Jump to content
Shipfriends

Konstantinos Branikas

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Konstantinos Branikas

  • Birthday 08/05/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alimos, Athens

Recent Profile Visitors

416 profile views
  1. Τα Superfast εδω και αρκετα χρονια δεν εχουν αυτο το χαρ/κο γκρι (και οχι μαυρο) ζωναρι μεταξυ του υφαλοχρωματος και του κοκκινου χρωματος.
  2. Συμφωνω απολυτα! Το οτι καποιος ρισκαρει (καλως η κακως, δεν θα το κρινω εγω), δεν σημαινει οτι ειναι και ικανοτερος! Και ας το αφησουμε εδω, δεν εχει νοημα να παει παρακατω, ουτως η αλλως τα μεγαλα κεφαλια αποφασισαν πριν απο εμας και ο καθενας βρισκεται εκει που του πρεπει!
  3. Της αλλης εταιρειας το καραβι δεν ειναι σιγουρο εαν οντως προσεκρουσε στον υφαλο αυτον η καποιον αλλον. Γενικα ως συμβαν δεν εχει αποδειχθει ποτε. Στο συγκεκριμενο συμβαν υπηρξε ρηγμα αποδεδειγμενο, δυτες, αυτοκινητα που απαντλοθυσαν νερα και ανακοινωση του λιμεναρχειου. Η εταιρεια απουσα και το AIS σβηστο απο το συμβαν και μετα. Οσο αφορα το Πατμος, ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπηρξε διερευνηση? Εγω δεν ειμαι σιγουρος, το αντιθετο μαλιστα!
  4. Η οποια εταιρεια δεν εχει δημοσιευσει ουτε δελτιο τυπου, συν οτι το καραβι πλεει με κλειστο το ΑΙS απο την στιγμη της προσκρουσης εως και σημερα, χωρις κανενας υπευθυνος να ασχοληθει!
  5. Σεβομαι την ιδιοτητα σας ως φοιτητης και καταλαβαινω απολυτα την αναγκη να ξεκουραστειτε καπου ενω δεν εχετε χρηματα για καμπινα, η ακομα και να ειχατε μπορει να μην υπηρχαν καμπινες διαθεσιμες. Το ιδιο ακριβως ομως συμβαινει και στα αεροπλανα, αλλα δεν ξαπλωνει κανεις στον διαδρομο. Υπαρχουν πτησεις μεγαλες, και με μεγαλες αναμονες στα αεροδρομια. Μου εχει τυχει να ταξιδευω 30 ωρες για να φτασω στον προορισμο μου. Δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις κοιμαστε στο καθισμα οπως μπορειτε. Σκεφτειτε λοιπον οι 200 απο τους 1500 επιβατες να ξαπλωσουν κατω! Οι υπολοιπι θα πρεπει να πεταξουν για να μετακινηθουν μεσα στο καραβι! Απο την μια λοιπον αντιλαμβανομαι την αναγκη για ξεκουραση, απο την αλλη ομως η ελευθερια του καθεος σταματαει εκει που αρχιζει του αλλου!
  6. Δεν ειναι ακριβως ετσι, οσο αφορα τα ανταλλακτικα! Υπαρχουν ανταλλακιτικα που δυστυχως εχουν μεγαλο χρονο αναμονης! Δεν ει αι θεμα σοβαρης η ασοβαρης εταιριειας! Οσο αφορα τα ανταλλακτικα επαναλαμβανω!
  7. Το ταχύπλοο υποφέρει απο κάποια βλάβη που προφανώς θα διορθωθεί όταν έρθει το ανάλογο ανταλλακτικό. Δεν είναι κάτι περίεργο που δεν συμβαίνει, η που δεν θα ξανασυμβεί! Να θυμίσω τι γινόταν όλο τον χειμώνα με το Μύκονος! Έτσι είναι τα μηχανήματα, ενίοτε χαλάνε και σε πολλές περιπτώσεις χρειάζονται ανταλλακτικά που έχουν καθυστέρηση! Απο εκεί και πέρα, τα ωράρια αλλαξαν, οι τιμές έπεσαν! Όποιος θέλει ταξιδεύει μαζί του, δεν υποχρεωτικό! Θα ήταν καλύτερα δλδ εάν σταμάταγε τα δρομολόγια εως ότου αποκατασταθεί η βλάβη; Δεν νομίζω! Τέλος μην ξεχνάμε οτι κυκλοφορούν πολλά «ταχύπλοα» άλλης εταιριάρας που ειναι οι νορμαλ ταχυτητες τους τα 24 και τα 27! Κατα τα αλλα θεωρούνται και ονομάζονται ταχύπλοα!
  8. Χωρις να θελω να υποστηριξω το ταχυπλοο η την εταιρια, μιας και δεν εχω καποια σχεση μαζι τους, θα αναφερω μονο οτι στα αεροδρομια δικαιουσαι αποζημιωση μετα την καθυστερηση 3 ωρων και πανω (την στιγμη που μπορει η ιδια η πτηση να ειναι διαρκειας 1 ωρας μονο). Δεν θα αναφερω κατι παραπανω, διοτι δεν ειναι σκοπος μου να ξεκινησω εναν φαυλο κυκλο αντιπαραθεσεων που δεν θα κλεισει ποτε και πουθενα. Ο καθενας αντιλαμβανεται την ταλαιπωρια και την καθυστερηση διαφορετικα και αυτο ειναι πληρως κατανοητο και σεβαστο.
  9. Το Ελληνικο Λιμενικο δεν κανει Επιθεωρησεις MOU σε Ελληνικης σημαιας πλοια, μονο σε ξενες σημαιες.
  10. Το PSC δεν ανεβαινει σε πλοια του ιδιου το κρατους της σημαιας τους και γι αυτο οι ακτοπλοιοι δεν ειναι συνηθισμενοι σε τετοιου ειδους επιθεωρησεις, μιας και τα ακτοπλοικα τα περισσοτερα εχουν Ελληνικη σημαια.
  11. Στο Seatrailer ειχαμε ξηλωσει τισ καμπινες του πληρωματος που βρισκονταν πλωρα και πρυμα του επανω γκαραζ, για να μεγαλωσει. Το πληρωμα εμενε στις καμπινες των επιβατων.
  12. Στο απογευματινο της Παροναξιας με εναν Πλοιαρχο?? Περιεργο...
  13. Ποιος ειναι ο Πλοιαρχος που πλαισιωνει τον Καπτα Μακαριο στο Πατμος?
×
×
  • Create New...