Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Δωδεκάνησα


Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

To "Δήλος" θα βρεθεί στην άγονη της Δωδεκανήσου το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Πως κι έτσι, κάνουμε πρόβες στα λιμάνια για το Πάτμος?

δεν ξερω αν ειναι προβα για το ΠΑΤΜΟΣ αλλα στα νησια που παει ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ κ συγκεκριμενα στην συμη κ στους λειψους δεν χωραει

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Bρε Μαργαρίτη με ποια λογική δεν χωράει; Η διαφορά του βαποριού σε σχέση με τον ΔΙΑΓΟΡΑ σε μήκος (το πρόβλημα της Σύμης δηλαδή) είναι μόλις 4 μέτρα, ενώ το βύθισμά τους (το οποίο είναι και το πρόβλημα των Λειψών) είναι το ίδιο. Οι δε ελικτικές του δυνατότητες συντριπτικά μεγαλύτερες. Στο παρελθόν έχουν μπει βαπόρια σαν το ΡΟΔΑΝΘΗ στα λιμάνια αυτά. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά μπήκανε. Δεν βρίσκω λόγο να μη χωράει το ΔΗΛΟΣ.

Link to comment
Share on other sites

Και αυριο το ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ θα κανει τουριστικο δρομολογιο για Συμη - Πανορμιτη.Το καλο ειναι οτι προσπαθουν να το δουλευουν το πλοιο,τωρα το αν βγαινει ειναι αλλο θεμα,ειδικα οταν η ανακοινωση γινεται μια μερα νωριτερα

Τελικα το σημερινο δρομολογιο γινεται μονιμο.Καθε Τριτη-Πεμπτη και Κυριακη το ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ θα κανει τουριστικα δρομολογια για Πανορμιτη και Συμη με τιμη 15 ευρω.Φανταζομαι οτι αυτο ειναι απλα ενας τροπος για να δουλεψει το πλοιο μεχρι να δουμε αν θα παρει κανονικα δρομολογια.

Επειδη στην ανακοινωση αναφερει "τιμή εισιτηρίου μετ' επιστροφής μόνο 15€." ξερει καποιος να μας πει ποσο χρεωνουν οι υπολοιπες εταιριες την εκδρομη;

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

τι διαφορα εχει το τουριστικο - εκδρομικο δρομολογιο απο το κανονικο δρομολογιακο?

δηλαδη εγω αν θελω να παω απο ροδο προς συμη μπορω να παω με το παναγια ή πρεπει να παω με τον πρωτεα?

Link to comment
Share on other sites

Η διαφορα ειναι οτι αν θελεις να παρεις αυτοκινητο με το τουριστικο-εκδρομικο δεν μπορεις και οτι πρεπει να πληρωσεις αναγκαστικα το εισητηριο μετ'επιστροφης.

Link to comment
Share on other sites

απο μεσα Μαιου η γραμμη θα μεινει με 1 μεγαλο μπλου σταρ το διαγορα κ το ναξος!

Και όμως την άγονη θα την κάνει...το Δήλος! Αυτό μάλιστα, που είναι αγονόπλοιο :D

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

- Από 13/05/12-30/05/12 το δρομολόγιο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΚΩΣ-ΡΟΔΟΣ-ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ και επιστροφή, θα εκτελείται από το F/B BLUE STAR DELOS και το δρομολόγιο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΩΣ-ΡΟΔΟΣ και επιστροφή θα εκτελείται από το F/B ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Link to comment
Share on other sites

Πάλι τα ξανάλλαξαν. Φέτος στην Μπλου Σταρ εχουν κάνει τόσες αλλαγές στα δρομολόγια και στα πλοία που δεν τις είχαν κάνει στα τελευταία 10 χρόνια. Ψάχνουν κι αυτοί που έχει πάει η μπάλα...

Link to comment
Share on other sites

Στο online booking της blue star έχουν περαστεί τα δρομολόγια του καλοκαιριού.

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα έχει αναχώρηση κάθε Δευτέρα στις 15:00 από Πειραιά για Πάτμο-Λειψούς-Λέρο-Κάλυμνο-Κω-Σύμη-Ρόδο και επιστροφή τα ίδια λιμάνια. Κάθε Τετάρτη στις 15:00 από Πειραιά για Σαντορίνη-Κάλυμνο-Κω-Νίσυρο-Τήλο-Ρόδο-Καστελόριζο και επιστροφή τα ίδια λιμάνια πλην της Σαντορίνης. Κάθε Παρασκευή στις 15:00 από Πειραιά για Σαντορίνη-Αστυπάλαια-Κάλυμνο-Κω-Νίσυρο-Τήλο-Ρόδο-Καστελόριζο και επιστροφή τα ίδια λιμάνια πλην Σαντορίνης. Τα δρομολόγια αυτά ισχύουν από 02-07 έως 02-09. Επίσης, μέχρι 31-08 δίνει καθημερινές αναχωρήσεις και για τα μεγάλα ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ με προορισμό τα δωδεκάνησα, εναλλάξ το 1 με το 2. Σε αντίθεση με πέρυσι, δεν υπάρχουν πλέον πρωϊνές αναχωρήσεις από Πειραιά, ενώ κόπηκε και η προσέγγιση στα Κατάπολα στο δρομολόγιο από Πειραιά κάθε Σάββατο.

Link to comment
Share on other sites

το δημοσιευμα μας κανει λογο για δρομολογιο το οποιο ακυρωθηκε την τελευταια στιγμη!ΑΛΛΑ ποτε η ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ εβγαλε δρομολογιο το σαββατο απο ροδο για πειραια κ θα μαζευοντουσταν ολα τα μπλε στο πειραια κ την κυριακη πιο θα εφευγε απο κατω αφου διαγορας παει καστελοριζο καθε δευτερα πρωι!

κατι μου μυριζει :o

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να ξέρω τα τι και πως της υπόθεσης, αλλά στο δημοσίευμα είναι σαφές -και υπάρχουν δηλώσεις του πράκτορα- ότι υπήρχε έκτακτο δρομολόγιο που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή και υπήρχαν και επιβάτες με εισιτήριο. Τώρα εάν η εταιρεία έχει δικαίωμα να ακυρώσει ένα έκτακτο δρομολόγιο, και με ποιές προϋποθέσεις, δεν μπορώ να το ξέρω.

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

H απαντηση της Blue Star στην ΝΕΛ μεσω δηλωσεων του εμπορικου διευθυντη της.

Ο κ. Θεοδωράτος δεν είπε για το πόσο πήγε η τιμή μέτρου (διπλασιάστηκε) και πως μεταβλήθηκε ο τρόπος πληρωμής (μετρητά στον καταπέλτη) στα φορτηγά μόλις έφυγε η ΝΕΛ από τα Δωδεκάνησα, για τα "κακά παιδιά" που δεν είχαν υποκύψει στους εκβιασμούς. Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Νομικός δεν είμαι, αλλά αν ισχύει αυτό, για το ποινικό μέρος δεν ξέρω, αλλά αν αναζητηθούν αστικές ευθύνες, εμπλακεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού, κλπ, τα παιδιά (καλά ή κακά) θα μεταφέρονται δωρεάν με τα καράβια της BSF στον αιώνα τον άπαντα.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Καμμία απάντηση βέβαια δεν έχει δωθεί ακόμα για το πως μεταφέρονται τα εύφλεκτα φορτία στα δωδεκάνησα αφού δεν υπάρχουν ρορο. Με αεροπλάνο ρορο ίσως.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...