Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ποια προηγμένα χρώματα , γιατί όπως το έθεσες με μπέρδεψες; Να σου πω το μόνο που δεν θέλω ειναι να πουληθεί εξωτερικό ! Αν έχεις τη διάθεση μπορεις να μου πεις ποια σενάρια έχουν ακουστεί ;

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ωραία ρε παιδιά επειδη δεν ξέρω , αν κάποιος εχει τη διάθεση ας μου πει κ εμένα ; ( προς όλο το φόρουμ)

Posted

Δεν χρειάζεται να κάνουμε εδώ τα κουτσομπολιά μας, στην γωνιά αυτά.

Το πλοίο συνεχίζει να ταξιδεύει για την εταιρεία του και αυτή τη σεζον. 

Posted (edited)

Πριν απο λιγο. Μπαίνοντας στα Καταπολα από το Ξυλοκερατιδι.

received_10215679418113730.jpeg

Edited by basilis89
  • 2 weeks later...
Posted

Το high-speed 4 φευγοντας στις 28 Μαη από Κουφονήσια, περασε αναμεσα στο πανω και κατω κουφονησι. Προσωπικά δεν Τ είχα ξαναδεί.

received_10215741426903911.jpeg

• 2 months later...
Posted

Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα το πλοίο, από το πρωί δεν έχει ξεπεράσει τους 28 κόμβους. 

Posted

Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε και μετά τη Νάξο επανήλθε στις κανονικές ταχύτητες.

• 3 weeks later...
Posted

Με το highspeed 4 κρατειμενο και το παρος διπλα του νοτια του σουνιου γνωριζουμε κατι??

Posted (edited)

μαλλον αυτο

Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι δύο επιβαίνοντες αλιευτικού σκάφους, που βυθίστηκε το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή 4 ναυτικά μίλια νότια του Σουνίου.Τα αίτια της βύθισης του σκάφους παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ενώ τα δύο άτομα περισυνελέγησαν από πλωτό του λιμενικού και θα μεταφερθούν στο λιμάνι του Λαυρίου.Στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν έσπευσαν σε βοήθεια ένα καταμαράν και ένα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Edited by Neptune
  • 2 weeks later...
Posted

Το Highspeed 4 ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του τη Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, δηλαδή δυο ημέρες νωρίτερα μιας και λόγω της κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δρομολόγια του. Το Highspeed 4 είναι δεμένο στην Ακτή Τζελέπη για την χειμερινή του ακινησία.

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
4 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Ακούγεται ότι θα δούμε το Highspeed 4 να δουλεύει τελικά το Πάσχα στις Κυκλάδες.

Μακάρι να δρομολογηθεί για να σώσει την όλη κατάσταση, καθώς ήδη τα εισιτήρια της ΠαροΝαξίας για τις ημέρες αιχμής του Πάσχα έχουν εξαντληθεί!!!

Posted

Δεν είναι βέβαιο ότι θα πάει Ραφήνα το σκάφος την Μεγάλη Εβδομάδα....Αιτία,Οι ενστάσεις της.....sea jets