Jump to content
Shipfriends

Blue Star 1 (IMO 9197105)


Recommended Posts

Το σαλόνι εμπρός είναι κλειστό σαν πρώτη θέση δηλαδη στην τωρινή του γραμμή ενώ στο 2 στα Δωδεκάνησα ανοικτο , έχει πολλά τραπεζάκια με δύο καρέκλες ,καναπέδες με τραπεζάκια και καρέκλες αν το έχετε ταξιδέψει  καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοώ βαλίτσες και τσάντες παντού  στην αριστερή μεριά κέντρο δε ένα  χώρο με αεροπορικές σαν συνεδριακό κέντρο ,και εχει πάρα πολλές καμπίνες γιατι είναι στημένο για αλλού αυτό είπα και  πριν .Εδώ στο νησί έχουν συνηθίσει το Δηλος και το Ναχος που είναι φτιαγμένα στα μέτρα της γραμμής και είναι στην ώρα τους μπροστά στα τρένα, αλλά βέβαια  όυτε κι αυτά το καλοκαίρι επειδή δεν πάνε 35 μίλια…😀

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Οτι το Naxos  κανει για τη γραμμη κ ειναι πιο ανετο δλδ με ξεπερναει!εκτος εαν εχει καβατζα καμια καρεκλα κατω απο τις σκαλες  η μεσα στις τουαλετες αλλιως δεν εξηγειται...

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα ειναι ο βάπορας. Το καλοκαιρι που πήρα το 2 για Ρόδο κουβαλούσε ολη τη Σύρο. 
Απίστευτη άνεση απο τη μια άκρη στην άλλη είτε σε αεροπορικες είτε σε σαλονι. Στα Δήλος/Νάξος καλοκαίρι αν δεν πας μια ώρα πριν να πιάσεις θέση δεν βρίσκεις και κάθεσαι σε κάτι καρεκλίτσες μέχρι Πάρο….

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

Όλοι ρωτάνε ποτε θα γυρίσει το ΔΗΛΟΣ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η άνεση που προσφέρει στον επιβάτη σε σύγκριση με το 1 είναι ασύγκριτη.

Ακόμη λίγο ότι το 1 τρώει ζόρια στα λιμάνια λίγο ότι το πλήρωμα του έχει μάθει σε άλλους ρυθμούς καταλήγει να φθάνει στην Σαντορινη περίπου 20 λεπτά αργότερα από ότι εφθανε το ΔΗΛΟΣ παρότι είναι πιο γρήγορο.

Καλό βαπόρι το 1 και πιο παλιά ακόμη καλύτερο αλλά ιδανικό για άλλες γραμμές. Το ΔΗΛΟΣ έχει ανεβάσει τον πήχη, και στα ημερήσια δρομολόγια απλά δεν παίζεται στις κυκλάδες κάτω μάλιστα από όλες τις συνθήκες.

Edited by Lord
Link to comment
Share on other sites

Τελευταία φορά που είχα ταξιδέψει με το Νάξος με έκανε να πιστέψω ότι το Πανόραμα θα ανταποκρίνοταν χίλιες φορές καλύτερα. Δεν γίνεται το Blue Star 1 να είναι χειρότερο σε καμία περίπτωση 

Link to comment
Share on other sites

Εάν το 1 καθιερωθεί στην γραμμή, μια ανακαινισούλα και αναδιαμόρφωση εσωτερικά την χρόνια που θα βάλει σκραμπερς, είναι απαραίτητη. Γιατί ειδάλλως να τα αποτελέσματα.., καραβάρα αλλά για μακρινές γραμμές. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...