Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Το σύστημα βέβαια δίνει πρώτο δρομολόγιο από Ηράκλειο 03/05😂 και πρώτο από Ρέθυμνο 22/05 χωρίς να σημαίνει κάτι βεβαίως βεβαίως. Αν καταφέρει και ξεκινήσει 01/06 θα εκπλαγώ.

Edited by proud_ionian
  • 4 weeks later...
Posted
2 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Ουσιαστικά αντικατάσταση του Sifnos Jet ζητάνε με το Caldera Vista!!

Και το Sifnos? 

Posted

Υποτίθεται ότι θα δρομολογηθει στη γραμμή Πειραιά Πάρο Ίο Σαντορίνη που ζήτησε στο τελευταίο ΣΑΣ, με το θέμα του να παίρνει αναβολή. Εάν και εχω πει την άποψη μου παλιότερα δύσκολα θα το δούμε να ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι. 

• 4 months later...
Posted

Tι γινεται αραγε με το Sifnos Jet  ?

Μηνες εχουμε να ακουσουμε  νεα του,  Θα ολοκληρωθει φετος το χειμωνα το project ωστε να ειναι ετοιμο για την νεα σεζον του 2019  ή θα το δουμε να δρομολογειται την σεζον του 2020 ?

ΥΓ . Πιστευετε υπαρχει πιθανοτητα να μην ολοκληρωθει καν το project ?

• 2 months later...
Posted

Τον Απρίλιο συμπληρωνονται τρία χρόνια που αγόρασε η Seajets το πλοίο και ακομα ένα ταξίδι με επιβάτες δεν εχει κάνει.
Συν το μπες βγες στα ναυπηγεία, αλλαγές μηχανών κλπ. ΠΟΤΕ θα αρχίσει να βγάζει τα λεφτά που δόθηκαν? 

• 1 month later...
Posted

Με κάθε επιφύλαξη, περνώντας με το αυτοκίνητο από την πύλη των Λάμδα, μου φάνηκε σαν να έχουν βάψει ή μινιάρει το κομμάτι πάνω και πίσω από τη γέφυρα.

Posted
On 12/24/2018 at 6:42 PM, Αναερόβιος said:

Τον Απρίλιο συμπληρωνονται τρία χρόνια που αγόρασε η Seajets το πλοίο και ακομα ένα ταξίδι με επιβάτες δεν εχει κάνει.
Συν το μπες βγες στα ναυπηγεία, αλλαγές μηχανών κλπ. ΠΟΤΕ θα αρχίσει να βγάζει τα λεφτά που δόθηκαν? 

Ακόμα δεν έχουν μπει οι νέες μηχανές στο πλοίο. Από όσο λένε οι υπεύθυνοι της εταιρείας θα τοποθετηθούν φέτος οι μηχανές έτσι ώστε να δουλέψει το καλοκαίρι!!

• 4 weeks later...
Posted

Ειναι μινιαρισμενο με μπεζ χρωμα ολο το ντεκ τις γεφυρας που πηγα την προηγουμενη βδομαδα κ λειπουν ολα τα παραθυρα κ εχουν βαλει ξυλα για να κλεισπυν τα ανοιγματα,γενικως ησυχιες παντως

• 1 month later...
Posted

Στο πλοίο έχουν ξεκινήσει με τις εγκαταστάσεις μηχανημάτων στο μηχάνοστασιο του πλοίου και νομίζω ότι έφτασε η πρώτη κυρία μηχανή στις εγκαταστάσεις της Λάμδα. 

• 2 weeks later...
Posted

Κάποιες φωτογραφίες από την σημερινή τοποθέτηση των νέων μηχανών στο Sifnos Jet

Πηγη: Elikas & Co(Facebook) 

received_2336839493262071.jpeg

received_1331702980302331.jpeg

received_412190032667513.jpeg

received_641823329593900.jpeg

FB_IMG_1557512362120.jpg

Posted
On 5/10/2019 at 9:27 PM, Champion Jet_2 said:

Γνωρίζουμε τον τυπο των μηχανων;

Οι μηχανές του Sifnos Jet είναι Mtu 4000 και έχουν τοποθετηθεί ήδη τρεις κύριες μηχανές. Λένε ότι θα είναι έτοιμο μέσα στον Ιούνιο, αλλά για να δούμε εάν θα ταξιδεψει φέτος δεν απόλυτο σίγουρο!! Πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει στις αρχές Ιουνίου.

• 4 weeks later...
Posted

Στο Sifnos Jet προχωράνε οι εργασίες άλλα δεν το βλέπω να τελειώνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου, οπότε το πιθανότερο για εμένα είναι να μην δουλέψει καθόλου τελικά το καλοκαίρι.