proud_ionian Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 (edited) η salamis αγορασε το Baltica, συμφωνα με ανακοινωση της Godby, του ως τωρα πλοιοκτητη να και το πλοιο Edited June 29, 2021 by Nick the Greek
Nick the Greek Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Η εταιρεία παραμένει πιστή στην πολιτική της όσον αφορά την προτίμηση σε δεύτερου χεριού τοννάζ ποιότητας, χωρίς κανένα τρελό άνοιγμα, κάτι λογικότατο. Την ίδια στιγμή η προσθήκη τρίτου πλοίου στο στόλο φαίνεται να σημαίνει πως τα δρομολόγιά της από τη Θεσσαλονίκη και το Λαύριο, έχουν εγκαθιδρυθεί και φέρνουν κέρδος. Οπότε τι περιμένουμε να δούμε? Να διπλώσει κάποια από τις δύο γραμμές? Ή μήπως επέκταση κάπου αλλού? Για παράδειγμα στην Αδριατική βλέπει κανείς πάρα πολλές καρότσες της εταιρείες, λέτε να έχουμε κάποια επέκταση εκεί? Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Strofalos Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Το να μπει στα νερά του Μανωλιού το βλέπω δύσκολο. Το να κάνουν καμιά συνεργασία του τύπου "εγώ θα σου φέρνω τις καρότσες Αττική κι εσύ θα μου τις πηγαίνεις από την Πάτρα προς την υπόλοιπη Ευρώπη" το θεωρώ ρεαλιστικότερο.
giorgos_249 Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Επέκταση δε νομίζω, αλλά ηδη πάνε 5 χρόνια π έχουν το Alexo στο στόλο, δε θα ηταν παράξενο αν απλά το στέλνανε για σκραπ και το αντικαθιστούσαν με αυτό.... Τυπικη τακτική της εταιρείας τα τελευταία χρόνια να αγοράζει πλοία και στα 5-6 χρόνια να τα πουλάει για σκραπ....
Petros P Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 On 5/21/2021 at 11:29 PM, proud_ionian said: η salamis αγορασε το Baltica, συμφωνα με ανακοινωση της Godby, του ως τωρα πλοιοκτητη να και το πλοιο Ξεκίνησε απο Vigo ,έρχεται 27-6 Pireo
Petros P Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Έφτασε το πλοίο , μήπως να του φτιάξουμε θέμα ; Χωρις να ξέρω κάτι , κάτι μ λέει ότι θα το δούμε από Πειραια και κάποια στιγμή θα δούμε και τη γραμμή σαν επιδοτούμενη μετά το κάζο ας πούμε που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς
Panagia Ekatontapiliani Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 Το νέο όνομα του Baltica είναι Vassilios
Panagia Ekatontapiliani Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Το Vassilios έφυγε από το Πέραμα τη Κυριακή 4 Ιουλίου και πήγε στο Νεώριο της Σύρου για δεξαμενισμο.
Nick the Greek Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Αποδεξαμενίστηκε και απέπλευσε από τη Σύρο νωρίτερα σήμερα ο Βασιλομπίλαρος, ανοιχτά της Άνδρου με κατεύθυνση Καφηρέα αυτήν τη στιγμή, μάλλον πάει για τη Θεσσαλονίκη.
Petros P Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 (edited) Άρα πάει να διπλώσει τον Ακρίτα αρχικά, ο οποίος βέβαια κατεβάινει κάποια στιγμη για δεξαμενη. Edited July 14, 2021 by Petros P
giorgos_249 Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 (edited) On 5/23/2021 at 3:13 PM, giorgos_249 said: Επέκταση δε νομίζω, αλλά ηδη πάνε 5 χρόνια π έχουν το Alexo στο στόλο, δε θα ηταν παράξενο αν απλά το στέλνανε για σκραπ και το αντικαθιστούσαν με αυτό.... Τυπικη τακτική της εταιρείας τα τελευταία χρόνια να αγοράζει πλοία και στα 5-6 χρόνια να τα πουλάει για σκραπ.... Εν μέρει επαληθεύτηκε, το μονο που δε βγήκε είναι το σκραπ.... Φαινοτανε απο την αρχή νομίζω 😝 Είναι νομίζω από τις λίγες φορές που η Salamis πουλάει πλοίο όχι για σκραπ.... Edited September 28, 2021 by giorgos_249
Panagia Ekatontapiliani Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Το Vassilios πλέον κάνει τη γραμμή Λαύριο Λεμεσό Χάιφα.
Nick the Greek Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Και στον ελληνικό λιμένα του δρομολογίου του τον βλέπουμε κι εμείς δεμένο το Βασιλομπίλαρο, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Deja vu από τη Σαλαμίς, θα έπαιρνα όρκο πως το είχα φωτογραφίσει στο παρελθόν. Και το φουγάρο με το νησί της Κύπρου και το S στη μέση.
polmyt Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Δυο ομορφες φωτο του πλοιου στη Λεμεσο απο την @magwa
polmyt Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Συνεχιζει τα δρομολογια το πλοιο. Ευκαιρια λοιπον και μεις να το δουμε δεμενο στο λιμανι της Θεσσαλονικης
Diagoras Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Τελευταίο στίγμα 17/10 μετά τον κατάπλου στη Χάιφα...Παραμένει εκεί;
Shippihs Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 H Χάιφα πάντως κανονικά δουλεύει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Από τα λιμάνια του Ισραήλ μόνο το Αshdod δουλεύει με κάποιους περιορισμούς.
express adonis Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Ο ακριτας συμφωνα με το αις ειναι στο λαυριο-λεμεσσος χωρις χαιφα...
Panagia Ekatontapiliani Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Πριν λίγες ημέρες απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου Vassilios από το λιμάνι της Λεμεσού με μηχανήματα της εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΑΤ, λόγω απόφασης του Επαρχικαού Δικαστηρίου Πάφου, που δεσμεύει τον εξοπλισμό του κατασκευαστικού Ομίλου «Ιντρακάτ», ο οποίος ήταν φορτωμένος στο πλοίο για να μεταφερθεί στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να τερματίσει το συμβόλαιο με την εταιρεία για κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχου.
Recommended Posts