομολόγιο επίσης.
  9. Μου άρεσε το ταξιδάκι που έκανα την Δευτέρα 14/9 για Άνδρο. Είμασταν περίπου 80άτομα! Οι χώροι μέσα ολοκάθαροι και περιποιημένοι. Η θερμοκρασία μέσα στα σαλόνια πολική!
×
×
  • Create New...