gpap2006 Posted May 14 Posted May 14 Δε μου φαίνεται πιθανό να μην είναι το BS1 στη Παροναξία το καλοκαίρι (Χανιά το ΚΙΣΣΑΜΟΣ).
The ferry Posted May 17 Posted May 17 Δε θα ήταν προτιμότερο να πήγαινε το Blue star 1 στην αγονη των Δωδεκανήσων και να ερχόταν το blue star Patmos στο απογευματινό της Παροναξίας;
nomikos Posted May 17 Posted May 17 Γιατί το 1 μπαίνει στα μικρά νησιά της άγονης Δωδεκανήσου; Δε μπαίνει...
George...f Posted May 17 Posted May 17 Είναι πλέον μικρό το Πατμος για τα δεδομένα της κίνησης της γραμμής. Εδώ το Blue Star 1 και high season δεν έχει τίποτα διαθέσιμο. Επίσης λόγω μεγαλύτερου γκαράζ σκουπίζει την κίνηση και δεν χρειάζονται τα έκτακτα του Πάρος όπως κάποτε. Άλλαξαν τα δεδομένα της γραμμής, κάποτε μας φαινόταν μεγάλο το Δήλος..
SAMAINA Posted May 17 Posted May 17 Όχι μόνο αυτό. Το πλοίο έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και άρα υψηλότερες καταναλώσεις ενώ το τίμημα της άγονης είναι συγκεκριμένο.
piraeus ships spotting Posted May 17 Posted May 17 Όσο έλειπε το ΒΣ1 Ιρλανδία, το Πάτμος ήταν στο απογευματινό Παροναξίας;
HS_4 Posted May 17 Posted May 17 Τη μια χρονιά νομίζω ναι. Την άλλη δεν είχε και έκανε καποια έκτακτα το Αριάδνη.
BS CHIOS Posted May 17 Posted May 17 2 hours ago, piraeus ships spotting said: Όσο έλειπε το ΒΣ1 Ιρλανδία, το Πάτμος ήταν στο απογευματινό Παροναξίας; 2 hours ago, HS_4 said: Τη μια χρονιά νομίζω ναι. Την άλλη δεν είχε και έκανε καποια έκτακτα το Αριάδνη. Και το 21 και το 22, το Πάτμος ήταν στο απογευματινό Παροναξίας. Το Αριάδνη πρέπει να είχε μπει 2-3 ΣΚ συμπληρωματικά, σκουπίζοντας κυρίως φορτηγά.
margaritis24 Posted May 17 Posted May 17 Τα Σαββατα εκανε Παρο Ναξο για τα φορτηγα το Αριαδνη,τωρα με το Βs1 δεν χρειαζεται εχτρα βαπορι γι αυτο κοπηκε κ το βραδυνο του Παρος που εκανε τα βραδυα
Αρακλειανός Posted June 1 Posted June 1 Ξεκίνησε λοιπόν σήμερα το BS1 το απογευματινό και το BS Naxos μένει δεμένο στον Πειραιά ώστε αύριο να ξεκινήσει και αυτό το πρωινό του.
Recommended Posts