Neptune Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Εκπαιδευομενος πλοιαρχος και συντομα πλοιαρχος στο Παναγια Τηνου ο φωνακλας υπαρχος του Μυτιληνη το καλυτερο παιδι της Συρου το καμαρι των Κυκλαδων ο Γιωργος Ευμορφοπουλος.
George Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Πλοίαρχος στο ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ ο Γιώργος Φραγκάκης!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ο Δημήτρης Αντωνακος μέχρι πριν λίγο καιρό ύπαρχος του Άγιος Γεώργιος, πήγε ως πλοίαρχος στο Ανδρέας ΙΙ. Αυτή είναι η πρώτη του πλοιαρχία
LEFTERIS68 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ο Σιδερής Μαμίδης στο Παναγία Τήνου στη θέση του άτυχου Δημήτρη Ευμορφόπουλου.
Neptune Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 1) Δεν ειναι Δημητρης αλλα Γιωργος. 2) Δεν τον αντικαθιστα αλλα του δειχνει για 20 μερες μεχρι να παρει τον αερα του βαποριου αν και στην εταιρια ξερουν οτι δε φταιει το παιδι για την ατυχια στην Παρο.
proud_ionian Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 η ειδηση παντως ειναι οτι ο μαμιδης εχει καλες σχεσεις με τη ΝΕΛ και δεν ειναι εκτος εταιρειας οπως ακουστηκε προσφατα.
Neptune Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Πλοιαρχος το Ολυμπια Παλας ο Κωστας Νησιανακης με υπαρχο το Βαγγελη Ρουκα και στο Ευρωπη Παλας ο Γιαννης Δοκιανακης με υπαρχο το Θαναση Ιωαννου που κανει τις αδειες στην Αδριατικη.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Στο Ευρώπη για λίγο ακόμα θα είναι ο Γιάννης Δοκιανακης, γιατί άκουσα ότι βγαίνει στη σύνταξη, επειδή έφτασε το όριο ηλικίας (62 χρόνων) που έχουν ορίσει οι Μινωικές.
Neptune Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Με πλοιαρχο το Νικο Σογια πλεον το Eurofast I και Α μηχανικο παντα τον Αλεκο Καφουρο
Earl Granville Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Ο καπτα Γιώργος Χωριανόπουλος ανέλαβε πλοίαρχος στο ΑΡΙΑΔΝΗ.
kerkini Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Με πλοιαρχο το Νικο Σογια πλεον το Eurofast I και Α μηχανικο παντα τον Αλεκο Καφουρο Αν δεν κάνω λάθος, ήταν αυτός που το ξεκίνησε πριν 2 χρόνια;
Neptune Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Στο Παναγια Σουμελα ο πλοιαρχος Παναγιωτης Κλουρας και στο Σαμος Σπιριτ παντα ο Νικος superfast Ψαλλιδας
Panagia Ekatontapiliani Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Σκάντζα πλοιάρχων μεταξύ Νήσος Θήρα και Αρσινόη. Ο πλοίαρχος του Νήσος Θήρα, Μιχάλης Λιγνός στο Αρσινόη. (Δε γνωρίζω το όνομα του πλοιάρχου Αρσινόη, για αυτό δε το αναφέρω).
Earl Granville Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Ο Στέφανος Παπαδόπουλος πλοίαρχος στο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ στην θέση του Νίκου Βλάχου ο οποίος πάει στα highspeed;)
Neptune Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Και ο Γιαννης Σκλαβουνος απο τον Ταξιαρχη πλοιαρχος στο Αιολος Κεντερης ΙΙ
Captain Argy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Πλοίαρχος στο Sea Diamond το οποίο ξεκίνησε σήμερα ο Ιωάννης Μαρίνος.Του ευχόμαστε καλή σεζόν,καλά ταξίδια και πάντα ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη του.
JERRY Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Πολυ σοβαρος και εμπειρος αξιωματικος, δυνατος Υπαρχος και σιγουρα επιτυχημενος Πλοιαρχος. Πραγματικα αξιοκρατικη επιλογη και παντα τυχερός να είναι ο καπτά Γιάννης (απο τη Ροδο). Να σημειωθει οτι ο καπτά Γιάννης παρέλαβε σαν Υπαρχος το SEA DIAMOND στην Φινλανδία πέρσυ τέτοιο καιρό και απο τότε παραμένει στο βαπόρι, αυτή ειναι η πρώτη του πλοιαρχία και ας έχει τις ευχές όλων μας για καλά κα τυχερά ταξίδια
Panagia Ekatontapiliani Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ο Λεύτερης Βεκρης για εξοικείωση στο Νταλιανα.
Earl Granville Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Mιας και τα πλοία του Άγούδημου θα έχουν βγει όλα μέχρι το Πάσχα ας δούμε πως έχει η κατάσταση στου πλοιάρχους: ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ:Τάσος Μαθιούδης ΡΟΜΙΛΝΤΑ:Γιάννης Μάναλης ΜΙΛΕΝΑ:Φώτης Γκέκας ΝΤΑΛΙΑΝΑ:Αγάπιος Παριανός ΜΑΡΙΝΑ:Παναγιώτης Καραμόσχος ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ:Σπύρος Σαραγγανίδας ΡΟΔΑΝΘΗ:Λευτέρης Καρυστινός Στο Highspeed 2 καπετάνιος ο Νίκος ο Βλάχος.
Earl Granville Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Στο ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ καπετάνιος ο καπτα Σπύρος Θηραίος από σήμερα και για 20 ημέρες στην άδεια του καπτα Βασίλη Γεροντάκη
Earl Granville Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Στο CELTIC SUN που κατηφορίζει προς Ισπανία μεριά καπετάνιος είναι ο Σωτήρης Λεμονίδης μαζί με τον Μανώλη Λούσσα ο οποίος θα γυρίσει στο highspeed 5
94867 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ο Γιάννης Γκιουζέλλης από το SUPERFAST V στο BLUE STAR ITHAKI για την άδεια του Σπύρου Μαντζουράτου. Ο Γεράσιμος Κοκκίνης στο SUPERFAST V.
Neptune Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Ο Πετρος Λιαναντωνακης σκατζα για 15 μερες τον Γιωργο Καταντωνακη στο Ικαρους Παλας
Earl Granville Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Ο Μανώλης Λούσσας επέστρεψε στο highspeed 5
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now