cyclades_shipping Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 (edited) Στο Πέραμα το ταχύπλοο από σήμερα το μεσημέρι. Edited October 18, 2024 by cyclades_shipping
Panagia Ekatontapiliani Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Το Superexpress είναι πλαγιοδετημένο στη προβλήτα 1 του Περάματος, μπροστά από τη πλώρη του Andros King
Αρακλειανός Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Ας το δούμε και πριν δυο βδομάδες στο Πέραμα στη θέση που πιο πριν ήταν το Andros King.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Γινόντουσαν εργασίες στο καταπέλτη για αυτό έδεσε στη θέση του Andros King
cyclades_shipping Posted March 7 Posted March 7 Στις 14/4 αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του από Ραφηνα.
cyclades_shipping Posted March 27 Posted March 27 (edited) Θα δεξαμενιστει πριν αρχίσει τα δρομολόγια του τα οποία ξεκινάνε στις 14/4 ή θα παει για δεξαμενισμο μετα το Πάσχα ; Edited March 27 by cyclades_shipping
Panagia Ekatontapiliani Posted March 27 Posted March 27 Είναι να ανέβει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙΙ μετά το Worldchampion Jet, δηλαδή στις 30 Μαρτίου εως 4 Απριλίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 12 Posted April 12 Το Super Express αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει δοκιμαστικό.
cyclades_shipping Posted April 13 Posted April 13 Αναχώρησε πριν λιγη ώρα από τον Πειραιά με προορισμό την Ραφηνα σύμφωνα με το AIS.
aggelos_lask Posted April 14 Posted April 14 Μια πασχαλινή φωτογραφία με το Superexpress στο λιμάνι της Ραφήνας Απρίλιος του 2023
Superfast VI Posted April 27 Posted April 27 Το πλοίο έφυγε από τη Ραφήνα γύρω στις 11 παρά με προορισμό το Λαύριο. Προφανώς για πιο ασφαλές λιμάνι.
aggelos_lask Posted April 30 Posted April 30 Το πάτησαν λίγο παραπάνω από τοι φαίνεται.Φετος μέχρι στιγμής πολλές φορές το έχουμε δει έτσι,μακάρι να συνεχίσει όλη την σεζόν με αυτές τις ταχύτητες.
Villandry Posted April 30 Posted April 30 (edited) Είναι άδειο κι έχει τον καιρό πρύμα. Φυσιολογικό. Γενικώς τα τελευταία χρόνια από ταχύτητα είναι αρκετά δυνατό. Edited April 30 by polmyt quote
Αρακλειανός Posted April 30 Posted April 30 Στο συγκεκριμένο σημείο στη στροφή στη Θηρασιά σχεδόν κάθε φορά το AIS δείχνει όλα τα ταχύπλοα με περίπου 1-3 μίλια παραπάνω για μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Αν δείχνει σωστά δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλά μάλλον κάποιο κόλλημα παθαίνει εκεί.
Annivas Posted April 30 Posted April 30 Σωστά δείχνει όντως όλα τα ταχύπλοα τσιμπάνε λίγο δρόμο παραπάνω σε εκείνο το σημείο .
aggelos_lask Posted May 2 Posted May 2 (edited) Τώρα σε εκείνο το σημείο έδειξε το Superexpress με 39 κόμβους Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε,ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα,ακόμα και το Champion Jet 1 που πέρασε από εκεί πήγαινε με 35 κόμβους και σε εκείνο το σημείο έχει 5 μποφόρ αέρα αυτήν την ώρα.Πάντως αν όντως αυτές οι ταχύτητες ισχύουν και δεν είναι κάποιο θέμα τότε το καλοκαίρι και γεμάτο να είναι μαξ μέχρι 35 καλά θα πηγαίνει θέλω να πιστεύω Edited May 2 by polmyt
Nick the Greek Posted May 10 Posted May 10 Ταξίδευα από Μύκονο πρός Ραφήνα επάνω στο Fast Ferries Andros, με το σπάσιμο του απαγορευτικού την Τετάρτη 30 Απριλίου και με πολλή θάλασσα. Το Superexpress ψήλωσε μέχρι το ύψος του Γαυρίου όπως και εμείς και στη συνέχεια μας πέρασε στο μπουγάζι. Περίμενα κι εγώ να δώ κουπασταρίσματα ή τέλος πάντων μια δύσκολη πλεύση για το ταχύπλοο. Κι όμως, όπως είχα παρατηρήσει και στο παρελθόν στον Τσικνιά, το πλοίο επέδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα, χωρίς βίαιες κινήσεις. Επάνω δεν ήμουν προφανώς αλλά έχω την αίσθηση πως πρόκειται για ταχύπλοο με αξιοσημείωτα καλή διαγωγή στη θάλασσα.
parian scientist Posted May 10 Posted May 10 (edited) Έτσι ακριβώς @Nick the Greek Όπως τα λες είναι και προηγούμενες χρονιές και φέτος με ένα οχτάρι που κατέβηκα στην Πάρο το παπόρο έχει απίστευτη διαγωγή στη θάλασσα και γενικώς όλα τα INCAT σε σχέση με τα. AUSTAL Και μάλιστα έχει πλέον και ένα αναβατόριο για ΑμεΑ στην δεξιά σκάλα επιβατών κατά τ’άλλα έφαγε καθυστέρηση αλλά όχι κάτι το τρομερό λέμε τώρα για οκτώ μποφόρ καλή δύναμη σε όλους Edited May 10 by Nick the Greek Quote
Nick the Greek Posted May 10 Posted May 10 Και για του λόγου το αληθές, τρένο στο μπουγάζι. Όπως επίσης και συνάντηση με το ομόσταυλο Andros Queen.
nick_bl Posted May 11 Posted May 11 και γω εκείνη την μέρα ταξίδευα με το κουίν και είχα στηθεί δεξιά για το σουπερ και αριστερα για το ανδρος όντως και μένα μου έκανε εντύπωση το ταξίδεμά του βλέποντας το
captain mitsos Posted May 19 Posted May 19 Το ταχύπλοο παραμένει στη Πάρο απ' το πρωί και σε ένα κυκλαδίτικο σάιτ γράφει για σοβαρή ζημιά και απαγόρευση απόπλου μέχρι αποκατάστασης της βλαβης...πολύ κρίμα να ξεκινάει έτσι η σεζόν
Recommended Posts