LoveBoat Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Αναχώρηση για Γιάλοβα ...Σε ποια γραμμή θα επιστρέψει άραγε?
Diagoras Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Φίλε @LoveBoat, απλή απορία ή υπονοούμενο για Αδριατική;
LoveBoat Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Πιθανότερη αλλαγή των Florencia/Venezia oπως ακούγεται ....
Diagoras Posted March 8 Posted March 8 Επέστρεψε από την Τουρκία το πλοίο και από 05/03 μπήκε και πάλι στη γραμμή Napoli - Palermo όπως και το Νοέμβριο καθώς απουσιάζει το Cruise Ausonia
Diagoras Posted May 30 Posted May 30 24 Μαΐου ολοκλήρωσε τα δρομολόγιά του στην παραπάνω γραμμή, έκανε 1,5 δρομολόγιο στη γραμμή Livorno - Palermo και από 28 Μαΐου βρίσκεται στην Civitavecchia. 1 Ιουνίου ξεκινάει στη γραμμή Civitavecchia - Olbia με αναχωρήσεις καθημερινά 22:45 από Civitavecchia και 12:30 από Olbia με αφίξεις 19:00 και 06:15 αντίστοιχα.
Nick the Greek Posted May 31 Posted May 31 Για να πάρουμε κι μια γεύση από το πως δείχνει το Cruise Bonaria αυτές τις ημέρες, το βλέπουμε σε άφιξή του στη Napoli τον περασμένο μήνα. Το πλοίο πέρασε την ημέρα αρόδου, περιμένοντας να αδειάσει θέση έτσι ώστε να φορτώσει για το Palermo. Κι έτσι το βλέπουμε περασμένες 1900 να περνά πρός τα μέσα.
SpyrosKappas Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM Καλησπέρα ψάχνω πολύ καιρό μήπως υπαρχει έστω μια φωτογραφία από την τελετή εγκαινίων του ή έστω την πρώτη αφιξη του στο Ηράκλειο ή τον Πειραιά το 2000 μήπως γνωρίζεται αν υπάρχει καπου; Ευχαριστώ πολύ!
MILTIADIS Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Πιθανοτατα δεν θα βρεις τιποτα γιατι το πλοιο ηρθε στην Ελλαδα 2 μερες μετα την αυτοκτονια του Παντελη Σφηνια. Το δε ταξιδι του απο τη Γενοβα στη χωρα μας ειχει στιγματιστει και απο την εξαφανιση ενος μελους του πληρωματος του.
Villandry Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε... Edited 18 hours ago by polmyt quote
Molmed Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Το πλοίο ήρθε στο Ηράκλειο ενώ ζούσε ακόμα ο Παντελής Σφηνιάς. Και όμως, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και στο γνωστό ναυτιλιακό περιοδικό αλλά και από άλλους, στο λιμάνι του Ηρακλείου. Προσωπικά, δεν θέλω να αναρτήσω τις δικές μου, σεβόμενος τα όσα έβλεπα εκείνες τις μέρες και συζητούσα με τους δύο πλοιάρχους του πλοίου, Βαγγέλη Παπαγιαννάκη και Ευάγγελου Στάικου.
MILTIADIS Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Molmed said: Το πλοίο ήρθε στο Ηράκλειο ενώ ζούσε ακόμα ο Παντελής Σφηνιάς. Ο Σφηνιας αυτοκτονησε 29 Νοεμβριου και το πλοιο ειχε αποπλευσει απο τη Γενοβα ή στις 27 ή στις 28 του μηνος με την προοπτικη να γινουν τα εγκαινια στις 30/11 στο Ηρακλειο.Για το 30/11 ειμαι βεβαιος γιατι ειχαμε προσκλησεις τις οποιες αμα βρω θα τις ανεβασω. Οπως και να χει τον ερχομο του πλοιου τον σημαδεψαν ασχημες συγκυριες.
Petros P Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Θυμάμαι 29 πρέπει να ήταν Πειραιά ,γιατί έκανα τη κουβέντα με τον πατερα μου πως ήρθε το παλάτι αλλά μ λέει δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν γιατί «έπεσε ο Σφηνιάς»
SpyrosKappas Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Πάντως κοίταξα στο Wikipedia και λέει ότι παραδόθηκε στις 25 Νοεμβρίου στις 28 εγκαινιάζεται στον Πειραιά και στις 30 εγκαινιάζεται στο Ηρακλείο. Δε ξέρω αν όντως ισχύουν οι ημερομηνίες αλλά είναι πολύ κοντά με αυτές που συζητάτε.
Recommended Posts