Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Δωδεκάνησα


Recommended Posts

δεν ειναι ανουσιο δρομολογιο ομως!!!αφου το προηγουμενο απογευμα κανει παλι το ιδιο ταξιδι!ποσα φορτηγα να παρει!μονο κοσμο εξυπερετει!κ αν προσεξετε κ σαββατο θα κανει πρωινο δρομολογιο για νησια

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Καλησπερα σε ολους... Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν θα μπει και κανενα αλλο πλοιο ή εστω κανα επιπλεον δρομολογιο απο μπλου σταρ για πατμο το καλοκαιρι και συγκεκριμενα τον αυγουστο...

Τα πλοια του αγουδιμου ειναι off εντελως??? Δεν παιζει να δρομολογηθει κανενα??? Τα λεω αυτα γιατι απ οτι ειδα υπαρχει μεγαλο προβλημα στα εισητηρια... Ηδη εχουν κλεισει σχεδον ολα τα ''hot'' δρομολογια (δηλ μετα τον 15αυγουστο)....

Link to comment
Share on other sites

Με τα πλοία του Αγούδημου τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα.Οι οφείλες προς το πλήρωμα έχουν αρχίσει να πληρώνονται οπότε πιθανόν κάποια πλοία να πάρουν ελευθεροπλοία.

Αν καταφέρει και βγουν τα πλοία του όλο και κάποιο θα στείλει δωδεκάνησα.

Όμως όλα αυτά είναι ύπο αίρεση ακόμη, οπότε με σιγουριά δεν μπορει να σου απαντήσει ούτε ο ίδιος ο Αγούδημος ακόμη.

Για μπλου σταρ δεν νομίζω να μπουν κάποια επιπλέον πλην αυτό της Πέμπτης που ανέφερε ο Panagia Ekatontapiliani

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί το Ιεράπετρα Λ να γλύτωσε το δρομολόγιο προς την Ικαρία Σάμο, αλλά δε γλύτωσε δυο δρομολόγια προς τους Λειψούς & Σύμη.

Σήμερα το βραδύ αλλά και τη Παρασκευή το απόγευμα το Ιεράπετρα Λ θα κάνει δυο δρομολόγια προς τη Πάτμο Λειψούς Λερο Κάλυμνο Κω Σύμη Ρόδο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Αφού ο Διαγόρας τελείωσε τα δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στα 3 δρομολόγια προς τα Δωδεκάνησα. Έτσι από Πειραιά έχει κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή ενώ από τη Ρόδο κάθε Δευτέρα, Τέταρτη, Παρασκευή

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Κοιτάζοντας στο OPENSEAS τα δρομολόγια για Δωδεκάνησα, είδα (ή μάλλον καλύτερα, δεν είδα) από 1η Νοεμβρίου πουθενά τα BLUESTAR 1 & 2.

Αρχικά υπέθεσα ότι ίσως δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα πλάνα της εταιρείας για τον Νοέμβρη στα Δωδεκάνησα. Αλλά ωστόσο το ΔΙΑΓΟΡΑΣ (μόνο) εμφανίζεται κανονικότατα για όλον τον μήνα.

Καμμιά ιδέα, γιατί γίνεται αυτό ???

Link to comment
Share on other sites

Tις ακινησίες των μεγάλων BLUE STAR πέρυσι τις είχαν καλύψει τα δύο πλοία μεταξύ τους. Πρώτα το 1 έκανε την ακινησία του 2 και μετά το ανάποδο. ;)

Ήταν την περίοδο που μόλις το 1 είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν κάνανε ακόμα δρομολόγια και τα δύο μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Πρόπερσι το Blue Horizon είχε αντικαταστήσει το Blue Star 2, κάνοντας τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα για Κω Ρόδο. Χωρίς να προσεγγίζει στη Σύρο αλλά ούτε στη Πάτμο και Λέρο.

Φέτος που δεν έχει άλλο πλοίο εκτός ενός Blue Star κάθε Δευτέρα, Τέταρτη & Παρασκευή για Πάτμο Λέρο, τι θα γίνει θα προσεγγίσει σε αυτά τα νησιά?? Ή θα τροποποιήσουν τα δρομολόγια έτσι ώστε το άλλο Blue Star που θα μείνει να προσεγγίζει τη Πάτμο Λέρο. Εκτός εάν προσθέσουν τη Πάτμο Λέρο στο Διαγόρα (κάτι που δεν πιστεύω).

Link to comment
Share on other sites

Πραγματι το HORIZON θα ερθει Αιγαιο για τις ετησιες των μεγαλων BLUE STAR. Πατμος και Λερος προφανως θα εξυπηρετουνται απο το ενα Μπλε που θα ταξιδευει οταν το αλλο κανει την ετήσιά του. Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ εκτος απο Κω και Ροδο δε νομιζω να πιανει αλλου.

Link to comment
Share on other sites

μεχρι τοτε εχουμε καιρο;) τωρα τι γινεται;

ο διαγορας θα επομιστει τα νησια που καλυπτει το μπλου σταρ 2 καθως επαθε βλαβη!αρα το δρομολογιο του προσαρμοζεται ως εξης...αναχ. 19,00 προς ναξο σαντορινη αστυπαλαια καλυμνο κω νησυρο τηλο ροδο
ποσο θα κρατησει η ανακατωσουρα λογω της βλαβης;
Link to comment
Share on other sites

Μετά την έλευση του Blue Horizon στα Δωδεκάνησα τα δρομολόγια της Blue Star Ferries διαμορφώνονται ως εξής:

Από Πειραιά

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: Blue Star 1 στις 19.00 για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο

Σάββατο: Blue Star 1 στις 23.30 για Κω-Ρόδο

Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή: Blue Horizon στις 19.00 για Θήρα-Κω-Ρόδο (θα κάνει 2 ώρες παραπάνω σε σύγκριση με το Blue Star 1/2, δηλαδή θα φτάνει στις 9:45 αντί 7:40)

Για Πειραιά

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: Blue Horizon στις 17.00 για Κω-Θήρα-Πειραιά (θα κάνει 2 ώρες παραπάνω σε σύγκριση με το Blue Star 1/2, δηλαδή θα φτάνει 7:45 αντί 5:40)

Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή: Blue Star 1 στις 17:00 για Κω - Λέρο - Πάτμο - Σύρο - Πειραιά

Σάββατο: Blue Star 1 στις 10.00 για Κω-Πειραιά

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Έκτος του Blue Star 2 που προσέγγισε τη Κυριακή στα Καταπολα στο δρομολόγιο της Κυριακής από Δωδεκάνησα για Πειραιά, προσέγγισε και το Διαγόρας από το Πειραιά για τα Δωδεκάνησα. Φαντάζομαι ότι έχει σχέση με τη γιορτή της Παναγίας Χοζοβιωτισσας στις 21 Νοέμβριου

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Χθες το Blue Horizon ήταν δεμένο στο Πειραιά ήδη στις 08:00 και είχε ξεφορτώσει. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να έφτανε στις 09:00 βάση προγράμματος!! Μήπως δεν έπιασε σε κάποιο από τα ενδιάμεσα λιμάνια (Κως Θήρα) και έφτασε έτσι νωρίς??

Link to comment
Share on other sites

Με την επάνοδο του Blue Star 1 στη θέση του Blue Horizon επανήλθε στα κυλιόμενα δρομολόγια των πλοίων. Έτσι πλέον το Σάββατο δεν έχει το ημερήσιο δρομολόγιο από τη Ρόδο για Πειραιά αλλά το Σάββατο το απόγευμα.

Link to comment
Share on other sites

Οι σημερινές αναχωρήσεις για τα Δωδεκάνησα της Blue Star Ferries στις 15:00 του Διαγόρας και στις 19:00 του Blue Star 2 θα γίνουν μετά τη λήξη της απεργίας. Δηλαδή στις 00:30 και στις 24:00 αντίστοιχα

Link to comment
Share on other sites

Η κίνηση στα δωδεκάνησα ειναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική γι'αυτο και έβαλαν το B.S 1&2 σταυροτά στην ίδια γραμμή. Έχουν πολύ αυξημένη κίνηση φορτηγών αυτά τα δύο καράβια. Άλοστε μην ξεχνάμε οτι η Blue star έχει τα δωδεκάνησα μονοπόλειο.

Αυτά νομίζω ότι ίσχυαν μέχρι το καλοκαίρι και πέρυσι την άνοιξη. Γιατί φέτος το χειμώνα είναι λιγάκι διαφορετικά τα πράγματα. Για παράδειγμα ο Διαγόρας παίρνει 25-30 φορτηγά (που τα μισά είναι συνήθως για Πάρο, ενώ δε παίρνει κανένα για Κω Ρόδο). Ενώ τα μεγάλα Blue Star πολύ σπάνια γεμίζουν και συνήθως καλύτερη κίνηση έχει τις ήμερες που είναι μονο του ένα μεγάλο και κάνει το κορμό (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή).

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε PLOKAMIS. Η απορία μου δεν είναι για τα δύο αστέρια. Αναφερόμουν στο σύνολο των πλοίων για Δωδεκάνησα, δηλαδή τα δύο αστέρια, τον Ορίζοντα και τον Διαγόρα. Μου φαίνονται πολλά.

Η Blue Star έχει 3 πλοία στη γραμμή και όχι και τα τέσσερα μαζί. Ενώ ένα μικρό μερίδιο κατέχει και η ΑΝΕΚ με τα δυο πλοία που κάνουν τις άγονες γραμμές, όπου η κίνηση τους είναι αναιμική.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Η ΑΝΕΚ ενημερώνει το επιβατηγό κοινό ότι λόγω των επικρατούντων δυσμενών καιρικών συνθηκών , το Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ.», σήμερα 11-2-2010, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ταξίδι επιστροφής από ΡΟΔΟ αμέσως μετά την άρση του απαγορευτικού, ως ακολούθως:

ΡΟΔΟΣ (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15:00 ) - ΣΥΜΗ ( 16:25 – 16:40 ) – ΚΩΣ (19:10 – 19:30) – ΚΑΛΥΜΝΟΣ (20:30 – 20:50) – ΛΕΡΟΣ (21:50 – 22:10) – ΛΕΙΨΟΙ (23:15- 23:30) – ΠΑΤΜΟΣ (00:05 Παρασκευή – 00:25) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (09:30).
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...