Jump to content
Shipfriends

Δελτίο κεντρικού λιμανιού


Recommended Posts

  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Χθες το Blue Star Paros ήταν δεμένο στο ντοκ 3 (επεστρεψε απο την ετησια του στη Συρο) και από σήμερα στα Λεμονάδικα. Το Ποσειδών Ελλάς δεμένο στη γωνία της προβλήτας του Σαρωνικού. Ενώ δεμένο σήμερα στο Dock 3 το Super ferry II

Link to comment
Share on other sites

Κι είπα κι εγώ γιατί ήταν το ΛΙΣΣΟΣ σήμερα δεμένο στον Άγιο Διονύσιο...???

Πάντως γύρω στις 13:00 βύραρε και την έκανε και βγαίνοντας από τα φανάρια φάνηκε να βάζει πορεία για Πέραμα.

Link to comment
Share on other sites

Για να συνοψισουμε το τι υπαρχει στο κεντρικο λιμανι αποψε, παραμονη Πρωτοχρονιας, εκτος απο τα υπο επισκευη πλοια μαζι μας θα γιορτασουν τα Σοφοκλης Β, Ανθη Μαρινα, Μαρινα, Αριαδνη, Νησος Χιος, Νησος Μυκονος, Μιλενα, Κνωσσος Παλλας, Λατω, Αγιος Γεωργιος, Σουπερφερρυ ΙΙ και Πρεβελης. Για το τιτλο του πρωτου πλοιου μεσα στο λιμανι θα ανταγωνιστουν τα Μπλου Σταρ Παρος και Ρομιλντα με φαβορι το πρωτο. Επισης στην Καρβουνοσκαλα εχουμε τα Αρχαγγελος, Μυκονος και Παναγια Κρημνιωτισσα ενω στο Κερατσινι τα Sea Angel και Aegean Glory, για τα οποια δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι θα παραμεινουν και αποψε.

Link to comment
Share on other sites

Σε μενα ελαχε ο κληρος να κανω το ποδαρικο(τωρα τα πιασατε τα λεφτα σας με το γκαντεμόσαυρο:)). Αφου μου έπεσε το φλουρί λοιπον, ενημερωνω οτι εγινε η μεγαλη εκπληξη και τελικα το πρωτο πλοιο στο λιμανι του Πειραια ηταν η ΡΟΜΙΛΝΤΑΡΑ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ μεσα σε πραγματικο χαλασμο απο σφυριγματα, πραγματικα ειχα παρα πολλα χρονια να ακουσω τετοιο σαματα. Μπερικετια λοιπον και για τον πλοιαρχο της καπτα-Λευτερη Καρυστινο, και για τον ιδιοκτητη της, τον ενα και μοναδικο Αρχοντα.

Link to comment
Share on other sites

Με το καλο να μπει και να φυγει το νεο ετος.Υγεια ,ευτυχια και επιτυχια σε ολους.Καλες θαλαασσες στους ναυτικους.

Πρωτο οπως προειπε ο Νικ το ΡΟΜΙΛΝΤΑ (αναμεσα στο Νησος Μυκονος και το Αγιος Γεωργιος) και μετα απο 3 λεπτα εκανε την εμφανιση του στην εισοδο του λιμανιου το Μπλου Σταρ Παρος(με οχι και πολυ ορεξη για κορναρισμα).Ηχυρη παρουσια ολων σχεδον τον πλοιων που βρισκονταν στο λιμανι (Mιλενα,Μυκονος,Αγ.Γεωργιος,Σουπερφερρυ 2,Speedrunner 2,Λατο,Κνωσος Παλας,Χιος,Αριαδνη,Crystal παροτι σβηστο,Μαρινα,Ανθη Μαρινα).Καλη χρονια σε ολα μας τα καραβια,καλα ταξιδια και παντα γεματα.

Link to comment
Share on other sites

... Για το τιτλο του πρωτου πλοιου μεσα στο λιμανι θα ανταγωνιστουν τα Μπλου Σταρ Παρος και Ρομιλντα με φαβορι το πρωτο...

Σπολλάτη Nick, αλλά απορώ με την ευήθειά σου: Ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρχει καράβι του Γίγαντα σε απόσταση 1-50 ναυτικών μιλίων από τον Πειραιά και να μην μπεί πρώτο στο Λιμάνι?

Link to comment
Share on other sites

Τα θερμότερα συγχαρητήρια μας στον καπετάνιο της ατελείωτης ΡΟΜΙΛΝΤΑρας και φυσικά να ευχηθούμε και στον Παμμέγιστο, Άρχοντα της ακτοπλοΐας πάντα τέτοια και του χρόνου με νεότευκτα:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...