Jump to content
Shipfriends

Greenarrow

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Βεβαια ειχα παει και εγω και ηταν ολα υπεροχα!!! Πολλα συγχαρητηρια στην εταιρεια μας!!! Παντα εχει τον τροπο να μας εντυπωσιαζει!!!
  2. Μήπως θα ήταν καλό να τιμήσουμε με δυο λέξεις και τους αξιους που το καπετάνεψαν και, φυσικά, όλα τα πληρώματα που πέρασαν τα χρόνια που το διαχειρίστηκαν διάφορες εταιρείες στην Πάτρα? Δεν θα ξεχάσω προσωπικά τον καπετάν Γιάννη Δοκιανάκη που όταν έφυγε (όχι με όμορφο τρόπο) από την ΑΝΕΚ στην οποία ήταν από το 1987 (ύπαρχος, relief captain, πρώτος πλοίαρχος του ΛΙΣΣΟΣ και καταξιωμένος πια πλοίαρχος στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ για 4 χρόνια, βρήκε ζεστασιά και επαγγελματική στέγη στο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ πριν ταξιδέψει αργότερα με τα καλύτερα πλοία των Μινωικών Γραμμών, ένα εκ των οποίων μάλιστα ήταν και ο πρώτος που το παρέλαβε (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ).
  3. Και όμως.. Στο λιμάνι της Σούδας, όπου είχε άνεση ελιγμών, σχεδόν πάντα έλυνε αυτοδύναμα και έκανε ανάποδα (αριστερή στροφή). Χρόνια και χρόνια το έκαναν οι τότε πλοίαρχοί του, Ανδρέας Τσουδερός, Στέλιος Σαριδάκης, Σήφης Αθητάκης, Λευτέρης Δημοτάκης...
  4. Αν βρισκόταν κάποιος στο Ηράκλειο το Σάββατο, θα αναρωτιόταν πώς κατάφερε να μπει και στο Ηράκλειο ακόμα το πλοίο με τον αέρα που είχε όταν έφτασε...
  5. ....Με πλοίαρχο το 1988 ενα πασίγνωτο στην Ελλάδα, τον κ. Μιχάλη Δεναξά, αρχιλογιστή τον κ. Μάκη Αρσένη, προερχόμενο από το ΚΡΗΤΗ της ΑΝΕΚ.
  6. Με συγχωρείτε αλλά κάποιος μάλλον δεν σας είπε αλήθεια. Ο τελευταίος πλοίαρχος του ΚΥΔΩΝΑ στην ΑΝΕΚ ήταν ο αείμνηστος καπετάν Λευτέρης Δημοτάκης, που μας άφησε τον Αύγουστο του 2008.
  7. Ο καπετάν Μαθιός παλιεράκης είναι ο πλοίαρχος του ΛΙΣΣΟΣ. Πέρασε ωςύπαρχος από το ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ το 2001, έχοντας δίπλα του πλοιάρχους όπως ο Κώστας Δημάκης και ο Γιώργος Λουκίσσας, τον εκπαίδευσε ως πλοίαρχο στο ΑΙΤΖΙΑΝ ΣΤΑΡ ο καπετάν Γιώργης Κολυδάς, και το πλοίο αυτό ήταν και το πρώτο στο οποίο πλοιάρχησε ο καπετάν Μαθιός. Συνέχισε στο ΛΙΣΣΟΣ μέχρι σήμερα.
  8. Ποιός γνωρίζει τι συνέβη απόψε με το ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο Ηράκλειο? Λόγω μηχανικής βλάβης, όπως ειπώθηκε, κατέπλευσε στις 20.30' το ΛΙΣΣΟΣ στο λιμάνι τυ Ηρακλείου, όυ εκατοντάδες επιβατών με εισιτήριο για το ΚΡΗΤΗ ΙΙ υποχρεώθηκαν να στηθούν στην ουρά στο εκδοτήριο του λιμανιού προκειμένου να ...αλλάξουν τα εισιτήριά τους με άλλα για το πλοίο που ήρθε. Τόσο δύσκολο ήταν να κάνει η εταιρεία τη μεταφορά στπλάνα του ΛΣΣΟΣ??? Το 'ιδιο δεν γνωρίζω αν συνέβη και με τα εισιτήρια των οχημάτων.
×
×
  • Create New...