Mediterranean Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Παρα πολυ ομορφη δουλεια.Μερικες λεπτομεριες(κλιμακα κτλ)
NHSOS XIOS Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Οσο παει και βελτιωνεται το Ν.ΧΙΟΣ.Θα ελεγα προσεγγιζει σιγα σιγα την πραγματικοτητα...
NHSOS XIOS Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Σημερα τ απογευμα ψάρευα κοντα στο Βενέτικο και ειδα το Ν.ΧΙΟΣ να κανει μια εντυπωσιακη προσπεραση....
NHSOS XIOS Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Τελος με το Ν.ΧΙΟΣ...ουφ!Διαθετουμε γεφυρα,προπελες,τιμονια,rescue boats(+2 πισω απ την γεφυρα),υποτυπωδη καγκελα(απλα κατι να φαινεται στο ματι..) για να μην πεφτουν οι επιβατες στην θαλασσα,radar,φωτα νυχτος,βολβο φτυστο με τον αληθινο,αγκυρες,εεε....αυτα! Δεν διαθετουμε καταπελτη(μου εσπαγε τα νευρα ο χειροκινητος),οργανα εις την γεφυραν,εσωτερικους χωρους(παρακαλουνται οι επιβατες να παραμεινουν μονο στα εξ. deck:p) stabilisers και εμπειρο καπετανιο... Τ-Ε-Λ-Ο-Σ
NHSOS XIOS Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Πανεμορφο...,απιστευτο βαπορι!Παει μου εκλεψε την καρδια!Απ το πρωτο του sea trial οπου επιασε 28 μιλακια...
NHSOS XIOS Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Τελειωσε το θεριο SUPERSPEED! Ετσι λοιπον,μας επισκεφτηκε στον Πειραια,και εγω ημουν στο πρασινο να αποθανατισω την αναχωρηση του ! Και επειδη ζηλεψε και το Ν.ΧΙΟΣεκαμα και σε εκεινο ενα βιντεακι...
Mediterranean Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Τελείωσα το δευτερο υπαρκτο πλοιο μου και σας το παρουσιαζω Ροδανθη λοιπον με τα <<νεα>> χρωματα της GA Ferries Θα ανεβάσω περισσοτερες φωτος του πλοιου προσεχως.
Neptune Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Δε ξερω αν ειναι ευκολο να το κανεις λιγο ποιο φαρδυ και να αλλαξεις την κλιση στην πλωρη. Κατα τα αλλα πολυ καλο. Αντε αμα κανεις 2-3 ακομα θα κανεις παπαδες :D
ierapetra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 daliana anthi marina kai rodanthi ypo kataskeui
NHSOS XIOS Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Βλεπω ολοι οι μοντελιστες δουλευουμε πυρετοδως Πολυ καλες και προσεγμενες δουλειες βλεπω οποτε δινω τα συγχαρητηρια μου! Εγω ανοιξα παραθυρο στο παρελθον και κανω ενα πλοιο,που οπως ελεγα μικρος(χαρα γεματος...) '' ανοιγει το στομα του και τρωεει τα φορτηγα..'' (επειδη επεφτε με την πλωρη στον ντοκο και ανοιγε το visor).To πρωην καμαρι 'μας' λοιπον...
enas chiotis Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 merikes photos apo to MV Zenith ... Ωραία τα shots από το ΖΕΝΙΤΗ φίλε henry αλλά (με το συμπάθιο) είναι ιεροσυλία για το πλοιο να μην φέρει τα original σινιάλα με την κλασσική μπλέ ρίγα της celebrity και το λευκό Χ στο φουγάρο. Είναι σαν να κάνεις τον Απόλλωνα με τα σινιάλα του Αρκουμάνη!
nikos547 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 8elw na dosw kai egw ta syxaritiria moy se oloys alla pio poly ston nhsos xios giati mas 8imisai ta palies epoxes opou htan kai pio kales apo twra edw mia dikia moy kataskebh ploioy
ΝΗΡΕΑΣ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ο Θρύλος των Επτά Θαλασσών δεν πωλείται και δεν τεμαχίζεται. Αντίθετα τον δρομολόγησαν στα Δωδεκάνησα για να μαζέψει όλο το χαρτί. Τρομοκρατημένοι οι ανταγωνιστές του, όμως, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.
foxman Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Λίγο μπαούλο μου φαίνεται ότι το έκανες...Μάλλον λόγω της κοντής του πλώρης να μου φαίνεται εμένα έτσι...
Neptune Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ευρωπη Παλας με 28,5 κομβους Μπορει το βαπορι αισθητικα να μην προσφερει τιποτα εχει ομως απο τις ποιο ωραιες γεφυρες :D
Captain Argy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Πολύ όμορφη δουλειά Neptune συνέχισε και εσύ οπως και ο φίλος Mediterranean την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Dear maiko I think by working hard you will be better and better.If MSC ORCHESTRA is one of your first jobs is good, although you can do better thinks on google sketch up. Keep on ship modeling
Mediterranean Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Νομιζω με καθε επιφυλαξη πως παρομοια δουλεια (MSC ORCHESTRA) εχει κανει και ο φιλος Henry14 και αρκετα ομορφη θα ελεγα.Εντυπωσιακο το Παλατι σου Neptune οπως και καθε σου δουλεια αλλωστε.
Neptune Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Η ΕΠΤΑΝΗΣΑΡΑ the one and only. Το βλεπει το ΤΑΝΙ και τρεμει Πλωρη σπαθι πρυμη στρογγυλη και πορτα της γεφυρας μονιμως ανοιχτη Οταν με το καλο ολοκληρωθει εντελως το μοντελο (μπουνε δηλαδη βαρελακια, ρανταρ, χειριστηρια κτλ) θα ειναι διαθεσιμο για παιχνιδι μεσω του shipfriends:). Προσφορα του Neptune γιατι με πετυχατε στις καλες μου
NHSOS XIOS Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Καταρχην να δωσω τα συγχαρητηρια μου,σε ολους τους virtual μοντελιστες για τα πολυ ομορφα πλοια τουςΕγω,με βαση και το κλιμα των τελευταιων ημερων,βρισκομαι πλεον σε ενα εικονικο κοσμο(μιας και ο πραγματικος make me sick..)οπου,με νυχια και με δοντια,μια νεα εταιρια γεννηθηκε και δεν ανηκει σε κανενα 'σχημα'....
Mediterranean Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Εχω αρχισει το Αλκαίος επλιζω να το τελειωσω συντομα και να το δωσω σε οποιν το θελει
Stratos Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 NHSOS XIOS, τα χρώματα της τσιμινιέρας σου όλα τα λεφτά..
NHSOS XIOS Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Φιλε Στρατο μακαρι να ξαναβλεπαμε αυτα τα χρωματα...Το νησι μας ειναι παγκοσμιως γνωστο για την ναυτικη του παραδοση και για τους καταξιωμενους εφοπλιστες του,στην ναυτιλια...Παρολαυτα δεν εχει δικη του ακτοπλοικη εταιρια και μετα το πρωτο Ν.ΧΙΟΣ,εξαρταται απ τις ορεξεις αλλων εταιριων και τσεπων! Αλλαξα λιγο τα σινιαλα στην τσιμινιερα,ωστε να γινεται αντιθεση με το 'πολυ' ασπρο.Την θεση της σφιγγας πηρε το γραφημα του νησιου...Νομιζω ειναι καλυτερο ετσι ΥΓ. Αγαπητε Mediteranean πολυ ωραιος ο ΑΛΚΑΙΟΣ σου! Φαινεται σαν τον πραγματικο!
Recommended Posts