Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

σκ... τα εκανα

το πλωριο μπαλκονι εννοουσα οτι ηταν κλειστο στα βραδυνα δρομολογια οταν ταξιδεψα τον αυγουστο ηταν ολα ανοιχτα

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Α, τώρα μάλιστα ;) Δεν πειράζει Proud, να σαι καλά που το διόρθωσες :)

Edited by Ariadne
Posted

Α το μπαλκόνι εννοούσατε? Να πω την μαύρη μου αλήθεια σε ένα απο τα καλοκαιρινά μου πηγαινελα την πέτυχα κλειστή την πόρτα. Αλλά αφου δεν ειχε ταμπελίτσα "NO ENTRY" άνοιξα τις ασφάλειες και βγήκα.

• 4 weeks later...
Posted

Στα πρόσφατα ταξίδια μου με το Σολωμό, διαπίστωσα ένα πράγμα που κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είχε διορθωθεί, εάν βεβαίως αυτό ήταν εφικτό, κατά τη μετασκευή. Η ράμπα από το άνω γκαράζ προορίζεται εκ κατασκευής για απευθείας έξοδο των αυτοκινήτων μέσω της πλώρης. Μιας και αυτό δε συμβαίνει εδώ, η στροφή που αναγκάζονται να παίρνουν τώρα τα αυτοκίνητα, είναι πολύ στενή και ορισμένες φορές χρειάζονται μανούβρες μπρος/πίσω για να παρθεί. Μια ράμπα όπως στα υπόλοιπα πλοία της γραμμής, που να βγαίνει προς την πρύμνη, θα ήταν πολύ πιο βολική.

Posted

16 χρονια στο Ελλαντα ετσι την εχουν.

το πιο απλο και λιγοτερο κοστοβορο που θα μπορουσε να γινει, ειναι η ιδια ραμπα να ερθει πιο πρυμα, με ανοδικη κλιση απο πρυμα προς πλωρα (πχ θεολογος).

• 2 months later...
Posted (edited)

συμφωνα με το equasis κλεινει πενταετια στο rina και συνεπως εχει special την ανοιξη.

post-1817-0-79935100-1453501401_thumb.pn

post-1817-0-15959100-1453501295_thumb.pn

αν ισχυει κατι αλλο σφυρατε

Edited by proud_ionian
  • 5 weeks later...
Posted

ο ποιητης παραμενει κλασσικη αξια του ιονιου.

παροτι σπαρτιατικος εσωτερικα, ειναι παντα καθαρος και συνεπης, οπως τον ειδα και στο χτεσινο ταξιδι.

ακομη και τωρα το χειμωνα που ο κοσμος ειναι λιγοστος, με το που ξεκινα η αποβιβαση το πληρωμα καθαριζει παντου.

στην ακινησια του, καλο θα ηταν να αλλαξουν οι ταπετσαριες σε καποιους απο τους μπλε καναπεδες πλωρα κοντα στους "νιπτηρες".

ενα μικρο μερος απο τον πακτωλο που εχει παει σε κοραη και καλβο, να ειχε παει στους εσωτερικους του χωρους (αλλα και για τη μεταφορα της ραμπας του ανω γκαραζ πρυμα) θα αναβαθμιζε κατα πολυ το πλοιο.

συμφωνα με το αιτημα της κοινοπραξιας, δενει τελευταιος (απριλιο).

dionisios solomos@ zante 20022016

dionisios solomos@kyllini 20022016 morning a

dionisios solomos@kyllini 20022016 morning b

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Από την αριστερή πλευρά το πορτοκαλί έχει ανέβει πιο πανω, λογικά θα δούμε και στο σολωμό το zante ferris βαμμένο και το κάνουν για να πάρει την γραμματοσειρά.

post-8519-0-66652900-1460966589_thumb.jp

Posted

Καιρός ήταν (έμεινε που έμεινε το χρώμα από την προηγούμενη εταιρεία, να μην κάνει και το ίδιο σχέδιο το περτικαλί!).

Posted

Να του φτιάχνανε και μια πλώρη θα ηταν ακομα πιο ωραίο για τα δικά μου γουστα. Είναι να ανέβει στα Piraeus & Perama yards καμια βολτα?

• 2 weeks later...
Posted

Ο Διονυσακης στις ομορφιές του με το λογότυπο της εταιρείας και πολύχρωμο επετειακό διάκοσμο 

gallery_7807_533_817759.jpg

Posted

Να του φτιάχνανε και μια πλώρη θα ηταν ακομα πιο ωραίο για τα δικά μου γουστα. Είναι να ανέβει στα Piraeus & Perama yards καμια βολτα?

Ξαναρωτώ ..

Η θα κάτσει στο Ζάντε ?

• 3 weeks later...
Posted (edited)

μάλλον θα κάτσει στο Ζάντε....μιας και ο καθαρισμος στα υφαλα μαλλον θα γινει απο δυτη...

και μια φωτο απο τις εξωτερικές εργασίες στην πλώρη 

gallery_7807_533_474559.jpg

Edited by proud_ionian
Posted

εξωτερικές

Μηπως ειναι εσωτερικες οι κολλησεις και απλα εχει καει το χρωμα απ εξω? Ετσι καταλαβαινω απο τη φωτογραφια 

Posted (edited)

ποτε ξεκινα;

Πέμπτη 2 Ιουνίου στη θέση του Κάλβος.

Edited by .voyager
  • 2 weeks later...
Posted

gallery_7807_533_167808.jpg

έχει δρόμο ακόμα για να ξεκινήσει δρομολόγια.... "έπεσε" πολύ δουλειά στην πρύμνη  :wacko:

Posted

Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες στο Δ. Σολωμός..... συνεργείο από την A. HILIOS Ltd. ηδη έχει αρχίσει της "καθαριότητες"......

ξεσαβούρωμα όπως βλέπετε στη φωτογραφία

gallery_7807_533_4000.jpg