enas chiotis Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Είναι λογικό σαν καραβολάτρες να θέλουμε να ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες για καποια πλοία.Ρωτώντας μαθαίνουμε περισσότερα και επιβεβαιώνουμε πληροφορίες. Κάνω την αρχή ρωτώντας αν το ΑΠΤΕΡΑ είχε ποτέ τα ονόματα ΧΑΝΙΑ και ΠΗΓΑΣΟΣ, γιατί στο registry του Ελληνικού νηογνώμονα αναφέρεται, ενώ εγώ δεν το΄χω ακούσει ξανά.
gpan Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 μια ακόμα απορία, ποιά απο τα πλοία της ακτοπλοίας μας έχουν ξύλινα καταστρώματα? ->δεν το λέω για να βρώ απάντηση στο κουίζ του Ντίνου απλά μου ήρθε με αφορμή το κουίζ
Earl Granville Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Σίγουρα ΙΚΑΡΟΣ(ΑΝΤΕΣΙ) είχε και ξύλινο γκαράζ ,ΚΥΔΩΝ το παλιό και μοναδικό, ο ΟΜΗΡΟΣ με επιφύλαξη αν θυμάμαι καλά...αν θυμηθώ και κανα άλλο θα κάνω edit. Εχουν περάσει και πολλά χρόνια που να τα θυμάσαι.
gpan Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 ας το κάνουμε suspend μεχρι να βρεθεί η λύση του κουιζ. Νιώθω τύψεις (και καλά )
Stratos Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Hλία καλά θυμάσαι, το ΟΜΗΡΟΣ είχε ξύλινα καταστρώματα και ήταν το μόνο πράγμα που μου είχε κάνει εντύπωση από το πλοίο την μία και μοναδική φορά που ταξίδεψα μαζί του. Στο βορειο Αιγαιο δεν υπήρχε αλλό τέτειο απο την δεκαετία του 70 και εντεύθεν...
Ermenegildo Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Καλημέρα σε όλους λοιπόν και το paloma είχε ξύλινο γκαράζ
Earl Granville Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ωραία ο καθένας να γράψει αυτά που θυμάται και gpan θα βρεις την απάντηση
gpan Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 γενικά εν ενεργεία ακτοπλοικό με ξύλινα καταστρώματα δεν υπάρχει έτσι?
giorgosz Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Το IONIAN SEA - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΛΕΡΟΣ δεν είχε ξύλινα καταστρώματα? Ήμουν μικρός όταν ταξίδευα με αυτό, αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι... Για εν ενεργεία δεν νομίζω να υπάρχει κανένα...
enas chiotis Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 Για να μην ανοίγω καινούριο topic, το ΜΑΚΕΔΩΝ που είχε φιληθεί με το Αρσινοη ξεκίνησε να φτιάχνει τις ζημιές ή όχι ακόμα?
Nick the Greek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 μηπως γνωρίζεις κάτι για τα δύο ro-ro, shuttle I & II,νηολογίου Πειραιά, δίπλα στο Καλλίστι, για ποιά γραμμή προορίζονται ; Μεταφερω και απαντω εδω στην παραπανω απορια του antonis molos. Η μαλλον δεν απαντω γιατι δυστυχως δεν ξερω καθολου ποια ειναι τα πλανα για τα συγκεκριμενα κουτακια. Φιλε Αντωνη, αν θελεις μην κανεις ποστ στο αγγλικο κομματι, για ο,τι απορια/σχολιο ειτε εδω, ειτε στα εξειδικευμενα θεματα.
Nick the Greek Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Γνωριζει κανεις καμια πληροφορια σχετικα με το που βρισκονται και σε ποια κατασταση τα παρακατω ρυμουλκα: ΦΑΕΘΩΝ (νηολογιο Πειραιως 4161) και ΕΡΜΗΣ (νηολογιο Πειραιως 2044)
ΝΗΡΕΑΣ Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Γνωριζει κανεις καμια πληροφορια σχετικα με το που βρισκονται και σε ποια κατασταση τα παρακατω ρυμουλκα:ΦΑΕΘΩΝ (νηολογιο Πειραιως 4161) και ΕΡΜΗΣ (νηολογιο Πειραιως 2044) Δεν ξέρω αν εννοείς τον ΕΡΜΗ του Τσαβλίρη, γιατί δεν γράφει νηολόγιο. http://www.tsavliris.com/htmls/fleet_equip/fleet_equip.asp Αν ναι, τότε: Greek flagged tug HERMES, built in 1963, 181 gross tonnage, radio call SV6731 operating at Patras port in west Greece. http://www.ibiblio.org/maritime/Scheepvaartnieuws/Pdf/scheepvaartnieuws/2003/december/234-05-12-2003.PDF Και τα 2 links έχουν φωτό για να δείς αν είναι αυτό που ζητάς. .
Nick the Greek Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Σ ευχαριστω Νηρεα αλλα δεν ειναι αυτο που ζηταω. Τα στοιχεια του δικου μου "αγνοουμενου" ειναι SXTI, YoB 1942, GT 147, HP 580, built UK. Για να ειμαι ειλικρινης ουτε καν δικος μου ειναι ο αγνοουμενος, προσπαθω να βοηθησω ενα φιλο απο την Αγγλια.
Nick the Greek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Επισης ζητειται φωτο του παλιου τανκερ του ΠΝ Σειριος(Α 345). Βοηθειστε καλιε τον τυφλο, βοηθειστε καλιε τον αοματο...
ΝΗΡΕΑΣ Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Επισης ζητειται φωτο του παλιου τανκερ του ΠΝ Σειριος(Α 345). Βοηθειστε καλιε τον τυφλο, βοηθειστε καλιε τον αοματο...ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ), ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΣΕ ΦΩΤΙΣΑ, Ε?
Nick the Greek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Τωρα που θα κανει εκει γηπεδο ο ακατονομαστος, ουτε απ' εξω δεν περναω απ' το Βοτανικο! Ευχαριστω.
enas chiotis Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Ποιο κρουαζιερόπλοιο ήταν σήμερα στη Μυτιλήνη και κατέβαζε τον κόσμο με τις λέμβους?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Εδω σε 4 ημερες το ειδα σε 3 νησια το LISSOS , γιατι οχι
enas chiotis Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Όχι, ήταν κλειστή σωσίβια λέμβος, κρουαζιεράδικη.
enas chiotis Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Τα μεγάλα πλοία από Σύρο προς Πάρο από ποια πλευρά του νησιού (Νήσος Γάιδαρος) έξω από το λιμάνι της Σύρου περνούν, Ανατολικά ή δυτικά? Το πέρασμα είναι 0,4νμ. Επιπλέον νοτιότερα από το νησάκι αυτό έχει και το νησάκι Άσπρο με απόσταση από τη Σύρο 0,45νμ. Η ερώτηση η ίδια.
ΝΗΡΕΑΣ Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Δεν ξέρω από που περνάνε ούτε και γιατί ρωτάς! Νομίζω ότι δεν είναι και η ασφαλέστερη πορεία να περνάς ανάμεσα Γαϊδουρονήσου και άκρας Κοντογιάννη και στην συνέχεια ανάμεσα Ασπρονησιού και Σύρου, αλλά είναι σίγουρα η συντομώτερη. Για την ιστορία στο Ασπρονήσι έχουν προσαράξει το 1937 η "Μοσχάνθη" και το 1954 το "Ερμούπολις".
Recommended Posts