Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

εγω παλι εχω την αισθηση οτι ο αγριος καλβαρος θα κανει και μια μεγαλη βολτα απο τα παλια του λημερια

• Replies 645
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 weeks later...
Posted

Για προσωρινα!! Γιατι οπως ειχα ξανα αναφερει ακουγεται οτι θα κανει την ετησια ακινησια του Αδαμαντιος Κοραης

Μην κάνει κάποια ακινησία του Αδαμαντιος Κοραής??

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Ο λόγος της μη δρομολόγησης του πλοίου εκ νέου στις Δυτικές Κυκλάδες προς αντικατάσταση του Αδαμάντιος Κοραής τον έχουμε αναφέρει εδώ.

Ο λόγος της ακύρωσης είναι κάποιο πρόβλημα που προέκυψε με κάποιο καπονι του Ανδρέας Καλβος με αποτέλεσμα να βγει και να σταλθει στην αντιπροσωπία στο εξωτερικό για επισκευή!!

Μιας και δεν μπορει να δρομολογηθει το πλοιο καπου αμεσα μεχρι να επισκευαστει το καπονι, βρηκε την ευκαιρια το πλοιο να περασει το 5ετες special survey που ειχε να περασει αργοτερα.

Edited by proud_ionian
  • 3 weeks later...
Posted

Επισης αφου θελανε να το φερουνε Δυτικες και να κανει και αγονη δε βαζανε και κανενα κρεβατι?

Posted

Επισης αφου θελανε να το φερουνε Δυτικες και να κανει και αγονη δε βαζανε και κανενα κρεβατι?

Που να βάλουν τα κρεβάτια? στρωματσάδα?χαχα εδώ με τον ζόρι χωράει ο κόσμος με τους ελάχιστους χώρους που διαθέτει το πλοίο..... Κατά την άποψη μου είναι τελείως ακατάλληλο για τις δυτικές Κυκλάδες και γενικά για τόσες ώρες ταξιδιού.  

Posted (edited)

οπου και να τις φτιαξουν δεν κανει για τη γραμμη. οσο κι αν προσπαθουν να το φορτωσουν κι αυτο εκει που παει ο καθε πικραμενος (δυτικες) δεν κανει

Edited by Neptune