Jump to content
Shipfriends

SuperRunner

eMembers
  • Posts

    370
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

  • AIM
    -
  • MSN
    Μια φορά κι έναν καιρό
  • Website URL
    www.
  • ICQ
    -
  • Yahoo
    @yahoo.com
  • Jabber
    -
  • Skype
    -

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Everywhere !!!
  • Interests
    Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη.-

Recent Profile Visitors

1,889 profile views
  1. Για να δούμε θα πάει αυτή τη φορά στο Βόλο ή θα τον παρακάμψει πάλι και θα πάει για ακόμα μία διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη όπως έγινε και πριν δέκα μέρες.
  2. Δεν αποκλείω το γεγονός το Σποράδες Σταρ αν αναλάβει Βόρειο Ελλάδα να κινηθεί μεταξύ Θεσσαλονίκης/Καβάλας - Λήμνου - Μυτιλήνης - Αγ.Ευστρατίου - Σποράδες - Βόλος ή Μαντούδι και αντίστροφα.
  3. Ευρωεκλογές έρχονται. Αν δεν επιδοτηθεί, ξέρουν ότι θα έχουν θέμα στο ζητιάνεμα των ψήφων, αν το δούμε από αυτή τη πλευρά. Όχι πως δεν υπάρχουν και οι χαζοί που λένε ότι δε ψηφίζουν και στο τέλος τους γλύφουν και από πάνω. Πιστεύω ότι και φέτος θα είναι ταχύπλοο και θα είναι το Superrunner Jet όπως και πέρυσι. Κακά τα ψέματα στη γραμμή ταιριάζει μόνο ταχύπλοο. Και μάλιστα δεν είναι και λίγοι και συγκεκριμένα φίλοι φίλων που επιχείρησαν αυθημερόν εκδρομές στη Σκιάθο. Λίγο ακριβή η αυθημερόν εκδρομή, αλλά άξιζε.
  4. Αν δε σταματούσε η γραμμή ίσως να υπήρχε ακόμα και να μην ήθελε επιδότηση εν έτει 2024. Μπορεί να αναβιώσει η γραμμή; Μπορεί. Εύκολα ή δύσκολα; Δύσκολα από την έννοια αυτό που έγραψε και ο φίλος.. Από δω και πέρα νομίζω ότι είναι άτοπο να το συζητάμε επιπλέον. Κι όπως ξαναείπα, εποχές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και ΔΑΙΔΑΛΟΣ δύσκολο να ξανάρθουν. Όποια εταιρεία νομίζει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, με ή χωρίς επιδότηση ας το κάνει το εγχείρημα. Και στην ριζική ανανέωση ας τα πάρουνε όλα από την αρχή.
  5. Όχι όμως το καλοκαίρι τους επίμαχους μήνες. Συμφωνώ και με αυτό... Πικρή αλήθεια είναι που τσούζει και πονάει.
  6. Να θυμίσω ότι το καλοκαίρι οι συνδέσεις Θεσσαλονίκης/Καβάλας είναι μέχρι Σάμο άντε Πάτμο και Λέρο όπως ήταν πέρυσι το καλοκαίρι με το Διαγόρας. Από κει και πέρα, ο Νίκος ορθά είπε την άποψή του και είναι σεβαστή. Παρ'όλα αυτά όμως είμαστε σχεδόν όλοι έξω από το χορό και για το πως θα χορέψει η πολιτεία και οι εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε αυτή τη γραμμή (αν υπάρξει καμία να ενδιαφερθεί) δε μας πέφτει λόγος. Η γραμμή θεωρητικά έχει ψωμί να δώσει, αλλά θέλει χρόνο και χρήμα. Ίσως και να ήταν μέγα λάθος την Μίνοαν που άφησε τη γραμμή και δε δρομολόγησε τότε άλλο πλοίο ενώ πιθανόν να τα πήγαινε καλά και δε ξέρουμε τι μπορεί να έχουν μεταφέρει τα "τσιράκια" στον Ιταλό αν πιθανόν ήθελε να αναβιώσει τη γραμμή εκ νέου. Όσο για την επιδότηση με τα λεφτά μας, τι να κάνουμε..μόνοι μας πάμε στις κάλπες, δε μας σπρώχνει κανένας με το ζόρι. Ορθά λοιπόν επιδοτούνται κάποιες γραμμές που σύμφωνα με πολλούς από εδώ μέσα δε θα έπρεπε να επιδοτούνται. Πετάξτε αυτή τη καραμέλα, έχει παλαιώσει. Υπουργείο και ναυτιλιακές κάνουν τη δουλειά τους κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
  7. Αυτό και το Πρέβελης είναι δύο κατάλληλα πλοία. Ίσως να υστερούν σε ταχύτητα όμως
  8. 1+1 ή καλύτερα 2+1; Για να το πω καλύτερα, από Θεσσαλονίκη 2 δρομολόγια για Κρήτη κι 1 για Ρόδο;
  9. Ο φίλος σου ο Γκριμάλντι γιατί δε βάζει καράβι στη γραμμή; Η Κρήτη και οι Κυκλάδες το θέλουν αυτό το δρομολόγιο. Υπάρχει μεγάλη κίνηση φορτηγών και εμπορευμάτων. Η Κρήτη τροφοδοτεί όλη τη Βόρειο Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι.
  10. Εποχές ΕΛ ΓΚΡΈΚΟ και ΔΑΙΔΑΛΟΣ δε ξαναγυρνάν πίσω. Βρήκα έχετε αναρτημένα κάπου τα δρομολόγια των Μινωικών που γίνονταν το 2001-2002 σε αυτή τη γραμμή. Αν έμπαινε ένα γρήγορο πλοίο τύπου ΔΗΛΟΣ/ΠΑΤΜΟΣ/ΧΙΟΣ/ΜΥΚΟΝΟΣ με συγκεκριμένες προσεγγίσεις και όχι το γαλατάδικο του 2018 ίσως και να έκανε sold out αυτή η γραμμή, όπως γίνεται από το 2021 με τις Σποράδες. Με το Άκουα Μπλου όπως και στο παρελθόν με τα Μιλένα/Νταλιάνα έμπαινες ξυρισμένος και έβγαινες με γένια. Το 2002 που μπήκε το Προμηθέας έκανε 14 ώρες απ'ευθείας Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο χωρίς ενδιάμεσες στάσεις. Το λέω με επιφύλαξη, αν θυμάται κάποιος καλύτερα ας μας πει.
  11. Μέχρι τότε θα'χει πέσει και η τιμή του σαν μεταχειρισμένο
  12. Εγώ πάλι γιατί βλέπω το Άκουα Μπλου να ξανακάνει αυτή τη κρουαζιέρα; Εκτός και αν το ΠΡΕΒΕΛΗΣ δε πάει Λαύριο. Αρχίζουν άλλα σενάρια
×
×
  • Create New...