Jump to content
Shipfriends

jps

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jps

  1. Εγώ πάλι όσο και αν διάβασα την παραπομπή στο BLOG, δεν είδα να αναφέρει πως επρόκειτο για τα δεδουλευμένα του Ιουλίου!!!!!! Είμαστε σίγουροι πως δεν πρόκειται για παλαιότερες οφειλές, της κατά τα άλλα "εγκρίτου" εταιρίας?!?!?!?!?!?
  2. Με συγχωρείς δηλαδή, αλλά πιστεύεις πως θα μπορούσε ποτέ η ΝΕΛ να γελάσει με το συγκεκριμένο πλοίο?!?!? Εννοώ να γελάσει από χαρά και φυσικά δεν αναφέρομαι στις δυνατότητες του πλοίου, αλλά στην εκμετάλευσή του!!!!!!
  3. Ο κπτ. Γιάννης ο Σκλαβούνος στο corsica
  4. Ε, αυτό μάλιστα !!! Καιρό είχα να γελάσω έτσι. Μπράβο, πολύ πετυχημένο.
  5. ΚΝΩΣΣΟΣ & ΦΑΙΣΤΟΣ ας πούμε για Πειραια-Κύπρο-Χάϊφα και SUPERFAST Κρήτη?!?!??!
  6. Στο RED SEA II ο Απόστολος Κουντούρης.
  7. Δεν βαριέσαι, άλλωστε στη ΝΕΛ ίσως ταιριάζει η παροιμία "εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμάν οι γύφτοι τα νταούλια".
  8. Και Υποπλοίαρχος ο Στρατής ο Μάκρας.
  9. Ε, όχι και απεργία!!!!! για μια ψωροστάση είπε κι' αυτό "αν δεν ενοχλεί παρακαλώ"............:
  10. Έμαθα ότι έφυγε για το μακρύ ταξείδι, ο Καπτα-Απόστολος Ψυχούλης. Ήταν εξαίρετος άνθρωπος και δυστυχώς νεότατος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  11. Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά. Το πετρέλαιο το υπολογίζουμε σε ΕΥΡΩ ή σε ΔΟΛΑΡΙΑ????
  12. Πάντως έτσι εντελώς πληροφοριακά να πούμε ότι ο ΑΙΟΛΟΣ για 4,5 μήνες στη γραμμή και βέβαια δεν ήταν όλα τα δρομολόγια καθημερινά, έκοψε 6,3 εκατ. ΕΥΡΩ + 300 χιλ. περίπου από τον FLOCA. Υπολογίστε τα έξοδα και μετά πήτε μου αν "μπήκε μέσα" !!!! Απλά η αρπαχτή είναι καλή προσωρινά, όμως σε βάθος χρόνου... άλλα τα μάτια του λαγού κι' άλλα της κουκουβάγιας...........
  13. Μέχρι που ξεκίνησε, τουλάχιστον, ήταν ο Κώστας Τριπολιτσιώτης. Παλιότερα αξιωματικός του Διαγόρα και ακόμη παλαιότερα Μαρκόνης, απο την Νάξο.
  14. Βασικά υπάρχει και άλλη μία "κατηγορία επαγγελματιών", σύμφωνα με τον Κόλλια, βέβαια. Όσον αφορά την παράσταση, νομίζω ότι η περυσινή, ήταν καλύτερη. Ειδικά το κομμάτι του "ναυαγίου", που αντικαταστάθηκε με την "εκκένωση της Βυρηττού". Πάλι όμως είναι κάτι δικό μας, και μάλιστα στους παλαιότερους ποντοπόρους, ξυπνά πολλές μνήμες.
  15. http://www.kroooz-cams.com/mediterraneanindex.html Επέλεξε "πειραια" και θα το δεις αριστερά απο το κτίριο του ΟΛΠ
  16. Πάντως στα garage προχωρούν οι ετοιμασίες...ήδη έχουν παραγγελθεί οι μετασχηματιτές για τις πρίζες των ψυγείων, οπότε...
  17. Συγνωμη, αλλα μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις, τι "αλλη ζημια ειχε απο κατω ο Αιολος" ?!?!?!?!?!?!?!?!?
  18. ...Αν καταφερουν μετα το Μπλου να διωξουν και αυτον τον βαποραρο πραγματικα περα απο πανυγηρικη νικη της ΑΝΕΚ ... Εκτός και το αγοράσουν ?!?!?!?!?
  19. Σήμερα πήρε μπροστά κι' η τέταρτη. Μεθ' αύριο δοκιμαστικό. Ακόμα και μπλέ, όμορφο είναι, βέβαια το NEL LINES θα ήταν καλύτερα πλαγιαστό...
  20. Αυτό που είδες ήταν η εσωτερική μονάδα. Εξωτερικά υπάρχει σκληρός δίσκος (συνήθως στην κόντρα γέφυρα), στεγανος και με κατάλληλο κούμπωμα ούτως ώστε να αφαιρείται σχετικά εύκολα. Στην περίπτωσή σου προφανώς δεν χρειάστηκε να ασχοληθούν με τη εξωτ. μονάδα.
×
×
  • Create New...