Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Καλά εντάξει, αν το μόνο κριτήριο για να προλάβει το πλοίο να ξεκινήσει δρομολόγια την Παρασκεύη 4 Μαρτίου (τριήμερο Καθαράς Δευτέρας), είναι το αν μπορεί σε δύο ημέρες να αλλάξει σινιάλα, να είσαι απόλυτα σίγουρος φίλε μου gpap ότι προλαβαίνει ...χαλαρά.

Ούτε καν χρώμα δεν αλλάζει. Τετάρτη πρωί βάφουνε σινιάλα στην μία πλευρά, Τετάρτη μεσημέρι στην άλλη και Τετάρτη βράδυ κουφέτο ο βάπορας, έτοιμος για .....φωτογράφηση ;) ανφάς και προφίλ (ωιμέ, με το μαλακό παιδιά, μην το ξανα-ματιάσετε !!!) :P .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Εχω εκπλαγεί κι εγώ φίλε ΣΕΙΡΙΟΣ καθώς στην παρουσίαση στις Φιλιππίνες ήμουν παρών και το είδα με τα σινιάλα που ανέφερα και χωρίς το ΙΙ και άλλα βλέπω εδώ! Θα δούμε την τελική του έκδοχή σε λίγες μέρες

Link to comment
Share on other sites

Σε μία εβδομάδα -κατά τα λεγόμενα, γραφόμενα και φημολογούμενα- το πλοίο ξεκινάει δρομολόγια από τη Ραφήνα για την καινούργια του εταιρεία, ωστόσο δεν φαίνεται πουθενά μέχρι στιγμής στα δρομολόγια που δίνει το OPENSEAS.

Δεδομένου ότι το επιβατικό κοινό στην συντριπτική του πλειοψηφία, δεν γνωρίζει ότι το πλοίο άλλαξε εταιρεία και -πολύ περισσότερο- ποιό είναι το site αυτής ώστε να μπει και να δει τα δρομολόγια του, δεν είναι λίγο περίεργο που μόλις μία εβδομάδα πριν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και όταν ο περισσότερος κόσμος που θέλει να ταξιδέψει ψάχνει δρομολόγια και κλείνει εισιτήρια, το SUPERFERRY να μην εμφανίζεται σε ένα τόσο γνωστό και διαδεδομένο site όπως το OPENSEAS ???

Link to comment
Share on other sites

Ιστορική η σημερινή μέρα για τον βάπορα. Κάνει το τελευταίο του δρομολόγιο για την Blue Star. Το βράδυ με την επιστροφή του στον Πειραιά περνά επίσημα πλέον στα χέρια της Golden Star και μετρά μέρες για τη μόνιμη επιστροφή στη Ραφήνα όπου μεγαλουργεί τα τελευταία 18 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ακριβώς έτσι gpap2006. Σήμερα όντως είναι το τελευταίο δρομολόγιο του πλοίου για λογαριασμό της Blue Star όμως δεν παραδίδεται σήμερα στην Golden Star. Θα παραμείνει Πειραιά και αύριο και θα αναχωρήσει από τον Πειραιά για τη Ραφήνα Τρίτη κυριολεκτικά χαράματα με το πλήρωμα της Blue Star ώστε το πρωί που θα φτάσει να παραδοθεί εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει αλήθεια κάποιος λόγος -πέραν ίσως του συμβολικού- για την παράδοση του πλοίου στη Ραφήνα ???

Θέλω να πω ότι θα ήταν πολύ πιό "ψυχρά" λογικό, να παραδοθεί στον Πειραιά αντί να το πηγαίνει στη Ραφήνα πλήρωμα της BlueStar.

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

αυτο εγινε μεχρι το δεκεμβριο, που στην επισκευη του ferry επεβλεπαν σαν παρατηρητες και ανθρωποι της νεας πλοιοκτησιας. δεν υπαρχει θεμα να ανεβει στη δεξαμενη. ισα ισα που απο την αρχη ειπανε οτι ειναι ετοιμο για δρομολογηση, μονο τα σινιαλα μενουν.

Link to comment
Share on other sites

Κανένα θέμα δεξαμενής δεν παίζει. Αύριο θα μείνει στον Πειραιά για τα τυπικά. Να φύγει από μέσα ότι έχει σχέση με την παλιά του εταιρία, να γίνει η κλασική χαρτούρα και δρόμο για Ραφήνα. Όντως υπάρχει πλήρωμα που θα ακολουθήσει το πλοίο αλλά τα κύρια πόστα θα αντικατασταθούν μιας και αποτελούν "προίκα" της Blue Star. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να σβηστούν και τα παλιά σινιάλα αλλά αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο. Επίσης στη Ραφήνα θα τοποθετηθούν και τα τζάμια που αφαιρέθηκαν λόγω του ατυχήματος στο Γαύριο. Κύριο μέλημα είναι το πλοίο να ξεκινήσει την Παρασκευή το απόγευμα αλλά υπάρχει η επιθυμία να ξεκινήσει και Παρασκευή πρωί αν προλάβουν και τελειώσουν με τις δουλειές που είναι να γίνουν.

Link to comment
Share on other sites

Kalo tha itan na grafoun aftoi pou exoun diastavromenes plirofories kai oxi aplos fimes apo iamatikes piges. Episis sto openseas akoma den fenetai.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Και για τις φήμες, και για το OPENSEAS.

Το πλοίο έχει επιστρέψει στον Πειραιά από το τελευταίο του δρομολόγιο, και έδεσε στην ακτή Κονδύλη, στα "κρητικά", προφανώς για να αφήσει ελεύθερη την θέση του στο Ιθάκη.

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...