Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Θα είναι ταφόπλακα για τη ΝΕΛ κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως βολεύει το πλοίο που κάθεται στη Μυτιλήνη όλο το Σαβατοκύριακο.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ο Δημος Λημνου θα κινηθει νομικα κατα της αποφασης του ΣΑΣ για παραταση της συμβαση του Θεοφιλος υποστηριζοντας οτι η εταιρεια εχει την υποχρεωση να αντικαταστησει το τεταρτης κατηγοριας πλοιο με αλλο πρωτης η' δευτερης κατηγοριας.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το EUROPEAN θα βγάλει το φίδι από την τρύπα...

 

Ανεκτέλεστα δρομολόγια Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - Τροποποίηση δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS

Λόγω της βλάβης του Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ και προς εξυπηρέτηση της επιδοτούμενης γραμμής Λήμνο - Λαύριο μετ' επιστροφής, σας ενημερώνουμε ότι τα δρομολογία του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS από Παρασκευή 24/05/13 έως Δευτέρα 27/05 (άφιξη στη Θεσσαλονίκη),  τροποποιούνται ως κάτωθι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/05: ΚΑΒΑΛΑ (ΑΝ 10:00) - ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 14:30 ΑΝ 15:00) - ΛΑΥΡΙΟ (ΑΦ 22:30 ΑΝ 23:59)
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05: ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 07:30 ΑΝ 08:30) - ΚΑΒΑΛΑ (ΑΦ 13:00 ΑΝ 16:00) - ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 20:30 ΑΝ 21:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/05: ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΦ 02:30 ΑΝ 03:30) - ΧΙΟΣ (ΑΦ 06:50 ΑΝ 07:20) - ΒΑΘΥ (ΑΦ 10:50 ΑΝ 12:00) - ΧΙΟΣ (ΑΦ 15:20 ΑΝ 15:50) - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΦ 19:00 ΑΝ 21:00)
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/05: ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 02:20 ΑΝ 03:00) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΦ 10:30)

Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ έως και την Κυριακή 26/05 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Οι επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήρια με το δρομολόγιο της Πέμπτης 23/05 με το Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ από Καβάλα προς Λήμνο - Λαύριο θα αναχωρήσουν την Παρασκευή 24/05 από Καβάλα στις 10:00.
Οι επιβάτες του δρομολογίου της Παρασκευή 24/05 του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS από Καβάλα 20:00 προς Λήμνο, μπορούν να αναχωρήσουν είτε την Παρασκευή 24/05 στις 10:00 είτε το Σάββατο 25/05 στις 16:00

 

 

Πηγή: nel.gr

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι 20/06/13 το EUROPEAN EXP συνεχίζει κανονικά στη γραμμή με βάση τα δρομολόγια που άνοιξανε στο σύστημα.Οπότε ΘΕΟΦΙΛΟΣ δεν ξεκολλάει προς το παρόν :ph34r:  ;)

 

Και νέα (μικρή) παράταση στη δραστηριοποίηση του Θεόφιλου σύμφωνα με τα νέα δρομολόγια που ανακοίνωσε η ΝΕΛ. Συνεχίζει το European έως τις 28/6 και από 29/6 "αναλαμβάνει" ο Θεόφιλος. Άντε και καλά Χριστούγεννα! :P

Link to comment
Share on other sites

Το δικαστηριο δικαιωσε το δημαρχο και τον αντιδημαρχο Λημνου για τις αγωγες που ειχε καταθεσει εις βαρος τους η ΝΕΛ για συκοφαντικη δυσφημιση στην περιπτωση του Ακουα Μαρια.Πλεον η ΝΕΛ καλειται να αναλαβει τα δικαστικα εξοδα που ανερχονται σε 30.000 ευρω.

http://www.ert.gr/eidiseis/topika-nea/voreio-aigaio/story/164700/limnos-dikaiosi-dimarxou-kai-antidimarxou-se-agogi-tis-nel#.Uajze9LwkrU

Και για να σας προετοιμάσω ......ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!!!!!Δρομολόγιο φωτιά εν όψει ;)  :eek:  :eek:  :D Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Μηπως ενωθει η αγονη του Θεοφιλου με τη γραμμη Πειραιας-Χιος-Μυτιληνη?Το Πειραας-Λαυριο παντως δεν το καταλαβα.ΚΤΕΛ δεν εχει? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Μα εννοείτε με το IONIAN SKY :eek:  :eek: !!!!Λογικά δεν τους φτάνει που θα καταστρέψουν οικονομικά HELLENIC και BLUE STAR πάνε να κλείσουν ........ΚΑΙ τα ΚΤΕΛ τώρα.....μιλάμε για επιθετική πολιτική :D   :P

Link to comment
Share on other sites

Αρα για να τα συνοψισουμε το Ionian Sky θα εκτελει το δρομολογιο Πειραιας-Λαυριο-Χιο-Μυτιληνη-Λημνο-Καβαλα/Θεσ/νικη?Κολιατσου θα κανει σταση?

Link to comment
Share on other sites

Αυτό άκουσα φίλε Π100 όντως και έπαθα μια ψιλο-λολάδα με αυτούς για ακόμη μια φορά!!!Με χαμηλό κόστος θα προσπαθήσουν να κόψουν από τους άλλους αλλά κα......ι από τα ΚΤΕΛ :P  :D


 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα, έτσι καλύπτει για Ιούλιο και Αύγουστο το ένα δρομολόγιο των Ψαρών που για αυτό το μήνα έχει ο Ταξιάρχης. Συνεπώς ελευθερώνεται ο Ταξιάρχης για το τέταρτο δρομολόγιο της Λήμνου και το aqua maria τη βγάζει όλο το θέρος με 2 δρομολόγια Ψαρά - Μεστά  και τα ενδοκυκλαδικά του jewel.

 

Αλλά αφού το sky θα πηγαίνει που θα πηγαίνει Μυτιλήνη, γιατί δεν ξεκινάει από εκεί το δρομολόγιο Μυτιλήνη - Μεστά - Ψαρά - Λαύριο και επιστροφή, μόνο θέλουν να πληρώνουν τόσα καύσιμα στο κομμάτι Πειραιάς - Λαύριο; Τόσο πολλές νταλίκες θα παίρνουν από Πειραιά που δικαιολογούν την προέκταση;

Φυσικά η όποια έννοια εξορθολογισμού σε ένα τέτοιο δρομολόγιο (πχ να πηγαίνει πρώτα Μεστά και μετά Ψαρά στον ανεβασμό - Ίσως Ραφήνα αντί Λαύριο για να προσελκύσει πιο εύκολα επιβάτες) δεν υφίσταται όταν συζητάμε για ΥΕΝ+ΝΕΛ.

Link to comment
Share on other sites

Τροποποίηση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ έως 08/06
 

Σας ενημερώνουμε ότι το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ θα αναχωρήσει σήμερα Πέμπτη 06/06 από την Καβάλα στις 19:30, εξαιτίας καθυστερημένης αναχώρησης του πλοίου από το Λαύριο.
Ως εκ τούτου τα δρομολόγια του Σαββάτου 08/06 από Καβάλα και της Κυριακής 09/06 από Λαύριο θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Τα δρομολόγια του πλοίου διαμορφώνονται ως κάτωθι:

ΠΕΜΠΤΗ 06/06: ΚΑΒΑΛΑ (ΑΝ 19:30)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/06: ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 00:30 ΑΝ 01:30) - ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΑΦ 03:10 ΑΝ 03:40) - ΨΑΡΑ (ΑΦ 08:10 ΑΝ 08:30) - ΛΑΥΡΙΟ (ΑΦ 14:30 ΑΝ 22:00)
ΣΑΒΒΑΤΟ 08/06: ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΑΦ 06:30 ΑΝ 07:00) - ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 08:40 ΑΝ 09:00) - ΚΑΒΑΛΑ (ΑΦ 14:40)

Το πλοίο θα επανέλθει στα τακτικά του δρομολόγια την Κυριακή 09/06 από Καβάλα στις 20:00.

 

Πηγη: ΝΕΛ

Link to comment
Share on other sites

Ακυρωθηκαν ολα τα δρομολογια ΤΑΞΙΑΡΧΗ μεχρι 14/6..Τα δρομολογια Δευτερας κ Τεταρτης απο Λαυριο θα γινουν απο το AQUA MARIA που μοιραια θα αφησει ανεκτελεστα τα δικα του δρομολογια για Ψαρα-Μεστα και τα ενδοκυκλαδικα. Και εσεις αλλοδαποι που ειχατε το θρασος να κανετε κρατησεις ξενοδοχειων κλπ στα νησια μας και βγαλατε εισιτηρια με τη Νερομαριω κοφτε το λαιμο σας και μην πατησετε Ελλαδα αλλη φορα..Εντω μαμει και δερνει η καθε κρατικοδιαιτη ΝΕΛ και λογαριασμο δεν δινει να ουμ...

Link to comment
Share on other sites

Οι δρομολογησεις " έκτακτης ανάγκης " που έλεγε το κράτος; ( δεν θυμάμαι τον ακριβή ορισμό ) ποτε θα τις κάνουν πράξη; Τόσα πλοία κάθονται ... Που δεν είναι χαλασμένα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ενώ από 1η Ιουνίου στην γραμμή θα επιστρέψει ο Θεόφιλος

Πηγή: EMPROS NET

 

Από τις 2 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου στη γραμμή θα επιστρέψει το «Θεόφιλος», πραγματοποιώντας τις ίδιες προσεγγίσεις.

Πηγή: ΕΜΠΡΟΣΝΕΤ

 

Μέχρι 20/06/13 το EUROPEAN EXP συνεχίζει κανονικά στη γραμμή με βάση τα δρομολόγια που άνοιξανε στο σύστημα.Οπότε ΘΕΟΦΙΛΟΣ δεν ξεκολλάει προς το παρόν :ph34r:  ;)

 

Και νέα (μικρή) παράταση στη δραστηριοποίηση του Θεόφιλου σύμφωνα με τα νέα δρομολόγια που ανακοίνωσε η ΝΕΛ. Συνεχίζει το European έως τις 28/6 και από 29/6 "αναλαμβάνει" ο Θεόφιλος.

Μετά απο όλα αυτά, φτάσαμε να αφήνει η ΝΕΛ τη γραμμή χωρίς δρομολόγια για μια εβδομάδα στα τέλη Ιουνίου. Φανταστικός προγραματισμός με έντονες τάσεις αυτοκτονίας. Σας παίρνουμε το καράβι και σας παρατάμε για μια εβδομάδα, έτσι απλά.

Link to comment
Share on other sites

Το απαραδεκτο ειναι πως βαπορι απο Μυτιληνη προς Λημνο -που ειναι νησι του ιδιου νομου- ειχε χθες Παρασκευη ξημερωματα (European) και το επομενο ειναι σε ...9 ημερες (ΘΕΟΦΙΛΟΣ Κυριακη 30/6!!!!)

Link to comment
Share on other sites

Πολλά τα παράπονα από επιβάτες και επαγγελματίες για την κατάσταση που επικρατεί στη γραμμή τις τελευταίες μέρες, όπως μου του περιέγραψαν. Μια ατελείωτη ταλαιπωρία χωρίς να ξέρεις αν θα γίνει κάποιο δρομολόγιο αλλά και αν γίνει θα είναι πάντα καθυστερημένο. Αναμένουν σύντομα την δρομολόγηση του Ιεράπετρα Λ όπως αναφέρθηκε εδώ αλλά και στο θέμα του πλοίου . Ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...