Jump to content
Shipfriends

poseidon

eMembers
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poseidon

  1. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που πλοίο φτάνει στην Αλιάγα με τα ένδοξα σινιάλα της Marlines.
  2. Ήδη την Κυριακή το πρωί, έβγαινε απο τον δίαυλο της Ηγουμενίτσας το ROPAX 1
  3. Μα τόσο καιρό και να μην υπάρχει έστω μια ένδειξη για το τι πρόκειται να γίνει..............λογικά παραμένει στην ιδιοκτησία της εταιρίας "ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε." ή μήπως όχι???
  4. Οι πληροφορίες μου λένε για πρώτο δρομολόγιο στις 6/4.......θα δούμε!!!
  5. Από το "στόμα" της μπίντας και στου Θεού τ΄αφτί. Έλεος πια με τα Ro/Ro. Καλά-χρυσά δε λέω αλλά............να πας με Ro/Ro στο Μπάρι χωρίς καν να έχεις επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, πάει πολύ!!!!!!
  6. αχαχαχαχαχα........Ωραίες εποχές, δεν μπορείς να πείς!!!! Πηγαίναμε Ηγουμενίτσα - Μπάρι/Μπίντεζι με ανταπόκριση Κέρκυρας..........Νίλα!!!!!!
  7. Τι δουλειά έχει η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ στη ράδα της Πλαταριάς??? Εύχομαι να μην είναι για κακό!!!!
  8. .....και να του ετοιμάσουν και prive ντόκο για να μη περιμένει στη ράδα
  9. Θετικότατα θα έλεγα, άντε να δούμε πως θα τα πάει υπό τη σκέπη της οικογένειας Αρκουμάνη..... Με το καλό να μας έρθει!!!!!
  10. Να πω την αλήθεια, περισσότερο μου αρέσει έτσι. Είναι πιο θαλασσινό.....
  11. ......και η Ηγουμενίτσα πια θα εξυπηρετείται μόνο με Ro/Ro. Έτσι λοιπόν, για να βρείς καμπίνα απο Ηγουμενίτσα για Μπάρι θα πρέπει να βυσματώσεις κανονικά τον τοπικό βουλευτή μπας και βολευτείς. Ήθελα να ήξερα το καλοκαίρι που απο την Ηγουμενίτσα δεν κινείται ιδιαίτερα το φορτηγό και οι απαιτήσεις για καμπίνες είναι μεγάλες, τι θα γίνει.....
  12. Δηλαδή Ηγουμενίτσα -(Κέρκυρα)- Μπάρι ή με τα Ro/Ro της VENTOURIS FERRIES ή με τα Ro/Ro της SUPERFAST FERRIES (ακόμα χειρότερα.....). Κάτι σε κλασσικό Ε/Γ - Ο/Γ βρε παιδιά????
  13. Πιστεύω πως αυτό το θέμα "Espresso Corinto" είναι σημαντικό και ενδιαφέρον και το προτείνω για Θέμα του Μήνα
  14. Προσωπικά, άκουσα για "κόψιμο" της γραμμής του Μπάρι για τον χειμώνα (αν και δεν το πιστεύω). Άλλη μια φήμη είναι το σενάριο KING & SKY στο Μπάρι και PENELOPE στο Μπρίντιζι. Γενικά ακούγονται πολλά για ριζικές αλλαγές στην εταιρία, αλλαγή Κεντρικών Πρακτόρων κτλ κτλ. Είναι πάντως γεγονός οτι η εταιρίας είναι λίγο "ότι να ναι..." σε θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού. Ακόμα και μέσα στη σεζόν, μπορεί να έρθει το IONIAN SPIRIT απο την Αλβανία, να κάνει τρεις μέρες Ηγουμενίτσα-Παξούς-Μπρίντιζι και στο καπάκι να επιστρέψει Αλβανία. Με τα σημερινά δεδομένα και έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στην Αδριατική, η χρυσές εποχές των "άρπα κόλλα" δρομολογίων πέθαναν....
  15. Συμφωνώ με την άποψη που διατύπωσε ο Neptune στο thread του Ropax 1. Νύχτα θα τα μαζέψουν και θα φύγουν..........τόσο μεγάλη είναι δηλαδή αυτή η κινηση απο Κόρινθο για Ραβέννα για να δουλέψουν τα δύο αυτά θηρία. Ήμαρτον!!!
  16. Ναι, σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά η συμπεριφορά του σε σχέση με άλλα πλοία της γραμμής. Βέβαια μιλάμε για μια γραμμή που δεν έχει και ιδιαίτερα ακραία καιρικά φαινόμενα (συγκριτικά με το Αιγαίο κ.α.). Άντε να έχει πολύ κακό καιρό 10-15 φορές τον χρόνο και πολύ λέω.
  17. Βασικά, το βαπόρι αυτό παραμένει μεν γρήγορο και με καλή συμπεριφορά στον καιρό αλλά οι εσωτερικοί του χώροι είναι πλέον απαράδεκτοι. Είναι πολύ βρώμικο και οι τουαλέτες του θυμίζουν καταστάσεις Ρίου - Αντιρίου κάπου στο 1995.......... Μακάρι να το συμμορφώσουν και να επανέλθει δριμύτερο στη γραμμή Ηγουμενίτσας - Κέρκυρας που με επιτυχία υπηρετεί εδώ και 10 χρόνια!!!
  18. Μα είναι και λογικό. Η Κέρκυρα είναι δημοφιλείς τουριστικός προορισμός. Θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση με βαπόρι και γι' αυτούς που ζούνε σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο κτλ. Φαντάζεστε κάποιος που ζεί για παράδειγμα στην Σπάρτη να πρέπει να έρθει οδικώς στην Ηγουμενίτσα ώστε να πάει Κέρκυρα.......Φρίκη
  19. Παιδιά, σε ποιόν ανήκει το πλοίο? Το έχει ακόμη ο Θανάσης ο Βαλσαμής?
  20. Ο λόγος είναι οτι τα πλοία της Βενετίας εκτελούν και "ακτοπλοϊκή σύνδεση" απο Πάτρα προς Κέρκυρα και αντίστροφα.
  21. Βρε παιδιά, που βρίσκεται αυτό το παπόρο??? Υπάρχει??? Πρόσφατα έμαθα πως ανήκει σε ελληνικών συμφερόντων εταιρία και πως δεν βρίσκεται πια στο λιμάνι της Σλοβενίας.........Τα φώτα σας please!!!!!
  22. Φίλε proud είσαι σίγουρος??? Γιατί εγώ ξέρω πως το τοπικό Ηγουμενίτσα - Μπρίντιζι θα το κάνει και φέτος το ELLI T και τα IONIAN QUEEN & ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ Τ θα είναι διερχόμενα απο Πάτρα. Όπως πέρυσι δηλαδή...
×
×
  • Create New...