poseidon Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 (edited) Έχουμε μάθει κατι σχετικό με το DUCHESS M και για το αν θα δρομολογηθεί τελικά φέτος??? Έχει γίνει καμιά κίνηση??? Edited February 13, 2018 by Nick the Greek tag
Panagia Ekatontapiliani Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Άκουσα ότι ο Μαραγκοπουλος θα δρομολογήσει ένα πλοίο στη γραμμή της Ιταλίας, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το Duchess M??
Nick the Greek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Μαλλον αυτο θα ειναι, και να ηθελε δε νομιζω πως εχει πια το χρονο να αγορασει αλλο για τη φετινη σεζον. Χωρις να ξερψ κατι παραπανω, η εντυπωση που εχω ειναι πως τοσο ο Μαραγκοπουλος οσο και η Ελμες φετος, αντε του χρονου μας αφηνουν με τις αναμνησεις.
poseidon Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Μάθαμε τελικά τι θα γίνει φέτος με το DUCHESS M??? Που θα δρομολογηθεί και πότε???
christos Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Προβλέπω δρομολόγηση μόνο το καλοκαίρι και μετά πώληση ή scrap.
poseidon Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Κρατάω το "δρομολόγηση" christos . Κρίμα θα είναι να χαθεί τέτοιο σκαρί. Η δρομολόγησή του για σεζόν είναι σίγουρη. Απο Αλβανία??? Απο Ηγουμενίτσα??? Θα δούμε...
christos Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ηγουμενίτσα δεν νομίζω. Αν δρομολ. τελικά θα είναι Αλβανία.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Πιο πιθανό να πάει στη ντάνα και να αναμένει αγοραστή!! Αν όμως δε πωληθεί τότε θα ξανά δρομολογηθεί του χρόνου το καλοκαίρι!!
poseidon Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Τελικά το DUCHESS M θα δρομολογηθεί Μπάρι Δυρράχιο απο Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο. Μάλλον είναι η τελαυταία του σεζόν που ταξιδεύει...
Nick the Greek Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Αναφερομαι στο Duchess M το οποιο καποτε λεγοταν Ηνιοχος Εξπρες. Συμφωνα και με τον Σουηδο, οταν λεγοταν ετσι, ειχε ελθει στην Ελλαδα και το αδελφο του πλοιο και ειχε ονομαστει Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ. Δεν ξερω αν τελικα ταξιδεψε ποτε με αυτο το ονομα αλλα τελικα πρεπει να διαλυθηκε το συγκεκριμενο πλοιο. Γνωριζει κανεις οποιαδηποτε παραπανω λεπτομερεια για αυτο το Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ και τι/πως απεγινε?
Nick the Greek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Επεστρεψε στο Νεο Μωλο το Duchess M σημερα το απογευμα.
Aris Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Αναφερομαι στο Duchess M το οποιο καποτε λεγοταν Ηνιοχος Εξπρες. Συμφωνα και με τον Σουηδο, οταν λεγοταν ετσι, ειχε ελθει στην Ελλαδα και το αδελφο του πλοιο και ειχε ονομαστει Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ. Δεν ξερω αν τελικα ταξιδεψε ποτε με αυτο το ονομα αλλα τελικα πρεπει να διαλυθηκε το συγκεκριμενο πλοιο. Γνωριζει κανεις οποιαδηποτε παραπανω λεπτομερεια για αυτο το Ηνιοχος Εξπρες ΙΙ και τι/πως απεγινε? Tα δύο αδελφάκια τα είχε φέρει ο Κουσουνιάδης που τότε είχε και το παλιό Αθενς Εξπρές. Το ΙΙ διαλύθηκε 4-5 χρόνια από την έλευση του, νομίζω πως στην ακτοπλοία δεν ταξίδεψε ποτέ, δεν ξέρω αν δούλεψε σαν φ/γ εκτός συνόρων.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Πωλείται το Duchess M στη τιμή των 4,500,000USD!!
Nick the Greek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Κατι που ειδα στο Νεο Μωλο Δραπετσωνας αποψε και με χαλασε, ηταν οτι απο τις παντες του Duchess M, σβηστηκαν τα σινιαλα της Marlines... Φιλε Poseidon, εχεις καμια σχετικη πληροφορια?
Neptune Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Μηπως επειδη μετα τον περυσινο δεξαμενισμο ηταν κακογραμμενα και θελουν να τα διορθωσουν;
poseidon Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Δεν εχω μάθει κάτι σχετικο. Η αλήθεια είναι πως ήταν κακογραμμένα. Τι να πω. Θα προσπαθήσω να μάθω.
Nick the Greek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Το Duchess M απο σημερα στη δεξαμενη των Ναυπηγειων Ελευσινας διπλα στο Ελ. Βενιζελος. Να κανει τετοια εξοδα ο Μαραγκοπουλος μου φαινεται πολυ δυσκολο, υποψιαζομαι οτι τελικα πουληθηκε και κατα τα φαινομενα μπαινουν και οι τιτλοι του τελους για την εταιρεια του...
poseidon Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Ίσως να πουλήθηκε, ποιός ξέρει. Πάντως πέρυσι 1η Ιουλίου ξεκίνησε δρομολόγια Δυρράχιο - Μπάρι.
Nick the Greek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ανηκει ακομα στη Marlines, με τι σινιαλα ταξιδευει? Γιατι οταν ηρθε στο Νεο Μωλο πριν απο καιρο, το πρωτο πραγμα που ειχαν κανει τοτε ηταν να σβησουν τα σινιαλα της εταιρειας απο τις παντες...
Nick the Greek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Για να δουμε λοιπον τι λαβρακια εβγαλε το τελευταιο Port State Control στο Duchess M. Πηγη το Equasis: Date of report : 04-07-2005 EXPANDED INSPECTION Number of deficiencies per category Category Number Fire Safety measures 4 Life saving appliances 1 MARPOL related operational deficiencies 1 Operational deficiencies 2 Propulsion & aux. 2 Ship's certificates and documents 1 Structural Safety 1
George Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Το πλοίο στις πάντες γράφει Marlines Ferries! Επίσης έχει σβηστεί η μπλε ρίγα και υπάρχουν μόνο η πράσινη και η πορτοκαλοκόκκινη!
proud_ionian Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 η συντομη ετησια μαλλον τελειωσε. χτες παρασκευη κατα τις 20.30-21.00 ηταν μεταξυ σημιτοχωριου (αγ.θεοδωροι) και κινετας, κατευθυνομενο προς το αυλακι,
poseidon Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Που είναι το DUCHESS M μωρέ παιδιά? Κάνει ακόμα δρομολόγια Μπάρι-Δυρράχιο?
Panagia Ekatontapiliani Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Έχω την εντύπωση ότι το ΩΚΕΑΝΙΣ το έχουν ντανιάσει δίπλα στο DUCHESS M σε εκείνη την περίφημη ντάνα που είχαν πάει και τα πλοία του Μανούση.Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Από τα γραφομενα του George στο δελτίο Ελευσίνας φαίνεται πως είναι παροπλισμένο στη ντάνα.
Recommended Posts