Jump to content
Shipfriends

Giorgis

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Ειμαι απογοητεμενος... Αν δεν μπορεί ο όμιλος Αττικα με την μεγαλυτερη ρευστότητα να σταθεί σημαίνει οτι καμια στο μελλον δεν προκειται να ορθοποδήσει...αφού λοιπόν οι Χανιώτες(όχι όλοι) είναι τόσο κουτοπόνηροι και θέλουν ΑΝΕΚ χαρισμα τους...ΔΕν μπορώ να κατεβαινω στο νησί μου και να βλέπω τους συντοπίτες μου να μην στεκονται σε αλλη εταιρία...Ελπίζω αν μας ακούει ο Κύριος Βγένο να μην ξεχάσει τις υποσχεσεις του γιατί εκεί ειναι που εχει να πέσει κραξιμο.....Αν είναι σωστός πρεπει να το ξαναβάλει...Ολα η τιποτα...
  2. Φιλε μου Νίκο μακάρι...!!! Εγώ αν ξαναμπεί το εχω ξαναπέι διαγράφω την ΑΝΕΚ...Αλλά θελω όπως όλοι οι επβατες κατι σταθερό...!
  3. Αρα η συμφωνία με την ΑΝΕΚ ήταν μέχρι Πασχα.? Δεν ξέρω αλλα το πιο εγκυρο ειναι να κοιτάς τις κινήσεις του κεντρικού πρακτορα(απολύσεις ή καινούργιες διαφημίσεις)...
  4. Στον Πειραια πλέον σε καποια πρακτορεία δεν υπαρχει αφισα για τον Ορίζοντα και ανησυχώ πολύ για αυτό..Εστειλα και μειλ στην εταιρια αλλα καμία απαντηση...!
  5. Το πλοίο απο επιβατες το καλοκαιρι εσκιζε και χτυπαγε πρωτοκολλο ενω απο ΙΧ κυμαινοταν πολυ καλα....!!! Ο Αθηναιος που θα κατέβει Χανια ξερει σαν brand name την Blue Star και τις υπηρεσιες της και την προτιμάει αλλα και ο Αθηναιος που κατεβαινει καθε καλοκαιρι Κρητη, φυσικα και θα προτιμήσει την Blue Star γιατί ξερει καλα τι εστι ΑΝΕΚ.... Παντως και οι Χανιωτες το στηριζαν παρα πολυ το βαπορι και ακουγα απο πρακτορεια να το συστηνουν...Μακαρι το ''ηρθαμε για να μεινουμε'' να το εφαρμοσει γιατι ειναι μια εταιρία με σοβαρο προφιλ ,που σεβεται τον επιβατη...!!! Το πλοίο τωρα που το μαθαν το πρωτο καλοκαιρι , να μου το θυμηθήτε θα γεμίζει...!!!
  6. Δεδομένου της πίεσης που ασκεί η ΝΕΛ προς τον ομιλο ΑΝΕΚ/ΕΛΛΕΝΙΚ πιο λογικό θα μου φαινόταν το Μύκονος να ανέβει Χίο Μυτιλήνη που υπάρχει ανταγωνισμός και στην θέση του να μπεί ένα εκ των ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ/ΠΗΓΑΣΟΣ οπου παίζει μπάλα μονη της......Ετσι ο όμιλος ΑΝΕΚ κρατάει αμυντική σταση μεσω της ΕΛΛΕΝΙΚ ,γιατί νομίζω οποτε έβγαινε για ετησια το Χίος υπήρχε το Λισσός..Αν και απο οτι διαβασα στο θέμα του Πήγασου λόγω μη υπαρξης καμπινών και χαμηλής ταχύτητας δεν το κοβω............
  7. Να ρωτήσω κάτι...? Οι καμπίνες ανοίγουν με μια καρτα-κλειδί..Ιδού η απορία...Αυτή η καρτα έχει τα χρωματα της Ελλένικ ή μετά την ναυλωση απο την ΑΝΕΚ αλλαξαν...??? ¨)
  8. Παίδες ταξίδεψα με το Horizon απο Χανια για Πειραιά στις 28 του μήνα και είχε φουλάρει...Και απο κόσμο(κυρίως) και απο ΙΧ και φορτηγά...Είχε περί τους 1.270 επιβάτες και βάλε..... Σαρώνειιιιιιιιιιιι...!
  9. Κανένα νέο για την ημερομηνία δρομολόγησης του πλοίου έχουμε...;
×
×
  • Create New...