Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Έχουμε μάθει κατι σχετικό με το DUCHESS M και για το αν θα δρομολογηθεί τελικά φέτος??? Έχει γίνει καμιά κίνηση???

Edited by Nick the Greek
tag
Posted

Μαλλον αυτο θα ειναι, και να ηθελε δε νομιζω πως εχει πια το χρονο να αγορασει αλλο για τη φετινη σεζον. Χωρις να ξερψ κατι παραπανω, η εντυπωση που εχω ειναι πως τοσο ο Μαραγκοπουλος οσο και η Ελμες φετος, αντε του χρονου μας αφηνουν με τις αναμνησεις.

Posted

Μάθαμε τελικά τι θα γίνει φέτος με το DUCHESS M??? Που θα δρομολογηθεί και πότε???

Posted

Κρατάω το "δρομολόγηση" christos :eek: . Κρίμα θα είναι να χαθεί τέτοιο σκαρί. Η δρομολόγησή του για σεζόν είναι σίγουρη. Απο Αλβανία??? Απο Ηγουμενίτσα??? Θα δούμε... :D

• 3 weeks later...
Posted

Τελικά το DUCHESS M θα δρομολογηθεί Μπάρι Δυρράχιο απο Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο. Μάλλον είναι η τελαυταία του σεζόν που ταξιδεύει... :D

• 2 months later...
Posted

Αναφερομαι στο Duchess M το οποιο καποτε λεγοταν Ηνιοχος Εξπρες. Συμφωνα και με τον Σουηδο, οταν λεγοταν ετσι, ειχε ελθει στην Ελλαδα και το αδελφο του πλοιο και ειχε ονομαστει Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ. Δεν ξερω αν τελικα ταξιδεψε ποτε με αυτο το ονομα αλλα τελικα πρεπει να διαλυθηκε το συγκεκριμενο πλοιο. Γνωριζει κανεις οποιαδηποτε παραπανω λεπτομερεια για αυτο το Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ και τι/πως απεγινε?

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Αναφερομαι στο Duchess M το οποιο καποτε λεγοταν Ηνιοχος Εξπρες. Συμφωνα και με τον Σουηδο, οταν λεγοταν ετσι, ειχε ελθει στην Ελλαδα και το αδελφο του πλοιο και ειχε ονομαστει Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ. Δεν ξερω αν τελικα ταξιδεψε ποτε με αυτο το ονομα αλλα τελικα πρεπει να διαλυθηκε το συγκεκριμενο πλοιο. Γνωριζει κανεις οποιαδηποτε παραπανω λεπτομερεια για αυτο το Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ και τι/πως απεγινε?

Tα δύο αδελφάκια τα είχε φέρει ο Κουσουνιάδης που τότε είχε και το παλιό Αθενς Εξπρές. Το ΙΙ διαλύθηκε 4-5 χρόνια από την έλευση του, νομίζω πως στην ακτοπλοία δεν ταξίδεψε ποτέ, δεν ξέρω αν δούλεψε σαν φ/γ εκτός συνόρων.

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Κατι που ειδα στο Νεο Μωλο Δραπετσωνας αποψε και με χαλασε, ηταν οτι απο τις παντες του Duchess M, σβηστηκαν τα σινιαλα της Marlines...:D Φιλε Poseidon, εχεις καμια σχετικη πληροφορια?

Posted

Μηπως επειδη μετα τον περυσινο δεξαμενισμο ηταν κακογραμμενα και θελουν να τα διορθωσουν;

Posted

Δεν εχω μάθει κάτι σχετικο. Η αλήθεια είναι πως ήταν κακογραμμένα. Τι να πω. Θα προσπαθήσω να μάθω.

• 1 month later...
Posted

Το Duchess M απο σημερα στη δεξαμενη των Ναυπηγειων Ελευσινας διπλα στο Ελ. Βενιζελος. Να κανει τετοια εξοδα ο Μαραγκοπουλος μου φαινεται πολυ δυσκολο, υποψιαζομαι οτι τελικα πουληθηκε και κατα τα φαινομενα μπαινουν και οι τιτλοι του τελους για την εταιρεια του...

• 2 weeks later...
Posted

Ίσως να πουλήθηκε, ποιός ξέρει. Πάντως πέρυσι 1η Ιουλίου ξεκίνησε δρομολόγια Δυρράχιο - Μπάρι.

Posted

Ανηκει ακομα στη Marlines, με τι σινιαλα ταξιδευει? Γιατι οταν ηρθε στο Νεο Μωλο πριν απο καιρο, το πρωτο πραγμα που ειχαν κανει τοτε ηταν να σβησουν τα σινιαλα της εταιρειας απο τις παντες...

• 2 weeks later...
Posted

Για να δουμε λοιπον τι λαβρακια εβγαλε το τελευταιο Port State Control στο Duchess M. Πηγη το Equasis:

Date of report : 04-07-2005

EXPANDED INSPECTION

Number of deficiencies per category

Category Number

Fire Safety measures 4

Life saving appliances 1

MARPOL related operational deficiencies 1

Operational deficiencies 2

Propulsion & aux. 2

Ship's certificates and documents 1

Structural Safety 1

• 2 months later...
Posted

Το πλοίο στις πάντες γράφει Marlines Ferries! Επίσης έχει σβηστεί η μπλε ρίγα και υπάρχουν μόνο η πράσινη και η πορτοκαλοκόκκινη!

• 8 months later...
  • 4 months later...
Posted
Έχω την εντύπωση ότι το ΩΚΕΑΝΙΣ το έχουν ντανιάσει δίπλα στο DUCHESS M σε εκείνη την περίφημη ντάνα που είχαν πάει και τα πλοία του Μανούση.

Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;

Από τα γραφομενα του George στο δελτίο Ελευσίνας φαίνεται πως είναι παροπλισμένο στη ντάνα.