Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η γραμμή θέλει κρεβάτια και όχι σαλόνια και το ΚΡΗΤΗ Ι έχει πολλά σαλόνια και λίγα κρεβάτια! Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε οτι τα Χανιά θέλουν βαπόρια με κλίνες και όχι καθίσματα εφόσον τα δρομολόγια είναι άνω των 8 ωρών και βραδυνά...

Ενταξει Νικο,δεν θα παθει και τιποτα η γραμμη εαν μπει για το χειμωνα το Κρητη 1. ;) Μην ξεχναμε αλλωστε οτι καποτε εκανε χειμερινα δρομολογια το Πρεβελης στα Χανια με 251 κρεβατια,οταν το Κρητη εχει 468.Αφηστε που πλεον με την κριση οι περισοτεροι κοβουν εισιτηριο καταστρωματος και τη βγαζουν στα σαλονια και στρωματσαδα στους διαδρομους.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Έπεσα σε μέρα με το ΚΡΗΤΗ πέρυσι και φυσικά για να βρω καμπίνα (μετά από απαγορευτικό την προηγούμενη μέρα, συνεπώς όλοι ήρθαν να ταξιδέψουν τότε) έβαλα τα μαγικά μου τηλεφωνάκια όχι για μένα... για τη φουκαριάρα τη μάνα μου :P Που και πάλι το κρεβάτι το δώσαμε σε άλλους με περισσότερη ανάγκη. Αυτό θα είναι το μόνο πρόβλημα για τον χειμώνα. Δεν προβληματίστηκα για τον χειμώνα... Εδώ ξεθάβετε πάλι πωλήσεις ΕΛΥΡΟΣ, μη επαναδραστηριοποιηση ΛΑΤΩ, συνεπώς μας ξεμένει το ΚΡΗΤΗ...

κατα τα άλλα Μίλτο, ουδέν πρόβλημα για το χειμώνα! (εμένα μ αρέσει καλύτερα το ΚΡΗΤΗ...! ;) )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Ανακοινωση για την επανεκκινηση των δρομολογιων.

Πειραιάς, 05/02/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η  ΑΝΕΚ  LINES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η επανεκκίνηση των δρομολογίων
στη Γραμμή Χανίων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκοινωνιακών αναγκών
θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:
ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΛΥΡΟΣ”
Αναχώρηση Τρίτη 05/02/2013 στις 23:59 - Άφιξη Τετάρτη 06/02/2013 στις 09:00.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”
Αναχώρηση Τετάρτη 06/02/2013 στις 09:00 - Άφιξη Τετάρτη 06/02/2013 στις 18:00.
Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για τους αναμενοντες το θαυμα των Χριστουγενων(δηλαδη την ανασταση του Λατω η' των Κρητη για προσωρινη δρομολογηση τους στα Χανια)εχω να ανακοινωσω οτι φετος δεν θα δεσουν για ετησια ουτε το Ελυρος,ουτε ο Βενιζελος οπως μου ειπαν σημερα απο την Ανεκ.

Στο openseas.gr απο 1/3/13 το Κρητη ΙΙ στη θεση του Ε.Β.

Δεν θα αλλαξει τελικα κατι στη γραμμη απο 1η του μηνα.Τοσο η πληρης εγκαταλειψη του Κρητη ΙΙ,αλλα κυριως οικονομικοι λογοι που δεν επιτρεπουν την δραστηριοποιηση του Κρητη Ι στη θεση του θα κρατησουν Βενιζελο και Ελυρο στα δρομολογια μεχρι νεωτερας.

Link to comment
Share on other sites

Τι 5:30..τι 6:30..τι 7:30 πλεον οι αφιξεις στα λιμανια της γραμμης.. :lol:  Αλλα ποιος χ%$τηκε στην τελικη και γιατι να βιαστουμε να τα''τρεξουμε ''λιγααακι τα πλοια.. :P

Link to comment
Share on other sites

Νικο το ειχα δει αυτο στο Blog σου.Ομως οι ανθρωποι δεν παιζονται!Αυξησαν ακομα και κατα μια ωρα τον χρονο ταξιδιου απο τοτε!Παρακολουθηστε το στιγμα των πλοιων η' ταξιδεψτε οι ιδιοι εφοσον εχετε τη δυνατοτητα για να το διαπιστωσετε κι εσεις.Συγκεκριμενα το Βενιζελος δενει σταθερα μεταξυ 07.00-07.30 καθε μερα(το προηγουμενο Σαββατο μαλιστα εφτασε Σουδα 7.45 απ οτι ειχα δει στο ais).Στο Ελυρος ειναι ελαφρως καλυτερα τα πραγματα αφου κατα μεσο ορο δενει απο 06.15 εως 06.45 το αργοτερο.

 

Στην τελικη εαν ταξιδευεις με ανταποκριση και πρεπει να παρεις καποιο πλοιο/αεροπλανο μετα για αλλο προορισμο η' εχεις ραντεβου με καποιον γιατρο στην Αθηνα πολυ απλα κανεις τον σταυρο σου να το προλαβεις γιατι κυριολεκτικα δεν ξερεις αν θα φτασεις κατα τις 6,κατα τις 7 η' κατα τις 8!!

 

Θυμιζω οτι μεχρι πριν λιγους μηνες η ωρα αφιξης ηταν 5.30.Ειδαν κι επαθαν να το αλλαξουν επισημως σε 6.30 και τωρα παμε για μετα τις 7..Στο Ηρακλειο γιατι δεν κανουν καμια αντιστοιχη οικονομια να φτανουν κανα μισαωρο αργοτερα?Μονο απο τη μονοπωλιακη γραμμη θα βγαζουν τα σπασμενα των καυσιμων με αλλοθι τον Ελ.Βεν?

Link to comment
Share on other sites

Επισήμως το άλλαξαν στις 6:00, αλλά το ίδιο που τους κάνει... θέλω να χάσω το ΙΘΑΚΗ από Πειραιά την Τρίτη που θα γυρνώ από Χανιά και να τους ζητάω τα μυριοκέφαλά τους, να δω τι θα κάνουν!!

 

Θα έπρεπε να ντρέπονται, για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς και με φάει το ΕΣΡ...

Link to comment
Share on other sites

Εφοσων επιβεβαιωθουν τα σεναρια περι ναυλωσης του Βενιζελου απο την SNCM για να αντικαταστησει το καλοκαιρι το Ile de Beaute, ανοιγει ο δρομος για καθοδο ενος Κρητη στα Χανια?

Link to comment
Share on other sites

Στα Χανια ειναι μονοπωλειο.Δεν βλεπω το λογο να βαλουν αλλη εταιρια στη γραμμη εστω και υπο τη μορφη κοινοπραξιας.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως πολύ πεταχτά και σιγά έφτασε κάτι άλλο στο αφτί μου, αλλά επειδή είναι πολύ σιγά, βιαστικά κλπ (δηλαδή της γάτας μου το μανίκι) δεν δίνω βάση. Φυσικά το κρατάω μπας και επιβεβαιωθεί.

 

Κοινοπραξία όπως είπε και ο polmyt, δεν υπάρχει λόγος να γίνει, εκτός αν υπάρχουν ενδοεταιρικές "απειλές", κάτι που αποκλείω καθώς πλέον μια οικογένεια είναι όλοι! :P 

Εκτός και αν έχει να κάνει με τον στόλο ( ;)  ) οπότε και θα προχωρήσουν σε "κοινοπραξία"...

 

Λέλο κράτα γερά :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Πάντως ενω η ΑΝΕΚ εχει πλοια στο Ηράκλειο τόσα χρονια οι Μινωικες παντα έτρωγαν άκυρο... Είτε Ελληνικές είτε Ιταλικές ...

Πάντως σε λίγες μέρες γυρνάει η πανταχού παρούσα αθανατη Λαταρα ... Αν δεν κάνουν οι Γάλλοι της SNCM καμια greve δυνατη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...