Panagia Ekatontapiliani Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 (edited) Έχει ακουστεί σαν πιθανή ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων των Aero στις 3 Αυγούστου. Αυτό θα εξαρτηθεί εάν το τρίτο Aero παραδοθεί μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, που υπήρχε σαν αρχικό πλάνο, έτσι ώστε να φορτωθούν και τα τρία μαζί για να έρθουν στην Ελλάδα Edited July 10, 2022 by proud_ionian μεταφορά
Champion Jet_2 Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 (edited) Βλέπω λίγο πιο δίπλα ένα heavylift ονόματι Hannah Κristina.Λέτε να είναι αυτό που θα τα φέρει;Αν είναι αυτό με 101 μέτρα μήκος και 19 μέτρα πλάτος λίγο δύσκολο να χωρέσουν και τα τρία μαζί. Edited July 10, 2022 by proud_ionian μεταφορά
Champion Jet_2 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Κατέβηκε και αυτό από το Rolldock Sky και έχει δέσει δίπλα από τα άλλα δύο aero.Για να δούμε πότε θα κάνουν δοκιμαστικά και ταξίδι πιστοποίησης.Εγκαίνια ή έστω γνωριμία για τους κατοίκους των νησιών σκοπεύουν να κάνουν;
Panagia Ekatontapiliani Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Αύριο το πρωί το Aero 1 Highspeed θα είναι το δεύτερο πλοίο που θα έρθει στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά.
Champion Jet_2 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Φεύγει αυτή τη στιγμή το Aero 1 Highspeed από το μώλο της ΔΕΗ για το λιμάνι του Πειραιά
basilis89 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Τα οποια μπορεί κανείς να τα δει από την κάμερα του λιμανιου.. Το καραβάκι -ενα μικρο πορτοκαλι-που φαίνεται στην κάμερα τι ρόλο παιζει;
Panagia Ekatontapiliani Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Τελικά το Aero 1 Highpseed πέρασε πρώτο τελικά τα φανάρια του Πειραιά λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του Blue Galaxy στις 10:00
Annivas Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Πάντως τα βαποράκια είναι όμορφα , σου δίνουν την αίσθηση του σύγχρονου και designατα με σημασία στη λεπτομέρεια . Για παράδειγμα το κάλυμμα του fast rescue boat αντί για πορτοκαλί όπως συνηθίζεται ,είναι μαύρο για να δένει αισθητικά με το χρωματικό σύνολο της πρύμης και το πλωριό όκιο ανοιγοκλείνει για να μην φαίνεται στο εν πλω η τρύπα. Καλορίζικα και καλοτάξιδα να είναι και τα τρία, τα οποία φέρνουν άνεμο ανανέωσης για τις γραμμές του Σαρωνικού.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Το Aero 1 Highspeed έδεσε στην Ακτή Τζελέπη και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού στο σαλόνι του πλοίου με στελέχη της εταιρείας.
Ferry Himuka Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Ξέρουμε πότε θα εκτελέσει το δρομολόγιο πιστοποίησης?
Panagia Ekatontapiliani Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Λογικά σήμερα το μεσημέρι αφού γυρίσουν τα αλλά δυο Aero, για να είναι διαθέσιμοι οι επιθεωρητές.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Το Aero 1 Highspeed έφυγε σήμερα το πρωί για το ταξίδι πιστοποίησης στα λιμάνια του Σαρωνικού.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Το Aero 1 Highspeed στη πρώτη άφιξη του στο λιμάνι της Αίγινας
Rodos1505 Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 εαν δεν κανω λαθος το ιδιο ναυπηγειο στο οποιο φτιαχτηκαν τα αερο, πρεπει να ειχε φτιαχτει και το sea star του δημου τηλου
polmyt Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Να το και σε μια αφιξη στον Πειραια λιγες μερες μετα το παρθενικο του δρομολογιο Βλεποντας τα και απο κοντα ειναι αρκετα ομορφα ,αν και σε αυτο ισως βοηθαει και τα χρωματα της HSW, που
HS_4 Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 (edited) Γνωρίζουμε πώς τα πήγαν σήμερα που είχε καιρό; Edited September 5, 2022 by polmyt quote
Panagia Ekatontapiliani Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Άφιξη του Aero 1 Highspeed στην Αίγινα, γύρισμα και αναχώρηση του για Αγκίστρι. Με τους μέχρι στιγμής καιρούς που έχει κάνει στο Σαρωνικό, δεν έχω δει να έχουν κάποιο θέμα τα Aero. Πάντως γυρνάνε πιο γρήγορα και αναπτύσσουν πιο γρήγορα ταχύτητα σε σχέση με τα δελφίνια.
hayabusagr Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 τις περισσότερες φορές απ' οτι εχω δει μάλιστα γυρίζουν στο εσωτερικό του λιμανιού στην Αιγινα, αντί να βγουν με ανάποδα όπως τα δελφίνια και να γυρίσουν έπειτα.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Εγώ όσες φορές τα έχω δει στην Αίγινα (κυρίως το Aero 1 Highspeed, που κάνει νομίζω μόνο δρομολόγια στην Αίγινα), πάντα γυρνάει εκτός λιμανιού όπως τα δελφίνια.
margaritis24 Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 4 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Άφιξη του Aero 1 Highspeed στην Αίγινα, γύρισμα και αναχώρηση του για Αγκίστρι. Με τους μέχρι στιγμής καιρούς που έχει κάνει στο Σαρωνικό, δεν έχω δει να έχουν κάποιο θέμα τα Aero. Πάντως γυρνάνε πιο γρήγορα και αναπτύσσουν πιο γρήγορα ταχύτητα σε σχέση με τα δελφίνια. Καλα κ συ τωρα τα δελφινια ειχαν προπελες κ αυτα jet κ δω μιλαμε για αλλες μηχανες
Panagia Ekatontapiliani Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Το ξέρω ότι έχουν αυτές τις διαφορές, απλώς τις ανέφερα. Βέβαια τα Aero υστερούν στο ότι δεν μπορούν να δέσουν ταυτόχρονα με άλλο πλοίο στο λιμάνι της Αίγινας και του Αγκιστρίου. Για παράδειγμα τη Παρασκευή το ένα Aero περίμενε έξω από το λιμάνι της Αίγινας για να βγει το άλλο Aero, οπότε υπάρχει κάποια καθυστέρηση στο δρομολόγιο. Ενώ δύο δελφίνια μπορούν να δέσουν ταυτόχρονα στα δύο λιμάνια της γραμμής.
Champion Jet_2 Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Το aero 1 δεν πάει μόνο Αίγινα Αγκίστρι.Πάει και στα αλλά λιμάνια του Αργοσαρωνικού όπως όλα τα aero
hayabusagr Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said: Το ξέρω ότι έχουν αυτές τις διαφορές, απλώς τις ανέφερα. Βέβαια τα Aero υστερούν στο ότι δεν μπορούν να δέσουν ταυτόχρονα με άλλο πλοίο στο λιμάνι της Αίγινας και του Αγκιστρίου. Για παράδειγμα τη Παρασκευή το ένα Aero περίμενε έξω από το λιμάνι της Αίγινας για να βγει το άλλο Aero, οπότε υπάρχει κάποια καθυστέρηση στο δρομολόγιο. Ενώ δύο δελφίνια μπορούν να δέσουν ταυτόχρονα στα δύο λιμάνια της γραμμής. Λόγω διαστάσεων ή για κάποιο άλλο λόγο;
Nick the Greek Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Κάτι που παρατήρησα σε αυτήν εδώ τη φωτογραφία, είναι το πορτάκι που υπάρχει εν είδει οκίου στο πλωριό κομμάτι των πλοιαρίων αυτών. Έξυπνη και απαραίτητη ιδέα. Αν προσέξετε υπάρχει και ένα μικρό σκοινάκι που υποθέτω πως υπάρχει για να ξανακλείνει το πορτάκι τραβώντας το σκοινάκι πρός τα πάνω. Και λες ρε παιδί μου, νεότευκτο νέας τεχνολογίας, ξέρουν πως το πορτάκι θα χρησιμοποιείται σε κάθε λιμάνι, γιατί δεν το έκαναν αυτόματο?
Recommended Posts