Jump to content
Shipfriends

ορφεας

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Uncategorized

  • Biography
    ln
  • Location
    αθηνα

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το BLUE STAR 1με τρείς καταπέλτες για τα αμάξια.
  2. Δοκιμαστικό πλού εκτέλεσε πριν λίγα λεπτα TO OLYMPIA PALAS στον Σαρονικό
  3. Επείσης το ταχύπλοο αυτό είχε κλειστές όλες τις πόρτες και ταλαντευόταν πέρα δόθε διοτι είχε δεμένους κάβους απο όλες τις πλευρές.
  4. Σήμερα έχει κάποιός την ευκαιρία να δεί και το BLUE STAR 1 αλλα και το BLUE STAR 2 δίπλα δίπλα. Στον Πειραιά ξεχειμονίαζουν εδώ και ένα μήνα τα SEA JET 2, SOYPER JET, JET FERRY 1 (βασικά αυτο εχει να κουνηθεί 2 χρόνια! αναρωτιέμαι δουλέυουνε άραγε οι μηχανές του, HIGHSPEED 1, HIGHSPEED 2, HIGHSPEED 3, HIGHSPEED 4, HIGHSPEED 5, HELLENIC WIND, SPEEDRUNNER II, SPEEDRUNNER III, SPEEDRUNNER IV και όλα το πλοία της G.A. FERRIES.
  5. Εγώ πήγα πριν λίγες ημέρες στον Πειραιά και μπήκα σε ένα πρακτορείο της HELLENIC SEAWAYS (κεντρικό ηταν δεν κατάλαβα) και μου ήπαν πώς θα ονομαστεί κατα πάσα πιθανότητα HIGHSPEED 6!!!
  6. Το CRUISE EUROPA με πολά παράθυρα.
  7. Το AQUA JEWEL με δύο μεγάλες πόρτες των αυτοκίνήτων. δεν το ασχημίζουν και πολύ...
  8. Πολύ ωραίο το σχέδιό σου.
  9. και το ΝΕΦΕΛΗ με μια μικρή αλλαγή στους καταπέλτες.
  10. και το ΚΝΟΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ...
  11. Έκανα μια μικρή μετ' επισκευή στο BLUE STAR 1.Θα προσπαθήσω να το φτιάξω και με τα χρώμματα της SUPERFAST FERRIES.
  12. Πολύ ωραίο το σχέδιο αλλα πάλι νομίζω οτι δεν του πάνε τα χρώμματα.
  13. Θα συμφωνίσω με τον polmyt. ταφίδεψα με το πλοίο αυτό στις 24/5/2009 και το 2/3 του γκαράζ του ήταν άδειο!!!Παρόλο που το deck των επιβατών είταν σχεδών γεμάτο.
  14. Ανακοινόθηκαν απο την MINOAN LINES οι αναχωρίσεις για βενετία. Συγκεκριμέ, να απο 9/12/2009 τα δρομολόγια θα εκτελούνται απο το EYROPA PALAS, απο 6/1/2010 απο το IKAROS PALAS, απο 22/2/2010 και τα δύο και απο 16/6 τα OLYMPIA PALAS KAI EYROPA PALAS. Οι αναχωρίσεις βρίσκονται εδώ.Τι γίνεται άραγε το ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΛΑΣ;
  15. Έχει κάποια στοιχεία του HIGHSPEED 5.Η γέφυρα είναι ολόηδια με του HIGHSPEED 5.Τα μπροστινά παράθυρα είναι του HIGHSPEED 5.Ακόμη και η ταχύτητα είναι του HIGHSPEED 5 :rolleyes:
×
×
  • Create New...