Jump to content
Shipfriends

Δελτίο κεντρικού λιμανιού


Recommended Posts

  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αποψε ειχαμε βραδινη αναχωρηση του Galaxy στις 2230 απο τον προλιμενα. Ελπιζω να γνωριζει κανεις και να μας πει το ονομα του πλοηγου που το εβγαλε, μια και τετοια μανουβρα δεν εχω ξαναδει στον Πειραια. Το πλοιο εκανε προσω απο το Παλατακι και γυρισε στον αξονα του αναμεσα στην προβλητα με τα πυροσβεστικα πλοιαρια και το Γιωργης σε μια σουπερ-φανταστικη μανουβρα που αφησε τον κοσμο αφωνο, ακομα κι αυτους που δεν ασχολουνται με τα πλοια μια και το πλοιο περασε την πρυμνη του λιγα μετρα απο την προβλητα των πυροσβεστικων και αντιστοιχα την πλωρη απο το Γιωργης.

Link to comment
Share on other sites

Άφιξη HighSpeed4 από Μύκονο-Τήνο-Σύρο(σχεδόν γεμάτο) στις 21:35 αντι για 20:45! Το πλοίο περίμενε περίπου 20λεπτά έξω από το λιμάνι για να φύγουν τα 3 Κρητικά(2ΑΝΕΚ,1ΜΙΝΟΑΝ).

Επίσης το Hs2 βρισκότανε στον Πειραιά δίπλα στο Hs3.Μάλλον θα ξέμεινε από το απαγορευτικό της Ραφήνας.

Link to comment
Share on other sites

Το Ρομιλντα στη μεγάλη δεξαμενή Βασιλειάδη.

Και δίπλα στην μικρή πέτρινη, το Ρ/Κ Μακεδών ΙΙ του Γκιγκιλίνη. Φωτογραφία όχι δυστυχώς, αλλά φαντάσου τη νύχτα τη Ρόμι ολόφωτη στη δεξαμενή, λευκή-λευκή (το σκοτάδι κρύβει και τίποτα :mad:) με ύφαλα μάλλον καθαρά, αλλά και 2 φορτηγά συνεργείων καθαρισμού να περιμένουν.

Link to comment
Share on other sites

Το Πηγασος βρισκεται στο ντοκ 3 πλεον.Επισης κατα τις 2+30 περασε τα φαναρια το Paloma I,το οποιο προσφατα αποτελεσε θεμα του φωτο quiz.Παντως απο κινηση κρουαζιεροπλοιων σημερα καλα παει:eek: .Τελος για τους "φορτηγισιους" εχουμε στο σιλο το τουρκικο "Yilmaz Ayanoglu".

Link to comment
Share on other sites

Πραματι πολλα κρουαζιεροπλοια σημερα.Εντυπωσιακοτερο ολων το ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ που εχει δεσει κατα μηκος του ΟΛΠ.Ισως το μεγαλυτερο βαπορι που εχω δει ποτε μου!Να ρωτησω κατι αλλο...Το ΠΑΛΟΜΑ 1 σε ποια γραμμη ειναι?Καλο θα ηταν για Κυκλαδες!ΧΑ!Τον πονο μου εγω!

Link to comment
Share on other sites

Σημερα το πρωι εδεσε διπλα στο λιμεναρχειο το εκπαιδευτικο πλοιο της Κολομβιας,το ιστιοφορο GLORIA.Ενα αρκετα ομορφο σκαρι μιας αλλης εποχης το οποιο φερει περηφανα μια τεραστια σημαια της πατριδας του.

Link to comment
Share on other sites

To ομορφο ιστιοφορο GLORIA προκειται να αποπλευσει σημερα (29/9) μετα τις 1800 απο το μεγαλο λιμανι.Προ της αναχωρησης προκειται να πραγματοποιηθει μια μικρη τελετη αποχαιρετισμου και μετα το πλοιο θα παρει το δρομο της επιστροφης για Κολομβια,διαμεσω μερικων ακομα λιμανιων.

Link to comment
Share on other sites

Απο σημερα το πρωι στο Παλατακι και ενεκα της εκθεσεως Defendory που εχει μετατρεψει τους ηδη επιβαρυμενους δρομους του Πειραια σε κολαση, το πλοιο του θειου Σαμ, USS Barry. Οσοι αποσας κυκλοφορουν με Αραβικες μαντηλες στο κεφαλι, συνισταται να μην πλησιασετε την περιοχη.

Link to comment
Share on other sites

Στην μεγάλη δεξαμενή Βασιλειάδη, η γιγανταίων διαστάσεων (μεγέθους Ρομίλντα, λίγο πιό στενή) θαλαμηγός "Annaliesse". Άλλο να το βλέπετε live και άλλο αυτό που θα δείτε στη φωτογραφία. Έτσι που ήταν αναμμένα και όλα τα φώτα, φαινόταν γέφυρες, σαλόνια, καμπίνες. Μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες θα περνάνε οι ιδιοκτήτες της :P.

post-186-128326959763_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ο Αρχαγγελος που αν δε με απαταει το ματι μου το τσακιρικο πρεπει να ειναι απο δεξαμενισμο. Στη μεγαλη πετρινη απο σημερα η Παναγια η Χοζοβιωτισσα Βοηθεια Μας.

Link to comment
Share on other sites

Σημερα κατα τις 7 το πρωι κατεπλευσε το MAXIM GORKIY με τη βοηθεια του Ρ/Κ Αlexander 3.Πολυ ομορφο πλοιο,με πολυ ιδιαιτερη τσιμινιερα.Επισης στο λιμεναρχειο βρισκοταν το εκπαιδευτικο πλοιο του Βραζιλιανικου Ναυτικου "Brasil",πολυ πιθανο να εχει και επισκεπτηριο για οποιον ενδιαφερεται.Παλαιοτερα παντως ειχε και μαλιστα καλα οργανωμενο.Και μονο τις Βραζιλιανες που μενουν Ελλαδα να πατε να δειτε φτανει:P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...