Jump to content
Shipfriends

ΓιάννηςΑ340

eMembers
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ΓιάννηςΑ340

  1. Ήδη διαγράφηκε το σχόλιό μου μη θίξουμε συμφέροντα. Ο καπετάνιος άριστος και η εταιρεία άριστη αλλά στούκαρε το πλοίο και λέμε και μπράβο που δεν άνοιξε μύτη.
  2. Απίστευτο!!! Τόσο γρήγορα κάνει τη μανούβρα;
  3. Τα 35 χρόνια όριο ηλικίας δεν καταργήθηκε; Ή ισχύει για παντόφλες μόνο;
  4. Μα καλά είσαι άπαιχτος. Έπαθα την πλάκα μου με το προσκλητήριο. :D:D Και φυσικά σε ευχαριστούμε και για τις φωτό .
  5. Όταν έχει φουρτούνα τα αυτοκίνητα στις παντόφλες λούζονται με θαλασσινό νερό. Πώς δε διαμαρτύρεται κανείς για αυτή την απαίσια παροχή υπηρεσιών; Δηλαδή πληρώνεις ένα πανάκριβο εισιτήριο π.χ. Αιδηψό -Αρκίτσα και σκουριάζεις το αυτοκίνητό σου; Πρέπει να απαγορευτούν οι παντόφλες και να είναι μόνο κλειστά τα πλοία.
  6. Μα καλά , βρήκες και τον κ. Παπανδρόπουλο; Άπαιχτος είσαι . Πάντως αφού ήταν ένα χρόνο στο νερό μέχρι να ετοιμαστεί και να δρομολογηθεί ,δε θα βγήκε πάλι έξω για βάψιμο πριν ξεκινήσει ;
  7. Και από μένα χρόνια πολλά και σε όλη την παρέα για τη διαρκή ενημέρωση και τις έγκυρες πληροφορίες και φωτό για το καραβάκι μου και όλα τα άλλα όμορφα πλοία μας.
  8. Πράγματι παράξενο μου φαίνεται. Δηλαδή το έκοψαν μετά. Οι τεχνίτες ξέρουν πώς τα φτιάχνουν . Γι΄αυτό είχαν ανοιχτό το πλαινό άνοιγμα. Για να μπαινοβγαίνουν από κει . Βέβαια για τα όκια απ' ότι ξέρω στις καθελκύσεις δεν είναι τελιεωμένα τα βαπόρια. Έχουν πολλή δουλειά μετά.
  9. Και εγώ αυτό παρατήρησα. Αλλά σίγουρα είχε γκαράζ και έπαιρνε αυτοκίνητα τα οποία προφανώς έμπαιναν από μπροστά. Μάλλον θα ήταν τόσο καλοβαμμένος που δε θα φαινόταν. Εξάλλου δεν ήταν και υψηλής ανάλυσης οι κάμερες τότε. Ή μήπως το έκοψαν μετά;
  10. Αυτό είναι μικρούλι. Έτσι να το πιάσει ο γερανός το σήκωσε. Το στεγνώνει, του βουλώνουν την τρύπα και ξαναεπιπλέει. Μόνο το σαλόνι θα πρέπει να αλλάξει και να πάρουν επίπεδη τηλεόραση γιατί είχε από τις παλιές τις καθοδικές. Ξέχασες το EUROPEAN GATEWAY που ταξιδεύει; Ξέχασες το ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ μετέπειτα ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;
  11. Έλεεεος. Σταμάτα τα μακάβρια πια. Να χαρείς την κορούλα σου. Και υπάρχει η Πηνελοπίτσα και το SUPERFERRY II να χαρεί η κορούλα σου. Εμένα να δεις πόσο μου λείπει. Αλλά τι να κάνουμε. Προσαρμοζόμαστε. Κάποτε όλα πεθαίνουν . Όπως ο έρωτας της Μενεγάκη όταν γνώρισε τον ξενοδόχο.
  12. Κρίμααααα . Θα αφήσει το κουφάρι του εδώ μαζί με το ΚΑΣΤΡΙΑΝΗ ΚΕΑΣ που αναπαύεται πιο κάτω. Λεπτομέρειες μπορούμε να έχουμε ; Βάθος;
  13. Μας έβαλες τα γυαλιά. Τι να πω;;; Ένα μεγάλο ευχαριστώ.
  14. Μα δε βούλιαξε. Αν το σηκώσουν δε μπορεί να ξαναταξιδέψει; Είναι όλο έξω από το νερό.
  15. Σε ευχαριστούμε που μας πήγες εκδρομούλα. Και το πιο καλό είναι που έχεις καλή φωτογραφική μηχανή και οι φωτό σου είναι για εκτύπωση σε μεγάλο μέγεθος να τις βάλω στον τοίχο.
  16. Σε ευχαριστούμε για τη συλλεκτική ιστορική φωτό. Πράγματι έλαμπε με το άσπρο του και το γαλάζιο σχήμα στο πλάι του. Ήταν έργο τέχνης.
  17. Mα είναι δυνατό μετα απο τοσες βλαβες να κυκλοφορει; Τι θα πει 3 φορές μπλόκαρε ο καταπέλτης φέτος;
  18. Ανάβει φώτα το βράδυ; Φυλάσσεται; Μήπως πάει κανείς και πέσει πάνω του.
  19. Ναι, δεν είναι αυτό που ήθελα. Δεν θα ανελκυσθεί και το δικό μου;
  20. Καμιά φωτό δεν παίζει να δούμε το πτώμα σε αποσύνθεση;
  21. Υπέροχες. Μπράβο. Φαντάσου να έβγαινε και κάποιο αυτοκίνητο με τέτοια κύματα.
×
×
  • Create New...