Jump to content
Shipfriends

Απόπειρα Αυτοκτονίας του Γεράσιμου Αγούδημου


Recommended Posts

agoudimos9090.jpg

ΣΚΑΪ

Απονενοημένο διάβημα

05/04/2009

Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε την Κυριακή το απόγευμα ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αγούδημος έχει διακομιστεί στο Ασκληπιείο Βούλας και υπεβλήθη σε πλύση στομάχου, ενώ είναι πιθανό να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί.

συμφωνα με το ΣΚΑΙ..

Η κατάσταση του κ. Αγούδημου δεν έχει σταθεροποιηθεί.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον εφοπλιστή στο απονενοημένο διάβημα ήταν ότι είχε περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο λόγω της αδυναμίας του να περάσει από τον ελληνικό σε ξένο νηογνώμονα για την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών ασφαλείας των πλοίων του.

Ακόμη, η G.A.Ferries έμεινε εκτός διεκδίκησης δρομολογίων για την κάλυψη των 17 άγονων γραμμών του πρώην υπουργείου Αιγαίου, καθώς απορρίφθηκαν οι σχετικοί φάκελοι.

Edited by proud_ionian
φωτο/move
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ξαφνικό τό νέο.

Ας ελπίσουμε να γίνη καλά ό άνθρωπος.Ολα τά άλλα βρίσκουν λύση.

Πάντως φαίνεται οτι η κατάσταση από εδώ καί πέρα δέν θα είναι και τόσο ρόδινη γιά την GA Ferries,δεδομένου οτι ο κύριος όγκος εργασιών της ήταν οι άγονες γραμμές.Αλλά μού κάνει εντύπωση το οτι απορρίφθηκαν ΟΛΟΙ οι φάκελλοι που είχε καταθέσει.Ούτε μιά άγονη δέν κρίθηκε η εταιρεία κατάλληλη να πάρη τώρα;Πώς τίς έπαιρνε τότε τά προηγούμενα χρόνια;

Link to comment
Share on other sites

Σε διάφορα ενημερωτικά blogs, αναφέρεται ότι η οικογένειά του διαψεύδει τα περί αυτοκτονίας και ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι μπέρδεψε τα φάρμακα που παίρνει. Αυτά μέχρι τώρα και με πολλές επιφυλάξεις...

Link to comment
Share on other sites

Aς του ευχηθούμε περαστικά και να πάνε όλα καλά.

Και επίσης, κατά τη γνώμη μου ας μη συζητήσουμε εδώ γιατί έπαιρνε κάποτε και τώρα όχι τις επιδοτούμενες γραμμές.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν μπορώ και δεν θέλω να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος σαν τον Γεράσιμο Αγούδημο θα έφτανε σε τέτοιο στάδιο απελπισίας ώστε να κάνει αυτή την κίνηση. Βρίσκω πολύ πιό λογική την εξήγηση για το συμβάν που δίνει η Ναυτεμπορική.

Από την άλλη ο ΣΚΑΙ δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα σε ατεκμηρίωτες ειδήσεις. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν θα είχε διασταυρώσει πριν την εκδοχή που παραθέτει.

Όπως και να έχει το πράγμα, είναι μεγάλη ανακούφιση το ότι αυτή την στιγμή δεν μιλάμε για αυτοκτονία αλλά για (έστω) απόπειρα.

Ολόθερμα "περαστικά" στον άνθρωπο.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά εκείνο που προέχει είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος και για τον ίδιο αλλά και για την οικογένιά του.

Απλά κι εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.Εντάξει μπορεί ο δρόμος της εταιρείας του πλέον να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια που από ανέκαθεν του άρεσε η ζωή του και την γλεντούσε όσο μπορούσε.

Δεν νομίζω λοιπόν να έφτανε στο σημείο ο ίδιος να τις δωσει τερμα παρόλο τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Link to comment
Share on other sites

Αντιγραφω απο το troktiko.gr

Η οικογένεια του διαψεύδει ότι έγινε απόπειρα αυτοκτονίας και ο ίδιος λίγο πριν είπε ότι θα αυτοκτονήσει. Μήπως η όλη ιστορία του Μάκη Αγούδημου είναι ένα παιχνίδι του ίδιου, καθώς αύριο έπρεπε να απολύσει κοντά στους 450 εργαζόμενους;

Έχασε τον διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές αλλά είχε καταγγελθεί για τα πλοία του πριν κάποιο διάστημα.

Ο Γεράσιμος Αγούδημος είναι Κεφαλλονίτης και...

σκληρό καρύδι. Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει ή για να ζήσει; Μπέρδεψε τα χάπια του και βρέθηκε στο νοσοκομείο; Μήπως γλίτωσε τα αυριανά χειρότερα;

Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και να μην έχει πρόβλημα για να γυρίσει στο λιμάνι και να πληρώσει τους εργαζόμενους. Ότι είχε οικονομικά προβλήματα είναι γνωστό.

Edited by proud_ionian
.
Link to comment
Share on other sites

Για όνομα του θεού... Τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα και τι να διαβάσουμε... :(

Αντιγραφω απο το troktiko.gr

...Η οικογένεια του διαψεύδει ότι έγινε απόπειρα αυτοκτονίας και ο ίδιος λίγο πριν είπε ότι θα αυτοκτονήσει. Μήπως η όλη ιστορία του Μάκη Αγούδημου είναι ένα παιχνίδι του ίδιου, καθώς αύριο έπρεπε να απολύσει κοντά στους 450 εργαζόμενους;

...Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει ή για να ζήσει;...

Αν "πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει" πως μπορεί να "είναι ένα παιχνίδι του ίδιου" ??? Παίζεις παιχνίδια ...αυτοκτονώντας ??? :confused:

Αν πάλι "πήρε χάπια για να ...ζήσει" γιατί η οικογένεια του διέψευσε ότι έγινε απόπειρα αυτοκτονίας ??? Δεν μπήκε στον κόπο να την ενημερώσει για τα ...παιχνίδια του ???

Φυσικά και δεν περιμένω απάντηση. Λυπάμαι μόνο για το επίπεδο κάποιων ανθρώπων σε τέτοιες δύσκολες και χωρίς επαρκή στοιχεία στιγμές. ΕΛΕΟΣ...

Link to comment
Share on other sites

Οι απόψεις εξακολουθούν να διϊστανται, αλλά μάλλον επικρατέστερη είναι η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μάκης έχει και κασέτα ...με δηλώσεις του καπτά Μάκη λίγο πριν το συμβάν.

Link to comment
Share on other sites

..σύμφωνα με την ιατρική ανακοίνωση...

Αν ο όρος "ληθαργική κατάσταση" περιελήφθη στο Ιατρικό ανακοινωθέν επειδή είναι αλήθεια και όχι επειδή έπρεπε να περιληφθεί (οπότε είναι γάτοι οι θεράποντες ιατροί του Καπετάν-Γάτου ;)), τότε η απόπειρα αυτοκτονίας μπορεί και να μην συνοδεύεται από ερωτηματικό...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν καταφέραμε να μαθουμε την αληθεια αν ηταν αποπειρα ή οχι. Πάντως οι σημερινες κυριακάτικες εφημερίδες εχουν πολλά για τον καπεταν Μακη

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=263518

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=84967

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=263515

Link to comment
Share on other sites

Ειναι εξοργιστικο να μιλαει ο Αγούδημος για σαπακια παντως. Ειναι σαπακια οι ΑΙΟΛΟΙ της ΝΕΛ που κανουν τα ενδοκυκλαδικα ή το ΠΡΕΒΕΛΗΣ και δεν ειναι το ΜΙΛΕΝΟΝΤΑΛΙΑΝΟ του? Έλεος:mad:. Δεν ειναι τυχαιο πως πλεον ο μονος που ασχολειται μαζι του και του δινει βημα ειναι ο συνονοματος του Μάκης Τριαντφλ που ειναι κ παλιος του φιλος αλλωστε.

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ όλα ολόθερμα περαστικά στον άνθρωπο, είναι κρίμα να φτάνει κανείς σε τέτοια κατάσταση:(

κατά δεύτερον, προφανώς ο Αγούδημος δεν προσέφερε και τις θεαματικότερες υπηρεσίες τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.Δεν είναι τυχαίο ότι τα δικά του "παιδιά" παρουσίαζαν σωρεία βλαβών περισσότερο από αλλες εταιρείες, χώρια που κάποια από τα βαπόρια του φλέρταραν ως μελλοντικά εκθέματα στο...αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας.

Τώρα το γιατί έφτασε σ αυτό το σημείο είναι άλλο καπέλο, βέβαια επί χρόνια αυτός είχε δεσπόζουσα θέση στις άγονες (ποιος ξέρει φυσικά με τι συμφωνίες) αλλά νομίζω (για να είμαστε και σωστοί) ότι είχε ψιλο-εξοστρακιστεί από τις κύριες γραμμές...θυμάμαι καλά;αν όχι διορθώστε με...Πάντως τα τελευταία χρόνια φυτοζωούσε η εταιρεία, αυτό φαινόταν και στα μάτια του πλέον άσχετου (άλλο αν οι δημοσιογράφοι πάνε να τον αγιοποιήσουν και να τον βγάλουν 2ο Ωνάση τουλάχιστον...:rolleyes:)...Προσωπικά (και πολύ πριν ξεσπάσει αυτή η κρίση -τοσο η διεθνής, όσο και του...Παυλίδη και των συμπαρομαρτούντων) είχα συναντήσει σε βαπόρια ναυτικούς που παλιότερα δούλευαν στον Αγούδημο. Από όλους άκουσα ότι ήταν εξαιρετικός κακοπληρωτής (τους μισθούς του Φεβρουαρίου τους έπαιρνες Ιούνιο μου είπαν 2 άτομα τουλάχιστον...:rolleyes:) Αλήθεια-ψέματα, τι να πω, δεν μπορώ να ορκιστώ για κανέναν βέβαια, αλλά πέρα απ αυτό, αν κρίνω από την αίτηση του να δρομολογηθεί η Νταλιάνα στη θέση του Τεό όταν είχε τρακάρει, για Χίο Μυτιλήνη, ε όχι ρε παιδιά!!Πως να γίνονται δεκτά τα δρομολόγιά του με τα βαπόρια που έχει και τις ταχύτητες που βγάζουν?:eek:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...