Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Today
  3. Μια μικρή διόρθωση, πρόκειται για τα ταχύπλοα King Saron και King of Rhodes.
  4. Στο έξω λιμάνι έχουν δέσει και τα δυο ,μιας και το μέσα είναι κατειλημμένο από σκάφοι αναψυχής.
  5. Χρόνια πολλά σε όλους! Νομίζω όμως ξεχνάτε και τον παράγοντα ότι η Αττικα έχει καλές συμφωνίες με πολλές μεταφορικές και έχει μεγάλο μερίδιο της πίτας στο Φ/Γ.
  6. Μιχάλης Λοΐζος - Shiptravelers και δύο φωτό από τη Ρόδο, Μεγάλο Σάββατο απόγευμα και Πάσχα Ανήμερα Blue Carrier 2, Blue Star 1, Σταυρός, Blue Star Chios, Παναγία Σκιαδενή, Blue Star Patmos & Royal Clipper. Στη χθεσινή φωτό διακρίνονται και τα ταχύπλοα Sea Star Lindos & Marmaris Express.
  7. Τα ταχυπλοα της εταιρειας ταξιδευουν κανονικα σημερα
  8. Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Shipfriends Χριστός Ανέστη με υγεία και χαρά.🙏 ✝️ 🕯️
  9. Στα Highspeed υπήρχαν-υπάρχουν αυτή η διάκριση των θέσεων.Η Business βρισκόταν πλώρα στο καθρέφτη και η VIP στο πάνω καταστρωμα. Στη VIP εκτός από τα πιο άνετα καθισματα υπάρχουν και περισσοτερα τραπεζάκια ανάμεσα τους.
  10. Μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι αν η Attica θα μείνει και στα δύο λιμάνια της Κρήτης που εξυπηρετεί σήμερα. Η λογική λέει όχι, για τρεις λόγους: ΒΟΑΚ, Grimaldi - νεότευκτα και ιδιοκτησία ΟΛΗ, περιορισμένη ρευστότητα που δεν επιτρέπει αντικατάσταση όλου του στόλου. Το άλλο είναι η εξυπηρέτηση της γραμμής με προβληματικά πλοία, που την κρεμάνε συνεχώς. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, να υποτιμάς και να απαξιώνεις τους πελάτες σου
  11. Yesterday
  12. To βλέπουμε στην Πάτρα πριν δεκαεξίμισι χρόνια Στο Group Μότορσιπ της Ελλάδας, το μέλος Αφανης Ναυτης, έχει ανεβάσει φωτό από τη βύθιση του πλοίου.
  13. Kαλησπέρα κ καλή ανάσταση Είναι στην άνεση κ τη πολυτέλεια Βusiness κ VIP νομίζω το ίδιο είναι,ανάλογα την εταιρεία Λέγεται κ διακεκριμένη.
  14. Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα
  15. Σε 2-2,5 χρονια απο τωρα η Αττικα δεν θα εχει κανενα λογο υπαρξης στη γραμμη γιατι ουτε μπορει να ανταγωνιστει αυτο που ερχεται ουτε θα υπαρχει και αναγκη για 2ο πλοιο με τις χωρητικοτητες που θα παιζουν.Ισως αυτη η απαξιωση να μην ειναι θεμα τυχης.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...